Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

A Loft Életstílus | Prémiumbútor

2020.10.15 10:36
 A Loft Életstílus | Prémiumbútor

Sokszor sok helyen említésre került már ez, a napjainkban újfent divattá vált stílus. De lássuk csak, honnan is ered, és milyen stílusjegyeket is hordoz magában.

A Loft az 1940-es években indult hódító útjára Franciaországból. Ismert a sztori. Művészek varázsolták otthonná az elhagyott gyárépületek hatalmas belmagasságú tereit. A manapság oly divatos lakásokat itthon csak kevesen engedhetik meg maguknak, hiszen egy ilyen lakás fűtési költsége a terjedelmes ablakok miatt igen magas, azonban szerencsére bútorokkal, kiegészítőkkel hamar becsempészhető bármilyen otthonba.

A hatalmas ódon tér csendjét csak a meztelenül hagyott beton-, tégla falak zaja töri meg.  A legbevállalósabbaknak még a falfestékre sem kell költeni.

Akinek a lakásában túl sok az egy négyzetméterre jutó fűtéscsövek száma, jó hír, egy igazi loft otthonban ezeket nem kell rejtegetni.  A vagányak kipróbálhatnak valami egészen

merészet! Fessétek a csöveket élénk napsárgára! Garantáltan napfényes hangulat lesz úrrá az otthonotokban még a legszürkébb téli napokon is!

Persze nem véletlenül kérdeztünk meg Titeket Instagram oldalunkon! A loft bűntudat nélkül, nyugodtan kombinálható más stílusokkal! Nézzétek csak, milyen jól mutat skandináv bútorokkal párosítva! Mi imádjuk!

Lássunk néhány példát a Loft stílusra az áruházunk kínálatából:

Loras II Tölgy Asztal

A Loras II étkezőasztal nem csak a loft, de a skandináv vonalat is erősíti, ezért mindkét stílushoz remekül illeszkedik, akár a két irányzat kombinációjaként. Strapabíró és masszív kialakításának köszönhetően hosszú éveken keresztül hűségesen kiszolgál majd, és az étkeződet egyszerűen felejthetetlenné teszi.

LW-79 Függőlámpa Fekete

Függőlámpa, amely tökéletesen illeszkedik a Loft világához. Az étkezőasztal felett elhelyezve egységes és szemet gyönyörködtető megjelenést érhetünk el.

Intel ll Étkezőszék Fekete/Króm

Az Intel II étkezőszék különleges és egyedi megjelenésével könnyen az étkeződ központi elemévé nőheti ki magát. Kiváló minőségű ECO bőrből készült háttámlával és ülőkével rendelkezik, tehát a kényelem érzése abszolút garantált. A krómszínű fémváz gondoskodik róla, hogy a szék tartós legyen és masszív.



Alta Dohányzóasztal 82cm Dió/fekete

 

Még a különleges stílusokon belül is találkozhatunk igazán kiemelkedő darabokkal. Ilyen az Alta dohányzóasztal is, amely bármilyen Loft stílusú modern otthonban kiválóan megállja a helyét. Minőségi kialakításának köszönhetően a hosszú élettartam garantált.



Paris wood 75 bárszék fekete - natúr

 

Ha már Loft, nem maradhat el a bárszék sem. A Paris Wood 75-ös bútorunk a lenyűgöző vonalvezetésének és prémium anyag használatának kombinációjával új szintre emeli a konyha vagy az étkező hangulatát. Rendkívül tartós fémszerkezetének köszönhetően a vendéglátóipari egységek számára is kiváló választás.