Szűrés

Ár
136 857 Ft - 645 561 Ft

Dohányzóasztal

Barokk és klasszikus stílusú dohányzóasztalt keresel? Nálunk garantáltan megtalálod majd a tökéletes alternatívát. Többféle méretben és színben kínálunk kiváló minőségű bútorokat a kategórián belül. Biztos lehetsz benne, hogy megtalálod az igazit. Elegáns vonalvezetésének köszönhetően ezek az asztalok igazi ékkövei lesznek az otthonodnak. Egyedi vázzal és egyedi kárpittal is kérheted, hogy tökéletesen igazodjon az otthonod színeihez. Találd meg a tökéletes dohányzóasztalt a kínálatunkban és biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a választással. Országos kiszállítással és 100% garanciával kínáljuk gondosan kiválogatott bútorainkat.   

Tovább

Klasszikus Dohányzóasztal Barokk köntösben

Van az úgy, hogy szeretnénk egy kicsit elhatárolódni a modern mdf-ből készült bútorok világából és vágyunk rá, hogy tömör fából készült klasszikus barokk bútor büszke tulajdonosai lehessünk. Azokba az otthonokba, amelyek alapvetően a klasszikus stílus jegyei szerint lettek berendezve, kiváló alternatíva az olasz dohányzóasztal, mely egyedi megjelenésével bearanyozza az enteriőr hangulatát.

A Prémiumbútor kínálatában csak és kizárólag minőségi klasszikus dohányzóasztal kaphat helyet. Különlegessége ezeknek a bútoroknak, hogy a megszokott modern bútoroknál megtalálhatóa faforgács anyag helyett, tömör fából készülnek. Ezáltal nem csak hosszú évekig, de megfelelő ápolás mellett évtizedekig kitartanak ezek a termékek. Nem kell attól tartanod, hogy néhány éven belül már le is kell cserélned a korábban vásárolt klasszikus dohányzóasztal csodát. 

Kínálatunkban többféle színben és méretben találhatsz az otthonodnak megfelelő klasszikus dohányzóasztal alternatívát, ráadásul 100% garanciával. Ha bármi kérdésed felmerülne a vásárlás előtt, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdés is merüljön fel. 

Egyedi kárpittal rendelhető klasszikus dohányzóasztal

Barokk stílusú termékeink különböző kárpitokkal is megrendelhetőek, hogy tökéletesen személyre tudd szabni a megjelenésüket. Minden termék oldalon láthatóak a különböző prémium kárpitok, melyekkel teljesen új szintre tudod hozni a barokk bútor hangulatát. Rendeld meg most 100% garanciával és országos kiszállítással.

Egyedi gyártású termék

Klasszikus dohányzóasztal, mely egyedileg, pontosan a te ízlésednek megfelelően lett létrehozva. Izgalmasan hangzik igaz? Nos, nálunk nem csak egyedi kárpittal, de egyedi páccal is megrendelheted a terméket, így tökéletesen személyre tudod szabni a megjelenését. Mivel alapvetően ezek a termékek már a gyártási folyamat során egyedileg kerülnek elkészítésre, ezért a 14 napos visszaküldési garancia nem vonatkozik rá. Azonban nem kell tartanod tőle, hogy csalódást fognak okozni a termékek. Pontosan olyan gyönyörűek élőben is, mint a képeken. Garantáltan elégedett leszel vele. Egy ilyen klasszikus dohányzóasztal hosszú évtizedeken keresztül gazdagítja majd az otthonod hangulatát.

Nem csak lakossági felhasználásra

Klasszikus dohányzóasztalainkat nem csak lakossági felhasználásra érdemes megvásárolni. Hotelek, elegáns irodák számára is kiváló alternatíva lehet. Az első benyomás különösen fontosnak számít, de nem kell aggódnod. Ha nálunk vásárolod meg az egyedi barokk bútor csodát, akkor garanáltan le fogod nyűgözni a hozzád érkező vendégeket, tágyalópartnereket. 

Klasszikus dohányzóasztal modern enteiőrbe

Bizonyos termékeink használhatóak a modern enteriőr horizontján is, noha alapvetően a barokk bútorok a klasszikus stílusú otthonok számára kínálnak izgalmas alternatívákat. Ugyanakkor megtalálható néhány neo barokk stílusú klasszikus dohányzóasztal is a kínálatban, melyeket bizonyos keretek között elhelyezhetsz modern enteriőrben is. A neo barokk szintén szereti a díszes, íves formákat és a feltűnést, ugyanakkor egy kicsit letisztultabb megjelenésű bútorokat csodálhatunk meg az irányzaton belül. 

Ápolás

A tömör fa bútorok esetében kiemelten fontos, hogy megfelelő ápolást biztosítsunk, hiszen ezzel is drasztikusan megnövelhetjük a bútorok élettartamát. Különösen fontos a barokk bútorok esetében is a megfelelő tisztítás, ápolás, ezért mindenképpen érdemes kitérnünk erre a pontra is. Alapvetően a tömör fa bútorokat csak enyhén nedves, mosószeres ronggyal érdemes finoman áttörölni. Általános faápolóval érdemes legalább havonta egyszer "leápolni" a bútort, hiszen ezzel is növelhetjük az élettartamát. 

Természetesen a tömörfa bútorok előnye, hogy lényegesen tovább bírják, szemben a modern MDF bútorokkal. Ebből kifolyólag az áruk is magasabb. Persze nem csoda, hiszen ezeket a bútorokat bizonyos esetekben egy egész életre választja maga mellé az ember. Pontosan ezért nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy a fa egy természetes felület, tehát mindenképpen megfelelő gondozást igényel. 

Mi már a szállítás közben nagy gondot fordítunk arra, hogy a klasszikus dohányzóasztal a lehető legbiztonságosabb módon legyen kiszállítva hozzád. Különleges szállítási módot kínálunk ezekhez a bútorokhoz azért, hogy véletlenül se sérüljenek a szállítás közben. 

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed egy minőségi klasszikus dohányzóasztal iránt. Ha még nem vagy biztos benne, hogy melyik termékre van szükséged, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdésről is legyen szó. Rendeld meg most az új klasszikus stílusú dohányzóasztal csodát és alkoss igazán hangulatos és egyedi életteret az otthonod horizontján!

Tovább