Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Az étkezők ékei: Colin termékcsalád

2020.10.16 12:26
Az étkezők ékei: Colin termékcsalád

Szereti a kifinomult részleteket, a stílusos megjelenést, a minőségi darabokat? A lakberendezés terén is ragaszkodik az időtálló, klasszikus, gyönyörű és minőségi darabokhoz, még ha csak egy étkező székről is van szó? Mi egyetértünk, ezért is kínáljuk a hasonlóan gondolkodóknak Colin termékcsaládunk modelljeit.

Az étkezőben nem csupán akkor töltünk időt, amikor bekapjuk a reggelit vagy elfogyasztjuk a vacsorát. Itt fogadunk vendégeket, ünnepelünk vagy akár dolgozunk az asztalnál. Egy kényelmetlen, öreg étkező szék sehogyan sem illik bele ebbe a képbe.



A Colin étkező székek hosszú életű, strapabíró fém vázból és erős textil anyagból készültek, így alkalmasak arra, hogy hosszú ideig megbecsült tagjai legyenek az étkezőnek és dekoratív díszei a lakásnak.

Colin étkező székeink kétféle színben, stílusos steppelt mintával elérhetőek, kényelmes kialakításuk mellett designos bútordarabjai lehetnek minden konyhának, étkezőnek. Klasszikus vonalaik, visszafogott színeik nagyszerűen illenek egy már meglévő enteriőrbe és remek alapelemei lehetnek egy új helyiségnek is.

Tekintse meg termékeinket, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha tanácsra lenne szükséged: office@goldcaffe.hu

Mindenben rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunk: 06(1)445-0166