Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Étkezőszékek

Ha keresed a tökéletes étkezőszéket az otthonodba, akkor a legjobb helyen vagy. Itt minden stílushoz, otthonhoz megfelelő darabot találhatsz. Legyen szó skandináv étkezőszékről, loft vagy klasszikus stílusú bútorról, minden egy helyen elérhető a számodra. Használd a bal oldalon lévő szűrő boxunkat, hol könnyedén és gyorsan tudsz szűrni a különböző stílusú étkezőszékekre. Ülőfelület szín, anyag, székváz, szánkótalpas vagy karfás szék, tehát gyakorlatilag minden fontos opcióra rá tudsz keresni. Ha pedig mégis segítségre lenne szükséged, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.


123termék 136
Szék ülőfelület szín:
Szürke
Szék ülőfelület anyag:
Teddy bear szövet
Szék váz anyaga:
Acél
61 400 Ft
Szék ülőfelület szín:
Szürke
Szék ülőfelület anyag:
Textilbőr
Szék váz anyaga:
Acél
34 300 Ft
123termék 136

Az étkezőszék az enteriőr része, tehát a megjelenése befolyásolni fogja otthonod kinézetét, hangulatát. Érdemes olyat választani, amelynek vonalvezetése és színe jól passzol a többi berendezési tárgyhoz.
Fontos a kényelem! Ugye Te sem szeretnéd, ha egy meghitt vacsorát vagy a karácsonyi ebédet fészkelődés és felugrálás szakítaná meg folyton? A kényelmetlen szék nem csak az ülés szempontjából rosszak, hanem a hangulatot is tönkretehetik. Az ideális széken kényelmes ülés esik, és megtámasztja a hátat, derekat.
A tisztíthatóság is elől van a fontossági listán, hiszen étkezés közben számos szennyeződés érheti a székeket is.
Ha Ön is szeretné megtalálni a legjobb termékeket, akkor megéri szétnéznie nálunk! Bátran rendeljen tőlünk!

A megfelelő étkezőszék kiválasztása

Tapasztalatunk szerint a lakberendezés kapcsán számos tévhit él a köztudatban és ezeknek a tévhiteknek hála sokan elfeledkeznek az apró részletekről, ami a lakás belső tereinek megtervezése, kialakítása, a dekoráció, mint olyan kerül előtérbe. Éppen ezért egyáltalán nem ritka, hogy feledésbe merül az étkezőszék kérdése, pedig ez ugyanis az enteriőr részét képezni, sőt nagyban befolyásolni fogja az otthonod kinézetét hangulatát. Éppen ezért ezúttal úgy döntöttünk mutatunk neked néhány tippet, ami segítségedre lehet abban, hogy a megfelelő szék vagy székek mellett tedd le a voksodat.

Először is érdemes lehet olyat választani, aminek a vonalvezetése és persze színe illeszkedik a többi berendezési tárgyéhoz, másodsorban pedig nagyon fontos a kényelem. Hiszen egészen biztosan te sem szeretnél egy meghitt vacsora vagy ebéd közben arra eszmélni, hogy a szék, amin csücsülsz bizony baromi kényelmetlen. Ráadásul a kényelmetlen szék nem csupán az ülés szempontjából borzasztó, de gyakorlatilag az egész hangulatot agyoncsaphatja, éppen ezért érdemes a kiválasztásánál rendkívül körültekintően eljárni, hogy aztán ne érjen kellemetlen meglepetés. Ezenkívül pedig lényeges szerep jut a tisztíthatóságnak, ugyanis az jó eséllyel sokat lesz használatban, éppen ezért nagyon fontos, hogy az ülőfelülete könnyedén tisztítható legyen. Persze emellett még számos opció létezik, ami segítségedre lehet a kiválasztásban, ezekből mutatunk most neked néhányat.

Étkezőszék - A méret a lényeg?

Az termék tekintetében alapvetően nem beszélhetünk standard méretekről, ugyanis abban az asztal magassága is meghatározó. Persze a méretbeli különbségek alapvetően nem szembetűnők, ám mégis a kiválasztáskor fontos, hogy az asztal magasságát vegyük alapul, éppen ezért célszerű először asztalt vásárolni.

Elhelyezkedés szempontjából

Függetlenül attól, hogy az étkező külön helyiségben helyezkedik-e el vagy éppen a nappali egy részét képezi fontos, hogy tudjuk, ez az a terület, ami a leginkább tanúbizonyságot ad a stílusunkról. Hiszen itt több összetevő, apró gonddal összeválogatott elem ad egy egészet. Bár azt gondolhatnánk, hogy az étkezőszék kiválasztása egyszerű dolog, ám a bútorboltok széles termékkínálatának pásztázása közben hamar rá kell jönnünk, hogy bizony embert próbáló feladatra vállalkoztunk. Persze a dolog nem lehetetlen, de azért néhány fontos dolgot nem árt szem előtt tartani, mielőtt lerohanjuk a boltokat vagy éppen a webáruházakat.

A kényelem a fő szempont

Ahogy azt már korábban is említettük, hogy a kényelem a legfontosabb szempont. Egyfelől azért, hogy étkezés közben ne érezzük magunkat kényelmetlenül, másfelől pedig azért is, mert akár ebéd után itt fogyaszthatjuk el a délutáni jól megérdemelt kávénkat. Ha szék kényelmetlen, akkor ehhez egészen biztosan nem lesz affinitásunk és akkor az is biztos, hogy egy kellemes beszélgetés is odalesz, hiszen csak arra tudunk gondolni, hogy a szék, amin ülünk mennyire kényelmetlen. Éppen ezért a széket vásárlás előtt érdemes kipróbálni! Párnás, kárpitos széken nagyon jó ülni, ám ilyet csak akkor válaszunk, ha könnyen tisztítható a szövete. Persze webáruház esetén ez problémás, ám tudnod kell, hogy mi száz százalék elégedettségi garanciát vállalunk a termékeinkre, így nem kell attól tartanod, hogy a nyakadon marad egy számodra kényelmetlen darab.

Hátra lehet dőlni?

Egy kellemes étkezéshez bizony hozzátartozik az is, hogy hátra lehessen dőlni közben, éppen ezért egyértelműen előnyt élveznek a háttámlával ellátott étkezőszékek. Ha mondjuk karfás szék mellett döntünk, akkor fontos, hogy a karfa szélessége kényelmes és alacsonyabb legyen, mint az asztal lapja, így ugyanis evés közben a tányérunkhoz közel tudunk ülni és még helytakarékos megoldás is, mert ezek az asztal alá betolható székek. Érdemes lehet néhány összecsukható széket is beszerezni, ha ugyanis nagyobb vendégsereg jön hozzánk, akkor is le tudjuk őket ültetni. A plusz székeket nem kell feltétlenül a lakótérben tárolni, ezek simán elférnek a gardróbban vagy egyéb kisebb helyen is.

De milyen legyen a étkezőszék?

Az kiválasztásnál mindenképpen vedd alapul a lakás alaphangulatát. Ugyanis, ha hiszed, ha nem, de a szék ugyanúgy az enteriőr része és amennyiben nem illeszkedik megfelelően a megálmodott képbe, úgy akár az egész összhatást agyoncsaphatja egyetlen pillanat alatt. Éppen ezért mielőtt leteszed a voksod egy mellett mindenképpen tarts számvetést arról, hogy mégis milyen designt képzelsz el az otthonodban. Ha a letisztult formákat részesíted előnyben és érdekelnek a kiváló minőségű dekoráció alternatívák is, akkor semmiképpen se válassz egy barokkos széket, mert egyszerűen nem fogod a magadénak érezni. Ha  Vintage stílus kedvelője vagy, akkor ne vásárolj fém vázas széket.

Jó, ha tudod, hogy a vaskosabb, tömörebb székek alapvetően hangsúlyosabbá teszik az étkező egészét, míg a kecsesebb, könnyedebb formavilággal bírók minimalista hangulatot kölcsönöznek. Ha az étkező a sarokba kerül, akkor érdemes lehet fontolóra venni egy pad beszerzését, hiszen ezekkel jól áthidalhatók az amúgy, feleslegesnek tűnő sarkok.

Ráadásul ezek szuper tárolóként is funkcionálhat az étkezőszék, így ide elrejtheted az asztalterítőket, szalvétákat, egyéb apróságokat. Ha te is szeretnéd megtalálni a számodra megfelelőt, akkor nézz szét kínálatunkban, ugyanis nálunk számos lehetőség és alternatíva közül válogathatsz kedvedre, ráadásul termékeinkre száz százalék elégedettségi garanciát vállalunk, így amennyiben úgy érzed nem a megfelelőt választottad, akkor sem kell attól tartanod, hogy a nyakadon marad, hiszen bátran kicserélheted egy másikra, egy jobbra, egy kényelmesebbre.

Bízunk benne, hogy tippjeinknek hála, te is hamarosan megtalálod azt az étkezőszéket, ami nem csupán funkcionális szerepet tölt majd be az életedben, de mint önálló design elem is emeli az otthonod fényét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
20 600 Ft - 108 503 Ft
Szék ülőfelület szín
Szék ülőfelület anyag
Szék váz anyaga
Szék váz szín
Szék egyéb tulajdonság