Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Klasszikus olasz bútor

Klasszikus olasz bútor kiváló minőségben. Keresed az egyedit, a különlegest? A legjobb helyen jársz, ha szeretnéd a régi idők minőségi bútorait magadénak tudni. Az olaszországból jött bútorokat nem csak néhány évre vásárolja meg az ember, egy életen át elkísérnek és kiváló minőségüknek köszönhetően minden napot egyedi élménnyé varázsolnak életünk során. Találkozhatsz a kínálatunkban barokk stílusú étkezőszék alternatívákkal, kényelmes szófa és fotel várja, hogy felfedezd. Ezenkívül is szinte minden megtalálható, mely egy tökéletes barokk otthon megalkotásához szükséges. Dívány, forgószék, asztal, puff, dohányzóasztal, bárszék. Meg fogsz találni minden terméket, amellyel új szintre tudod emelni a klasszikus, vagy éppen a barokk enteriőrt.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Barokk bútor - A tökéletes minőség fellegvára


A modern stílus tud izgalmas lenni és a skandináv letisztultság is rendkívül mutatós. Azonban tény, hogy bizonyos stílusú otthonokban a barokk bútor mutat a legjobban. Gondoljunk csak a gyönyörű reneszánsz kastélyokra, klasszikus stílusú kúriákra. Ezekben a helyiségekben kétségtelenül kiválóan mutat a barokk bútor. Sőt az esetek nagy részében a hotelek számára is egy rendkívül jó alternatíva lehet. 

A klasszikus stílus 

Az olasz bútor kétségtelenül remekül mutat a klasszikus stílus enteriőrjében. Kínálatunkban barokk asztal, barokk szék és barokk kanapé is helyet kapott. Továbbá barokk forgószékkel és szófával, dohányzóaszallal és dívánnyal is találkozhatsz, ha szeretnéd megújítani az otthonod hangulatát. Tehát összességében elmondhatjuk, hogy nálunk a komplett otthonodat könnyen be tudod rendezni, legyen szó bármilyen helyiségről. 

Kiknek ajánljuk?

A Barokk bútor egyértelműen a klasszikus stílusú enteriőrben mutat a legjobban, így nem éri meg kombinálni esetlegesen más lakberendezési irányzatokkal. Szerencsére, rendkívül gazdag termékkínálatunkban megtalálhatod a tökéletes darabot, legyen szó bármilyen bútorról is.

Olasz bútor páratlan minőséggel

Az olasz bútor tömör fából készült, ezáltal garantálan hosszú évekig megőrzi tökéletes állapotát. Természetesen a tömörfa bútorok esetében nem árt, ha időnként gondozzunk a felületet. Azonban mindenképpen megéri foglalkozni vele, hiszen hosszútávon lényegesen tovább bírják ezek a bútorcsodák a használatot a megfelelő ápolás mellett. Ajánljuk bútor kisokos oldalunkat, ahol számos hasznos információt találhatsz a bútorok ápolásával kapcsolatosan. 

Tény, hogy a barokk bútor lényegesen drágábbnak minősül a modern bútorokkal szemben, viszont azt is érdemes megjegyezni, hogy ezeket a termékeket nem néhány évre, hanem akár egy életre is megvásárolhatjuk, tehát lényegesen hosszabb élettartammal operálhatunk, mint egy hagyományos bútor esetében. 

Egyedi termékek óriási minta választékkal

Mivel az olasz bútor egyedi gyártással készül, ezért számos lehetőségünk van megfelelő kárpitot választani hozzá. Olasz termék révén rengeteg alternatíva van a kárpitok terén is, melyet minden barokk bútor termék oldalán könnyen megtalálhatsz a hosszú leírásban. 

Olasz bútor modern eleganciával

Miért is menne ki a divatból a klasszikus barokk bútor, hiszen remekül mutat az otthonokban és igazán egyedivé varázsolhatod az életteret a segítségével. Az biztos, hogy ezekkel a bútorokkal nem fogsz minden háztartásban találkozni, hiszen egyedi gyártású termékekről van szó. A tömör fának köszönhetően pedig rendkívül hosszú ideig megőrzik tökéletes minőségüket.

A barokk bútor ápolása

Ahogy korábban már megjegyeztük a barokk bútor esetében a megszokottnál egy kicsit jobban érdemes odafigyelnünk a megfelelő ápolásra. Mivel tömör fából készülnek, természetesen több odafigyelést igényelnek, szemben a hagyományos faforgácsből készült tömeggyártott bútorokkal szemben. Minden esetben érdemes fokozottan odafigyelnünk rá, hogy szárazon ápoljuk a bútort, ha víz kerülne rá, azonnal töröljük is le. 

Az ápolás enyhén nedves ronggyal tudjuk elvégezni. Az olajjal kezelt bútorokat tiszta, vagy enyhén nedves mosószeres ronggyal tudjuk tisztítani. Természetesen érdemes odafigyelnünk rá, hogy rendszeresen ápoljuk le a tömör fa felületeket, hiszen ezzel is meg tudjuk hosszabbítani a barokk bútor élettartamát.

Neo barokk bútor

Kínálatunkban találkozhatsz a klasszikus barokk bútoron túl neo barokk irányzattal is. Miben más ez, mint a hagyományos barokk bútor? Általában a minimál stílus ellentétjeként vagy annak kiegészítéseként jelenik meg. A barokkhoz hasonlóan ez a stílus is kedveli a csillogást, a túlburjándzó mintákat és a látványos megoldásokat a lakberendezés terén. A neo barokk stílus valamivel letisztultabb, modernebb formában adja elő ugyanazt. Különlegessége, hogy a modern és minimalista stílusú enteriőrt is gazdagíthatod vele.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy rendkívül széleskörű felhasználása ezeknek a bútoroknak. Nem csak otthonra, de szállodába, hotelekbe és egyéb vendéglátóipari egységekbe is remek alternatíva. Ráadásul a legnagyobb előnye ezeknek a bútoroknak, hogy hosszú éveken keresztül tökéletesen megőrzik minőségüket. Továbbá egyedi kárpittal is meg tudod rendelni, nem kell attól tartanod, hogy nem fog tökéletesen igazodni az otthonod hangulatához. Rendeld meg most az új klasszikus olasz bútor alternatívát és varázsolj igazán egyedi és hangulatos enteriőrt, akár otthon, akár az irodában!