Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Dívány

A tökéletes dívány nem csak egy egyszerű bútor. Eleganciát sugároz. Kényelmet ad, miközben a kedvenc könyvedet olvasod. Egy menedék az otthonodon belül, mely elvarázsolja az enteriőr hangulatát. Elengedhetetlen kelléke a modern és barokk stílusú otthonoknak. Nézz körbe kínálatunkban, mert biztosan fogsz találni a te otthonodhoz is tökéletesen passzoló darabot, elegáns dívány kínálatunkból. 


6termék 16
6termék 16

Gyönyörű Barokk dívány az otthonodba

Egy dívány mindig a különleges és közkedvelt bútorok közé tartozott a lakberendezés világában. Ki ne tudná elképzelni magát, ahogy egy forró csésze kávé, vagy tea társaságában elfekszik egy kényelmes díványon a kedvenc könyvét olvasgatva. Sokan alábecsülik ennek a bútornak a jelentőségét, pedig nagyon nagyot tud dobni az enteriőr hangulatán egy ilyen bútor. 

Kínálatunkban csak és kizárólag minőségi dívány kaphat helyet. Ezeknél a bútoroknál biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket. Különösen azért, mert tömör fából készülnek, szemben a faforgácsból készült modern bútorokkal.

Otthonod bármely helyiségében

A dívány tipikusan egy olyan bútor, amelyet bárhol elhelyezhetsz az enteriőrben. Remekül mutat a nappalidban, a közlekedőben, de bizonyos esetekben még nagyobb hálószobákba is esztétikusan elhelyezhető. Természetesen ezeknél a bútoroknál is többféle kárpit között tudsz válogatni, hiszen egyedien vannak elkészítve. Kérd kollégáink segítségét, akik örömmel segítenek abban, hogy megtaláld az otthonod hangulatához tökéletesen passzoló kárpitot. Mindemellett természetesen használhatod az előszobában, vagy éppen a közlekedőben is. 

Sokan előszeretettel használják a barokk díványt a különböző közlekedőkben is, ahol nem csak remek dekorációs alternatíva, de kényelmes pihenőhely is lehet. Amennyiben attól tartanál, hogy nem fog tökéletesen igazodni az otthonod hangulatához, van egy jó hírünk. Egyedi kárpittal és egyedi fa vázzal is megrendelheted ezeket a termékeket. 

A legklasszikusabb elhelyezési módja a barokk díványnak az, ha a nappalidban egy kis pihenősarkot alakítasz ki magadnak, ahová bármikor el tudsz vonulni a világ elől. A kedvenc könyved és egy forró csésze kávé, vagy tea társaságában tökéletes pihenőhelyet tudsz kialakítani magadnak. Ebben lesz nagy segítségedre a kiváló minőségű olasz bútor. Természetesen a minőségre itt is 100% garanciát vállalunk, de nem kell tartanod tőle, hogy garanciális ügyeket kell intézned. Ezeket a termékeket gondos odafigyeléssel és kiváló minőségű alapanyagokkal készítik el, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsák felhasználóiknak.

Dívány, de hova?

Kínálatunkban elsősorban a barokk és klasszikus stílusú enteriőr számára kínálunk kiváló minőségű alternatívákat. A barokk mellett, helyet kaphat a neo barokk stílusú dívány is. Például a 300 DM Carlotta dívány, amely letisztult megjelenésének köszönhetően bizonyos esetekben használható a modern lakberendezés horizontján is. Bizonyos esetekben szintén a modern lakberendezéshez használható a 212 D fekete dívány, mely már csak színéből kiindulva is remekül passzol a legtöbb stílusú enteriőrhöz.

Minőség és Garancia

Természetesen minden a webáruházunkban fellelhető barokk dívány 100% garanciával érkezik, így nem kell attól félned, hogy magadra hagyunk, bármi probléma is legyen a bútorral. Természetesen kiváló minőségű alapanyagokból készülnek ezek a barokk bútorok, így garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket. Amennyiben nálunk vásárolod meg az új barokk bútort, biztos lehetsz benne, hogy nem kell néhány év múlva újat vásárolnod. Kiváló és hosszantartó minőséget biztosítunk számodra.

Rendeld meg most az új bútort és legyen neked is egy gyönyörű dívány az otthonod ékköve, ahol kellemesen eltöltheted az énidődet.

Nem csak lakossági felhasználásra

A gyönyörű barokk dívány nem csak otthonra kiváló alternatíva. Cégek számára is kínáljuk, ráadásul mennyiségi kedvezménnyel. Mivel alapvetően ezek a termék a megfelelő ápolás mellett akár évtizedekig is bírják, nem kell attól tartanod, hogy garanciális ügyeket kell intézned. Kiváló minőség és tartós használat. Ezzel tudsz számolni, ha tőlünk rendelsz az étterembe, hotelbe vagy más vendéglátó ipari egységbe barokk díványt. 

Nem kérdés, hogy az első benyomás fokozottan fontos a cégednél. Ez pedig igaz minden oda érkező vendégre vagy éppen tárgyalópartnerre is. Pontosan ebben segít neked a minőségi barokk dívány, amely megjelenésével garantáltan a helyiség központi elemévé válhat. Ráadásul egyedi kárpittal és fa vázzal is kérheted, így tökéletesen személyre tudod szabni a bútor megjelenését. 

Egy barokk dívány nem csak  egy ülő alkalmatosság. Dekorációként is tökéletesen megállja a helyét. Ha bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen problémáról vagy kérdésről is legyen szó termékeinkkel kapcsolatban.