Szűrés

Ár
62 047 Ft - 485 821 Ft

Puffok

Klasszikus stílusú puff a vágyak tárgya? Bemutatjuk gyönyörű barokk puff kínálatunkat. Ezek a termékek kiváló minőségű alapanyagokból készültek azért, hogy elhozzák a tökéletes minőséget az otthonodba. Használd bátran az előszobában, vagy a nappaliban barokk stílusú puffjaink egyikét és biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel. Többféle színben megrendelhető, így mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot a kollekcióból. 

Tovább

Barokk puff kiváló minőségben

A puff egy sok esetben nagyon aláértékelt bútordarab. Kevesen tulajdonítanak komoly jelentőséget neki. Ugyanakkor rendkívül hasznos lehet. Nem csak azokban az esetekben, amikor szeretnénk egy könnyen mozgatható ülő alkalmatosságot használni, de a tárolási lehetőségeket sem szabad elfelejtenünk. Egy jó puff nem csak kényelmet, hanem dekorációt is kínál. Általában a nappaliban vagy a hálószobában van a bútor legelelőkelőbb helye, de gyakran találkozhatunk puffal az előszobában is.  

Az elegáns barokk puff egyértelműen dekorációként is remekül megállja a helyét a otthonodban. Egy kiváló minőségi olasz puff nélkül bizony nem lehet teljes egy klasszikus stílusú otthon. Pontosan ezért kínálunk kiváló minőségű termékeket többféle színben és stílusban, ráadásul lehetőséged van egyedi kárpittal is megrendelni a termékeket.

Miért a barokk puff?

Ezek a termékek mind gondos odafigyeléssel készülnek és minőségi alanyagokból, hogy tökéletes felhasználói élményt biztosítsanak. Abban biztos lehetsz, hogy egy barokk tömörfa bútort nem néhány évre vásárolsz meg, évtizedeken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket. Tehát nem kell attól tartanod, hogy néhány év múlva már le is kell cserélned a terméket.

Stílusát tekintve remekül passzol a klasszikus és a barokk stílusú otthonokba, de bizonyos termékek a modern enteriőrben is elhelyezhetőek. Általában a neo barokk puff az, amelyet akár használahatunk a korszerű otthonok enteriőrjében is, de kétségtelenül elsősorban a klasszikus stílusú otthonok számára kínál izgalmas alternatívát.

A neo barokk stílusú puff remek alternatíva, ha szeretnénk egy eredetileg modern enteriőrbe elhelyezni egy kicsit feltűnőbb bútor darabot. A neo barokk is szintén szereti az íves vonalvezetést és a feltűnő, díszes formákat a barokk stílushoz hasonlóan, de ennél az irányzatnál valamivel letisztultabb bútorokkal találkozhatunk, amelyek remekül beilleszthetőek a megfelelő modern enteriőrbe.

Elegáns ülő alkalmatosság

A nálunk található barokk puff termékek kicsit eltérőek a már megszokott modern design-tól, de pontosan ez teszi különlegessé ezeket a bútorokat. Abban biztos lehetsz, hogy a nálunk vásárolt barokk bútor mellett senki sem fog elmenni szó nélkül, hiszen lehengerlően gyönyörűek az olasz designer termékeink.

Nem csak lakossági felhasználásra

Természetesen nem csak "hagyományos" felhasználásra kínáljuk ezeket a termékeket, hanem cégek, hotelek, irodák és sok vendéglátóipari egység számára remek alternatívát kínálunk. Egy iroda vagy egy nívós hotel esetében kiemeten fontos, hogy az első benyomás emlékezetes maradjon. Pontosan ezt a célt kívánják szolgálni gyönyörű barokk puffjaink is, amelyek igazán különleges megjelenést kaptak.

Akár egyedi kárpittal

A barokk puff, csak úgy, mint az egyéb barokk bútorok természetesen többféle egyedi kárpittal is megrendelhetőek. Ráadásul még a pácot is kiválaszthatod a fához, tehát elmondhatjuk, hogy maximálisan személyre tudd szabni az új bútorodat.

100% garancia

Természetesen minden termékünkre 100% garanciát kínálunk. Nem kell attól tartanod, hogy a megrendelt termék néhány éven belül veszítene tökéletes minőségéből. Garantálan elégedett leszel az új bútoroddal. Ha bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre. 

Barokk pad

A puffok mellett kínálunk szemet gyönyörködtető barokk pad alternatívákat is, amelyek bármely pihenő helyiséget vagy közeledőt feldobnak megjelenésükkel. A barokk pad bátran használható az előszobában, a különböző hotelek és vendéglátóipari egységek közlekedőiben és pihenő helyiségeiben. Továbbá természetesen lakossági felhasználása sem elhanyagolható.

Gondoljunk csak bele mennyire fel tudjuk dobni az előszoba használatát egy praktikus barokk pad segítségével. Természetesen ezek a termékek is rendelhetőek egyedi fa vázzal és egyedi kárpittal egyaránt. Ezáltal tökéletesen az otthonod hangulatához tudod igazítani a gyönyörű és új barokk bútorodat. 

Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk és bemutatunk a barokk pad és a barokk puff világát. Fontos megjegyezni, hogy ezekkel a termékekkel nyugodtan tervezhetsz akár évtizedekre is, hiszen rendkívül minőségi alapanyagokból készülnek. Az olasz designban garantáltan nem fogsz csalódni. Nem csak kiváló minősége és gyönyörű megjelenése fog lenyűgözni ezeknek a termékeknek, de a komfortossága is. Köszönhetően a prémium minőségű kárpitozásnak, ezeknél a bútoroknál nem kell attól tartanod, hogy nem lesz megfelelően komfortos az első találkozás. 

Tovább