Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Favázas étkezőasztalok

Fából készült tömör gyönyör az étkeződben. Nálunk megtalálod a fa asztallapos asztalt, amelyről mindig is álmondtál. Használd a bal oldali szűrőt, hogy megtaláld a tökéletes kombinációt, amire csak szükséged lehet. Nagy a család? Kínálunk neked bővíthető étkezőasztalt, melyet egy pillanatok alatt nagyobbá tudsz varázsolni, hogy kényelmesen elférjetek körülötte. Akár 12 személy számára is ideális asztalt is találhatsz a kínálatunkban. A színek tekintetében sem lesz hiány az asztal vázát és az asztallapot illetően 8 különböző színben tudsz válogatni, így könnyedén megtalálhatod a tökéletes asztalt. 


304termék 136
304termék 136

Fa étkezőasztal Neked

Favázas vagy fa asztallapos asztalt keresel? Jó helyen jársz!
Wenge, dió, tölgy, bükk asztalokat kínálunk, bővíthető kivitelben is.

A fa étkezőasztalok legnagyobb előnye, hogy rendkívül időtállóak. A természetes anyagnak köszönhetően hosszú éveken keresztül kiszolgálják az igényeidet. Nem is véletlen, hogy ennyire népszerűnek számítanak a piacon. A bőséges bútorpiacon természetesen óriási mennyiségben találkozhatunk fa étkezőasztal bútordarabokkal, de magán az anyagon belül is többfélét tudunk megkülönböztetni. A hagyományos fából készült bútoron túl, MDF-ből készült bútordarabokkal is találkozhatunk. Általános tévhit, hogy az MDF-ből készült fa étkezőasztal lényegesen rosszabb minőséget képvisel, mint például egy tömörfából készült darab. Ahhoz, hogy tökéletesen megértsük a különbséget, ismerjük meg kicsit bővebben miből is készül az MDF étkezőasztal. 

Az MDF ( Middle Density Fiberboard ) jelentése közepesen sűrű farostlemez. Maga a gyártási folyamata megegyezik a faforgácslapéval viszont ennél a típusnál az anyag részecskesűrűsége lényegesen nagyobb, ezért sűrűbb és homogénebb anyag jön létre. Megmunkálhatósága azonos a tömör fával és tartóssága is vetekszik vele. Az MDF-nek számos előnyét fel tudjuk sorolni. Jól megmunkálható és remek mérettartási tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek köszönhetően hosszú éveken keresztül megőrzi a tökéletes minőségét egy fa étkezőasztal esetében. További előnye, hogy bár szinte azonos tulajdonságokkal rendelkezik, lényegesen olcsóbbnak számít a piacon, mint a fa.

Továbbá a fa esetében számolnunk kell azzal a ténnyel is, hogy rendkívül nehéz, ezáltal a szállítása vagy éppen a házon belüli elhelyezése is lényegesen nehezebb, mint egy MDF-ből készült bútor esetében. 

Tehát összességében elmondhatjuk, hogy az MDF-ből készült fa étkezőasztal minőségében nem tér el a tömörfa társaitól, sőt, sok esetben lényegesen kedvezőbb tulajdonságokkal is rendelkezik. Nem feltétlen kell hinnünk azoknak a történeteknek, amelyek az MDFből készült bútorok problémás jellegéről szólnak. 

Azonban azt is rendkívül fontos hozzátennünk, hogy az MDF bútorok esetében is anyag-anyag között jelentős különbségek lehetnek. Mivel alapvetően ez az anyag faforgácsból készül, ezáltal egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fa szolgáltatja hozzá az alapot. Kínálatunkban kizárólag minőségi fából készült fa étkezőasztal kaphat helyet. Célunk az, hogy hosszú éveken keresztül élvezd az új étkezőasztalodat és ne kelljen garanciális ügyekkel foglalkoznod:)

Milyen stílusú fa étkezőasztal kerüljön kiválasztásra?

A fa étkezőasztal kínálatunkban számos stílussal találkozhatsz. Megtalálhatóak a skandináv, a modern és klasszikus étkezőasztalok egyaránt. Tehát elmondhatjuk, hogy minden stílus iránt érdeklődő megtalálja nálunk a tökéletes darabot. Mindemellett kínálunk bővíthető étkezőasztalokat is. Ezeknek legnagyobb előnye, hogy a nagyobb családi összejövetelek esetén is lehetőségünk nyílik gyorsan és könnyen megfelelő mennyiségű helyet felszabadítani. Vannak olyan szituációk, amikor sajnos nem áll rendelkezésünkre elegendő hely. A szűkebb helyiségek számára is tudunk praktikus étkezőasztalt kínálni. A stabilitást nagyon sok esetben egy fémváz alkotja a fa étkezőasztaloknál is. Ennek azért van jelentősége, hogy a bútor mindig megfelelő stabilitást garantáljon a számodra akár hosszú éveken keresztül is.

Tehát összességében elmondhatjuk, hogy a fa étkezőasztal kiváló választás lehet a legtöbb enteriőrbe. Attól függően, hogy épp milyen stílust képviselünk könnyedén találhatunk számunkra megfelelő étkezőasztalt. Mind a skandináv, mind a modern és klasszikus stílusok képviselői könnyedén megtalálhatják a tökéletes darabot. 

Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdésről is legyen szó. 

A fa étkezőasztalok a lakberendezés terén nagyon széles körben fordulnak elő a lakberendezési stílusok világában. Mind a modern, a skandináv, a loft és a klasszikus stílusokban találkozhatunk fából készült bútordarabokkal. Tehát nem kell aggódnod, biztosan fogsz az otthonodnak megfelelő étkezőasztalt találni. Kínálatunkban pedig kizárólag minőségi termékekkel találkozhatsz, melyek hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket.

Lássuk milyen fa étkezőasztalokkal találkozhatsz bőséges kínálatunkban

Palma

Letisztult, minőségi és design-os. Stílusából adódóan mind a modern, a skandináv és a klasszikus környezetben kiválóan megállja a helyét. A kérdés már csak az, hogy milyen étkezőszék kerül kiválasztásra az asztal mellé. Ez fogja döntően befolyásolni az enteriőr hangulatát. Ráadásul szettben is hozzájuthatsz nálunk. Hozzátartozó kabátakasztó panel, cipőtartó, tálalószekrény, komód, tükör, fiókos pad, szekrény, étkezőszék, étkezőasztal, TV szekrény és üveges tároló is rendelhető.

Dama Oxidált Étkezőasztal

Kiváló minőségű alapanyagokból készült ezért a hosszútávú használata garantált számodra. Stílusának köszönhetően a stilizált, modern környezetben egyaránt megállja a helyét.  A tökéletes összhang jegyében hozzá illő kabátakasztó panel, cipőtartó, tálalószekrény, komód, tükör, fiókos pad, szekrény, étkezőszék, étkezőasztal, TV szekrény és üveges tároló is rendelhető.

Szűrés
Asztal váz anyaga
Asztal váz színe
Asztal asztallap színe
Asztal személyek száma
Asztal asztallap típusa