ÉTKEZŐ Bárasztal, bárszék Bárasztal


Szeretnél egy igazán egyedi asztalt az ebédlődbe? Válassz páratlan minőségű bárasztalt a termékkínálatunkból. A klasszikus stílus és a modern, letisztult skandináv design kedvelőinek is tudunk kínálni kiváló alternatívákat. Bárasztal, amely hosszú éveken keresztül hűséges társ lesz az étkezések során. Többféle színben elérhető.

Ha kicsi a konyhád ezt imádni fogod: szuper bárszett, ami kihúz a csávából

Ahogyan arról már korábban is írtunk neked a konyha-étkező kialakítása kardinális kérdés, ám amennyiben nagyon picike ez a helyiség, akkor bizony szükséged lesz a kreativitásodra, hogy megfelelően ki tudd használni a teret. Hiszen enni valahol kell, éppen ezért nem lehet parkolópályára tenni ezt a kérdést. Akárhogyan is nézzük a legkisebb konyhában is szükség van egy asztalkára és néhány székre.

De, hogyan hasznosítsd a helyet, ha csak nagyon kevés van belőle?

Egyértelműen az étkező és a konyha a lakás két legfontosabb helyisége, éppen ezért természetes igény velük szemben, hogy elegendő hellyel bírjanak, hiszen itt történik az ételek előkészítése, a főzés és persze jó esetben itt fogyasztjuk el az ebédet-vacsorát is. Ha helyhiánnyal küzdesz, akkor neked jó megoldás lehet egy bárasztal, ami egyfelől helytakarékos, másfelől pedig rendkívül designos is. Minekután sajnos manapság keveseknek adatik meg, hogy tágas és kényelmes konyhájuk legyen, ezért nagyon fontos, hogy legalább egy olyan kis sarkot ki tudjatok alakítani, ahol kényelmesen elfogyasztható, a reggeli, ebéd, vacsora. A panelekben található picike konyhák nem feltétlenül alkalmasak arra, hogy egy nagy asztal helyet kapjon bennük, ám a kis konyhába olyan étkezőszett is választható, ami nem vesz el sok helyet, mégis kényelmesen használható. Ilyen opció lehet egy bárasztal, ami tökéletesen funkcionálhat e célra. Lássuk, hogy miként!

Nincs lakás asztal nélkül!


Akár kicsi, akár nagy a lakásunk egyszerűen asztal, étkezőasztal nélkül nem lehetünk meg. Persze egyáltalán nem mindegy sem a forma, sem a méret, sem pedig a bővítési lehetőség, pláne, akkor, ha a konyha egy légtérben van az étkezővel és az a tetejében még kicsike is. Ilyenkor nem árt egy kicsit kreatívabb vizekre evezni és kitalálni valamilyen alternatív megoldást, amivel megoldjuk a kényelem és a praktikum kérdését is. Ahhoz azonban, hogy pontosan lássuk mekkora asztal is fér be a lakásba fontos, hogy ne csak az asztallal, hanem a székekkel is kalkuláljunk. Ha azt tapasztaljuk, hogy egy komplett asztal nem férne be a konyhába, akkor érdemes lehet a bárasztal lehetőségén elgondolkodni. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet egy nagyobb étkezőasztalunk is, ami a vendégek fogadására szolgál, de ez akár lehet összecsukható is, amit a hétköznapokon el tudunk tenni, a vendégsereg érkezésekor pedig elővenni és akár az adott alkalomtól függően a nappaliban megteríteni. Ez kitűnő alternatíva lehet azok számára, akik valóban kicsikkel terekkel rendelkeznek, hiszen a panellakásokban sajnos a konyha tényleg pöttöm méretű.

Bárasztal, mint élhető alternatíva

Éppen ezért, ha picike a konyhád, akkor számodra a lehető legjobb megoldás egy bárasztal lehet, ami tökéletes helyszíne lehet a reggeli kávézásoknak, de egy finom ebéd vagy vacsora is elköltése lehetséges itt. Ha egyelőre csak kettecskén vagytok a pároddal, akkor nincs szükség nagyobb asztalra, hiszen a bárasztal kettőtök számára éppen pont tökéletes méretű. Persze tudjuk, hogy ez csupán ideiglenes megoldásként vethető be, de annak kiváló. Arról pedig nem is beszélve, hogy egy ilyen kialakítás mennyire designossá teheti a teret. Ha mondjuk már egy két gyerkőc is van, akkor sem kell kétségbe esni, ugyanis akár az ablak alatti részt teljesen be lehet építeni, ide pedig akár három négy bárkész is elfér, így a család akár együtt is le tud ülni és közösen étkezni.

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen

Ma már gyakorlatilag annyi lehetőség közül válogathatunk, hogy néha már a bőség zavarában keringünk. Bárasztal tekintetében is a lehetőségek tárháza kvázi kimeríthetetlen, arról pedig már nem is beszélve, hogy ez az opció alapvetően költséghatékony megoldásnak számít az asztalok útvesztőjében. Hiszen egy valamire való, többszemélyes nagy tömött fa asztal jó eséllyel a drágább árkategóriába tartozik, ám egy bárasztal jóval kisebb büdzséből is simán kijöhet, ezért cserébe pedig kényelmet, praktikumot és trendi megjelenést is kapunk. Éppen ezért egyáltalán nem kell kétségbe esni, ha kicsike a konyhánk, hiszen egy csepp kreativitással bármilyen probléma könnyedén orvosolható. Persze mi tudjuk, hogy alapesetben mindenki egy hatalmas étkezőasztalra vágyik, de, ha jól belegondolsz egy pár vagy egyedülálló számára ez gyakorlatilag teljesen felesleges is, arról pedig már nem is beszélve, hogy csak a helyet foglalja.

A kis konyha is lehet szép és praktikus

Így, jó, ha tudod, hogy egy kis konyha is lehet szép, praktikus és persze kényelmes. Nyilván kicsit szöszölős vele a munka, mire kialakítod a megfelelő designt és mire minden a helyére kerül, de attól, hogy kevés helyből kell gazdálkodnod az még nem jelenti azt, hogy teremthetsz élhető teret, olyan helyiséget, ahol a főzés is öröm lehet. A bárasztal nagyszerű terv és megoldás azok számára, akiknek valóban picike terekkel kell gazdálkodniuk. Ha pedig egy vagány bárszetten gondolkodsz, ahol kényelmesen és stílusosan fogyaszthatod el a reggeli kávédat vagy éppen szürcsölhetsz egy este egy pohár finom bort, akkor érdemes lehet nálunk körül nézned, hiszen a bárasztalok széles választékával várunk téged is. Nálunk szinte biztosan megtalálod, amit keresel, hiszen nem titkolt célunk, hogy számodra is, aki kicsi térrel gazdálkodsz élhető alternatívákkal szolgálhassunk. Ráadásul termékeinkre száz százalék garanciát vállalunk, így, ha netán nem lennél elégedett a választásoddal, akkor sem kell attól tartanod, hogy a nem kívánt termék a nyakadon marad.

 

 
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz