Hálószoba bútor, szekrény

Hálószoba szekrény, mely nem csak kiváló minőséget képvisel, de szinte minden ismert stílusban és színben hozzá tudsz jutni. Rendeld meg most és alkoss igazán hangulatos enteriőrt az új szekrényed segítségével. Mind a skandináv, a loft és a modern stílusú enteriőrbe tudunk kínálni izgalmas alternatívákat. A hálószoba pedig természetesen nem az igazi szekrény nélkül. Segítünk megtalálni a tökéletes bútort. Használd a bal oldali szűrősávot, hogy megleld a számodra legtökéletesebb terméket. Fiókos, polcos, tálalószekrény és üveges szekrény a legjobb minőségben várja hogy felfedezd. Beton, dió, fekete tölgy és tükör színek között is tudsz választani. 

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Otthonunk egyik legmeghatározóbb helyisége a hálószoba, ahol megpihenünk egy hosszú nap végén. Fontos, hogy a tökéletes hálószoba bútor kerüljön kiválasztásra, hiszen nem csak a praktikusság, de a megjelenés is rendkívül fontos tényező. Pontosan ezért válogattuk össze a legjobb minőségű termékeket, hosszú élettartammal.

Mindemellett nagy gondot fordítunk arra, hogy egy bútor ne csak megjelenésében legyen lenyűgöző, de használhatóságában is boldog pillanatokat okozzon nektek. Így kerültek be a termék kínálatunkba kényelmes és modern ágykeretek,ágyneműtartóval, skandináv stílusú éjjeliszekrények, klasszikus és modern hálószoba bútorok és prémium fésülködőasztalok. Te melyiket vinnéd haza legszívesebben?:)

Hálószoba bútor

A hálószoba alapvetően a meghitt pillanatok színtere. A pihenés, a feltöltődés és a lazítás helyszíne. Ha pedig nyugodtan alszol, akkor pedig szinte biztos, hogy jobban is teljesítesz majd a munkahelyeden, kreatívabb leszel és sokkal pozitívabban állsz majd hozzá mindenhez. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hálószoba bútor mellett teszed le a voksod. Ha tudni szeretnéd, hogy hol bukkanhatsz rá a tökéletes, megfizethető bútor darabokra, úgy akkor most elmondjuk neked, hogy egyfelől hol találhatod meg ezeket másfelől pedig milyen praktikákkal tudod még inkább előidézni, hogy a hálód valóban a pihenésed szolgálja.

Játssz a színekkel!

Akár hiszed, akár nem, de a színeknek bizony erejük van és képesek akár a teljes hangulatunkat befolyásolni. Az erős, kicsit melegebb színek, int amilyen a piros vagy a sárga cselekvésre késztetnek és erős érzelmeket is generálnak, így ezeket nem szerencsés abban a helyiségbe választani, ahol pihenni szeretnénk. Ellenben a hűvös, természetesebb hatást keltő színek, mint a kék vagy a zöld nyugtató hatással bírnak, így a hálószobába például tökéletes választás lehet. Persze fontos az is, hogy a hálószoba bútor miként kerül elhelyezésre és az sem elhanyagolható kérdés, hogy megfizethető bútor legyen.

Számolj le a technikával!

Amikor a hálószoba berendezésén gondolkodunk, akkor az elsődleges szempont, hogy megfizethető bútor mellett tudjunk dönteni. Ez nyilván nagyon fontos, ám nem lehet elmenni amellett sem, hogy a hálószobának valóban a nyugalom szigetének kellene lenni. Nem számít, hogy hány komód vagy éjjeliszekrény kap benne helyet, mert ezek alapvetően csak a kényelmed szolgálják, de nem fogsz tőlük pihentetőbbet aludni.

Sokan elkövetik azt a végzetes hibát, hogy tévét terveznek a hálóba, pedig tudnod kell, hogy technikai kiegészítőknek ebben a helyiségben nincs maradásuk. Célszerű nem itt tartani a laptopot se, mert egy idő után már képtelen leszel megálljt parancsolni az információ éhségednek és lehet, hogy lefekvés előtt görgetsz még egyet a neten. Ez azonban megzavarhatja az alvásod. Éppen ezért úgy igyekezz berendezni a hálódat és olyan hálószoba bútor mellett dönts, ami még csak nem is alkalmas arra, hogy tévét helyezz el rajta.

Ágyas kérdés

Ez egyik legkardinálisabb kérdés. A legtöbb hálószoba sajnos nem túl nagy, de azért az esetek nagy részében egy franciágy elfér bennünk. Ha egy komplett hálószoba bútor nem is, de egy ágy biztosan helyet kaphat bennük. Bár ilyenkor nincs túl nagy variációs lehetőség, azonban, ha van rá mód, akkor az ágyat ne a szoba közepére tedd, hanem igyekezz úgy elhelyezni, hogy az ágytámla neki legyen tolva a falnak.

A fekvőhelyed akár a sarokba is helyezheted, így ugyanis több oldalról is védve leszel és ösztönösen nagyobb biztonságban érzed majd magadat. Ha lehetséges akkor az ajtótól egy távolabbi sarkot válassz, olyat ahonnan rálátsz az ajtóra.

Dekorációk és extrák

Ha van lehetőséged egy egész hálószoba bútor beszerzésér, akkor azt javasoljuk, hogy mindenképpen olyat válassz, amire akár pakolni is lehet, így ugyanis néhány illatgyertyával vagy fotóval is fel tudod dobni a helyiséget. Ezeket akár a komód tetején is elhelyezheted, így még otthonosabb és meghittebb lesz a tér.

A hálószobában ezenkívül funkciója mellett is sok textíliát használunk, hiszen egy-egy díszpárnával bátran áldozhatsz még a hangulat oltárán. Érdemes lehet itt fontolóra venni a padlót a szőnyeg helyett, hiszen sokkalta könnyebb lesz majd hosszútávon takarítani.

Mi legyen a fényekkel?

Ágy, bútor meg van, de valami még hiányzik? Persze miután rábukkansz megfizethető bútor után már nehezen tudod elképzelni, hogy valamire még szükséged lehet a hálóban, pedig a helyzet az, hogy bizony a fényekről sem szabad elfeledkezned. Fontos, hogy legyen egy központi fényforrás, ami a plafonon kap helyett, de emellett lényeges, hogy beszerezz néhány kisebb lámpát is, amelyeket akár az ágyból is lekapcsolhatsz. Praktikus lehet egy olvasólámpa, pláne, ha elalvás előtt szeretsz még egy kicsit olvasni, de egy-egy hangulatlámpát is bátran beszerezhetsz, ha úgy gondolod, hogy szerettek a pároddal romantikázni.

Persze tudjuk, hogy a megfizethető bútor kategóriát nagyon nehéz megtalálni, a bútorbolt Budapest keresőszóra pedig tucatnyi lehetőséged listáz a kereső, de ezek közül nem biztos, hogy bármelyik is az, amit te keresel. Amikor a hálószobádat alakítod ki, akkor nagyon fontos tudnod, hogy az otthonod egyik legmeghatározóbb helyiségéről van szó, ahol megpihenhetsz egy hosszú és fárasztó nap után.

Fontos ezért, hogy a tökéletes bútor kerüljön kiválasztásra, hiszen a praktikum mellett a megjelenés sem elhanyagolható tényező. Mi pontosan ezért válogattuk számodra össze a legjobb minőségű termékeinket: ágyak, ágyrácsok, komódok, éjjeliszekrények széles választékával várunk, amik amellett, hogy lenyűgözően festenek, még boldog pillanatokat is okoznak majd nektek. Kínálatunkban emellett találhattok ágyneműtartóval ellátott ágyakat is, skandináv stílusú éjjeliszekrényeket és persze a klasszikus, illetve modern hálószoba bútorokból sincsen hiány.

Termékeinkre száz százalék garanciát vállalunk, hiszen hiszünk mi érted vagyunk, érted dolgozunk. Terméleinkkel a te pihenésed és kényelmed szeretnénk szolgálni, éppen ezért bízunk benne, hogy nálunk megtalálod majd, amit keresel. Nálunk élhetsz az online vásárlás kényelmével, ráadásul a megfizethető bútor kategóriában kínálunk neked prémium minőségű bútorokat. Na, mit mondasz? Leheljünk együtt, közös erővel új életet a te hálószobádba is!

Tovább