Tárgyalószékek

Keresed a tökéletes tárgyalószéket? Kényelmes és tartós bútor lenne a vágyaid tárgya? Akkor a legjobb helyen jársz, mert mi olyan tárgyalószékeket kínálunk, melyek rendkívül komfortosak. Rendeld meg most az új széket és alkoss igazán egyedi hangulatot az irodádban a segítségével. 

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Te tudod milyen az ideális tárgyalószék? Mutatjuk!

A kényelem és a tartósság mellett nagyon fontos tényező a megjelenés is, hiszen rengeteget elmond a cégről az, hogy milyen bútorok is kapnak helyet az irodában. A tárgyalószék esetén a fémváz az, ami biztosítja a tartósságot, a modern ügyfél csalogató megjelenés pedig bearanyozza a tárgyalóhelyiséget.

Hogyan válasszunk?

Amikor megérett egy szék a cserére, akkor bizony a legtöbben gondolkodóba esünk, hogy mégis milyen legyen az új. Milyen legyen a stílus, a méret, mennyire legyen kényelmes, mennyire passzoljon hozzánk, mennyire illeszkedjen a designba. Nehéz és gyötrő kérdések ezek, pedig egy jó szék kiválasztása túlzás nélkül sorsfordító lehet. Van néhány szempont, ami talán megkönnyítheti a választást. Ezeket szedtük most neked össze.

Mennyit lesz használatban?

A  kiválasztás során az első és legfontosabb kérdés talán az, hogy mennyit is lesz használatban. Ez ugyanis nagyban meghatározza majd azt, hogy milyen irodai szék is lesz a legideálisabb választás a számodra. Természetesen nem mindegy, hogy napi egy-két órát vagy szinte egész nap az íróasztal mellett ülsz-e. Az első verzió szerint elegendő lehet a számodra egy egyszerűbb forgószék is, ami egyszerű hintamechanikával ellátott, ám a második esetben a tárgyalószék fontos, hogy már komolyabb kihívásokat is képes legyen teljesíteni. Hiszen gondolj csak bele: bizonyosan nem szeretnéd te sem félbe hagyni a munkát, csak azért mert elzsibbadt a kezed, lábad. Éppen ezért fontos, hogy a szék, ami napi használatban lesz nálad az kényelmes legyen a számodra.

Milyen anyagból készüljön?

Ez szintén fontos kérdés lehet, pláne a design szempontjából. Sokan példának okán presztízsértékűnek tartják, ha bőr kárpitozást kap, míg mások a szövetre esküsznek. Minden anyagnak meg van persze a maga előnye és hátránya, éppen ezért e tekintetben érdemes lehet a saját egyéni ízlésedre támaszkodnod. A bőr persze nagyon elegáns, a szövet viszony jóval fiatalosabb, de legyen bármelyik is a lényeg, hogy neked tetszen, hiszen te töltöd majd el benne a legtöbb időt.

A mechanikák kérdése

Sok esetben tulajdonképpen egy forgószék, aminek különböző mechanikái tökéletesen képesek a komfortérzetet javítani. Éppen ezért, ha te akár öt-tíz órákat is eltöltesz a gép előtt, a székben ülve, neked fontos lehet, hogy olyan mechanikával ellátott szék mellet voksolj, ami a kényelmed szolgálja hosszútávon és, amiben ülve nem szenvedsz súlyos egészségkárosodást. Fontos tehát az ergonomikus kialakítást, ez ugyanis még tovább növelheti a komfortézetet.


Legyen kartámasz?

A székek esetében célszerű lehet olyat választani, ami extra funkciókkal is ellátott, így példának okán jó lehet, ha van kartámasz, fejtámla vagy éppen deréktámasz. Ezek a funkciók azoknak jöhetnek jól, akik viszonylag sok időt töltenek el íróasztal előtt ülve. Nyilvánvalóan ezek a karok, a fej és a derék megtámasztására szolgálnak, melyek az egészségünk szempontjából nagyon fontosak.

A hosszú munkavégzés, ugyanis kikezdheti a karunk, nyakunk, ezek a fájdalmak pedig akár állandósulhatnak is, éppen ezért fontos, hogy olyan kialakítású termék mellett tegyük le a voksunk, melyek egészségügyi szempontból nem tesznek bennünk kárt, sőt hosszútávon éppen azt szolgálják, hogy ne legyünk betegek. A deréktámasz példának okán a gerincet tartja az ülőmunka során, ennek köszönhetően pedig a egészen biztosan egészséges marad a testtartásunk, sőt a hátunk sem fájdul meg az egész napos ülés közben.

Tehát összességében elmondható, hogy a szék tekintetében is a lehetőségek tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen, ám csak akkor tudunk e tekintetben jó és helyes döntést hozni, ha előtte alaposan felmérjük a saját igényeinket. Napi pár órás használatra nyilván jó lehet egy egyszerűbb darab is, ám ha hosszú órákat töltünk az asztalnál ülve, akkor ne legyünk restek egy olyan ergonomikus kialakítású szék mellett dönteni, ami végső soron az egészségünket szolgálja majd. Nálunk rengeteg féle termék közül van lehetőséged választani: legyen szó akár bőr, szövet, modern vagy hagyományos stílusról, nálunk garantáltan megtalálod azt, amit keresel.

A komolyabb munkavégzéshez passzoló székek is találhatók a kínálatunkban, ráadásul a nálunk kapható darabok biztosan tökéletesen illeszkednek majd a megálmodott enteriőrbe is.

Lehet bagatell dolognak hangzik, de egy jól kiválasztott asztal-szék kombó emelheti a helyiség varázsát, a dolgozószoba tekintetében pedig ügyfélcsalogató is lehet egy tökéletesen kialakított design. Hiszen jó eséllyel az ügyfeleid ez a helyiség alapján ítélnek majd először, így fontos, hogy a kialakítás során szem előtt tartsd az ügyfélközpontúságot is.

Nekünk nem titkolt célunk, hogy olyan minőségi darabokat adjunk a részedre, melyek kivétel nélkül hosszú éveken át kiszolgálnak majd. Bár hiszünk a változatosságban egy irodabútort mégis nagy eséllyel hosszú évekre vásárolsz, nem pedig átmeneti múló hóbortként. Termékeinkre éppen ezért száz százalék garanciát vállalunk, így, ha netán még sem tetszene az adott darab, akkor mi azt gondolkodás nélkül kicseréljük egy neked még inkább tetszőre. Hisszük, hogy egy jó tárgyalószék öltöztet és bár azt gondolhatnád, hogy ez elhanyagolható tényező hidd el, hogy ha azt mondjuk, hogy mind a kényelem, mind pedig a design szempontjából egy rendkívül lényeges kérdés.

Mielőtt kiválasztod a megfelelőt mérd fel a saját igényeidet, vedd górcső alá, hogy mennyi időt is fogsz eltölteni a székben ülve, majd pedig, ha mindennel meg vagy kezdődhet is a böngészés. Nézz szét nálunk és találd meg a hozzád leginkább passzoló darabot!

Tovább