Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Art Deco Bútor - Kalandozás egy igazán izgalmas stílus világában

2020.10.16 12:03
Art Deco Bútor - Kalandozás egy igazán izgalmas stílus világában

A lakberendezési stílusok közül az egyik legérdekesebb és leginkább figyelemre méltó irányzat az Art Déco. Megjelenését úgy lehet elképzelni, hogy magába foglalja a különböző irányzatok stílusjegyeit, majd ezt követően egy igazán innovatív formában jeleníti meg azokat.

Az eredeti Art Déco nouveau-hoz, azaz a francia szecesszióhoz vezethető vissza, de magában hordozza az avantgard időszakok néhány jellegzetes elemét is. Főképp a 20. században élte virágkorát. Ilyenek az egyenes vonalak és a geometriai alakzatok. A stílus kétségtelenül a luxus és elegancia egyik legkifejezőbb irányzata.

Miért izgalmas az art deco bútor? Egyre inkább megújult az érdeklődés a stílus iránt a lakberendezés köreiben. A geometrikus formák, a telt színek és a díszes vonalak tökéletes kombinációja adja ennek a nem mindennapi irányzatnak a különlegességét. Gyakran találkozhatunk króm lábú asztalokkal, melyeket általában letisztult fa anyaggal kombinálnak. Az alakzatok egy igazán exkluzív megjelenést adnak az Art Déco-nak. Elhagyhatatlan társa a bársony, selyem vagy bőr. Természetesen a sűrűn rojtozott sötétítő vagy dekor függöny is jellegzetes ismertető jegye, amellyel azonnal felismerhető a stílus.



Érdekesség, hogy soha nem volt egységes stílus, inkább a különböző, egymással ellentétes stílusok harmonikus elhelyezésével tudjuk leginkább pontosan definiálni.

Elise C Konzolasztal 120 cm Üveg Arany

Az Elice C konzolasztal különleges vonalvezetésével lenyűgöző megjelenést prezentál az otthonodnak. Igazán különleges art deco bútor a maga stílusában. A jellegzetes Art Déco stílusú asztal kiváló minőségű és hosszú élettartamú bútordarab, amely az otthonod központi helyiségében elhelyezve biztosan elvarázsolja azt. Univerzális kialakításának köszönhetően könnyedén alkalmazkodik a környezetéhez.


 

Bartolo Konzolasztal

A Bartolo konzolasztal egyszerűen lehengerlő art deco bútor megjelenésével átformálja az egész otthonod hangulatát. Lábai strapabíró rozsdamentes acélból készültek, biztosítva az asztal stabil tartását. Rendkívül jó minőségű bútor, amelyet bátran elhelyezhetünk a nappaliban és az előszobában egyaránt.

 

Összegzés

Az ART DECÓ egy kifejezetten olyan stílusvilág, amely azoknak lehet kiváló választás, akik szeretik a nem mindennapi megoldásokat a lakberendezés terén. Hasonlóan a Bohém irányzathoz egy igazi formabontó megjelenést ad, mely mellett biztosan senki nem fog elmenni szó nélkül.

Természetesen az art deco bútor egy kiváló választás, ha szeretnél egy igazán szofisztikált megjelenést prezentálni a lakberendezés horizontján. Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen problémáról is legyen szó.