Szűrés

Ár
408 371 Ft - 2 063 858 Ft

Asztal

Klasszikus asztalt keresel az étkeződbe? A legjobb helyen jársz. Minőségi, tömörfából készült asztalok várják, hogy felfedezd őket. Nem megfelelő a szín? Nincs semmi probléma, hiszen megrendelheted egyedi vázzal is a barokk asztalt. Hagyományos és bővíthető formában is fellelhetőek ezek a termékek, tehát nem kell attól tartanod, hogy nem fogod megtalálni az otthonod számára tökéletes alternatívát. Országos kiszállítás, 100% garanciával. Ha unod a sablonos megoldásokat a lakberendezés világában, akkor itt kezd a keresést, egyedi és lehengerlően gyönyörű asztalainknál.

Tovább

Minőségi Barokk Asztal

A barokk stílus kétségtelenül rendkívül tetszetős megjelenésű bútorokat hordoz magában. Nem is beszélve arról, hogy ezek a bútorok az esetek nagy részében tömör fából készülnek, így lényegesen tovább megőrzik tökéletes minőségüket, szemben a modern stílusú bútorokkal, amelyek faforgácsból készülnek.

Ehhez az irányhoz csatlakozik a barokk asztal is, amely lehengerlő megjelenésével a legigényesebbeket is leveszi a lábáról. Kínálatunkban találkozhatsz kerek, négyzet és téglalap alakú barokk asztal csodákkal. Természetesen ugyanazokat a funkciókat, melyeket a modern asztalokban is megtalálhatunk, fellelhetjük a barokk asztal kínálatban is. Találkozhatsz bővíthető étkezőasztallal is, amely remek megoldás, ha nagy a család, bőven akad majd hely a vendégek számára is. 

Gazdag választék

A barokk asztal tipikusan egy olyan bútor, amelyet nem érdemes más egyéb stílusú bútorokkal keverni. Ettől függetlenül természetesen nem mindegy, hogy milyen otthonba helyezzük el a stílus irányzaton belül. Pontosan ezért, minden barokk asztal többféle kárpittal is rendelhető, hogy tökéletesen passzoljon az otthonod hangulatához. 

Egyedi gyártású termék

Mivel a barokk bútorok esetében egyedi gyártású termékekről beszélhetünk, ezért a 30 napos visszaküldési garancia nem tartozik rá, hiszen minden megrendelésnél tökéletesen a megrendelő ízlésének megfelelő kárpitot lehet rendelni. Továbbá a pácot is külön kiválaszthatod a bútorod mellé. Természetesen garanciát vállalunk a minőségre, így ha bármi probléma felmerülne, mindig segítkész ügyfélszolgálatunk a rendelkezésedre áll. Fontos megjegyezni, hogy 10 éves működésünk során nem volt még panasz ezekre a termékekre, hiszen nem csak a minőségi alapanyagokra fektetünk nagy hangsúlyt, de a biztonságos szállításra is. 

Nem csak lakossági felhasználásra

A kiváló minőségű barokk asztal, nem csak lakossági felhasználásra remek alternatíva, de cégek számára is nagyon jó lehetőség lehet, ha szeretnénk egy igényes és aprólékosan megmunkált bútor csodával gazdagítani a tárgyalóhelyiséget, irodát. Hotelek és vendéglátóipari egységek számára is jó lehetőség, különösen azért, mert ezeken a helyeken rendkívül fontos a tökéletes minőség, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani az asztalnak is. 

Kétségtelen tény, hogy az iroda megjelenése rendkívül fontos, hiszen ez alapján ítélik meg a céget a tárgyalópartnerek, vendégek. Pontosan ezért érdemes komoly figyelmet szentelni annak, hogy a megfelelő minőségű bútor kerüljön be a helyiségbe. Ha nálunk vásárolod meg az új bútort, biztos lehetsz benne, hogy el fogod érni, hogy elismerő pillantással díjazzák a berendezést. 

Abban mindenképpen biztos lehetsz, hogy ezeknél a termékeknél nem néhány évre érdemes kalkulálni, hanem akár évtizedeken át megőrzik tökéletes minőségüket. Ez pedig kiemelten fontos az ilyen jellegű vállalkozásokban, hiszen senki sem szeret garanciális ügyeket intézni. Ha tőlünk rendeled meg az új barokk asztal csodát, akkor garanáltan nem lesz gondod a garanciára. 

Egyedi kárpittal rendelhető barokk asztal

Kínálatunkban, ahogy korábban már írtunk róla, minden típusú barokk termék esetében van lehetőség rá, hogy egyedi kárpittal rendelhesd meg. Ez ugyanúgy igaz a barokk stílusú asztalokra is. Ha segítségre van szükséged, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdésről is legyen szó. Rendeld meg most az új csodás asztalt és alkoss igazán egyedi és hangulatos életteret az otthonodban vagy éppen az irodádban!

100% Garancia

Természetesen minden termékünkre 100% garanciát vállalunk, de nem fordult még elő működésünk alatt, hogy a barokk bútor esetén bármilyen minőségi kifogással találkoztunk volna. Különösen azért, mert nagyon aprólékos folyamat során készülnek ezek a bútorok és nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok használatára is. Ha bármi kérdésed felmerülne, vagy bizonytalan lennél, segítőkész ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, bármilyen problémáról is legyen szó.

Stílusok gyűrűjében

A hagyományos barokk és klasszikus stílusú étkezőasztal mellett találkozhatsz neo barokk bútorokkal is. Stílusában a neo barokk természetesen nagyon hasonló a hagyományos barokk stílusú termékekhez. Ugyancsak kedveli a stílus az íves, lekerekített formákat, de némileg letisztultabb a tradícionális barokk stílusnál. Ezeket a termékeket bizonyos esetekben elhelyezhetjük a modern enteriőr horizontján is. Nézz körbe kínálatunkban, mert garanáltan meg fogod találni az ízlésednek tökéletesen megfelelő darabot. 

Tovább