Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Forgószék

Forgószéket keresel, ráadásul barokk stílusban? Akkor a legjobb helyen vagy. Bár kevés webáruházban lelhető meg a forgószék klasszikus stílusú formája, de nálunk szerencsére könnyedén megtalálhatod. Nagy gondot fordítunk arra, hogy ne csak hagyományos modern forgószék legyen a kínálatunkban, de megtaláld a klasszikus megfelelőjét is. Ráadásul többféle színben is találkozhatsz az áhított bútorral. Ezek a termékek mind minőségi anyagokból készültek, ezért garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes állapotukat. Országos kiszállítással és 100% garanciával kínáljuk. Rendeld meg most!


8termék 18
8termék 18

Gyönyörű Olasz forgószékek

Azok, akik szeretik a barokk stílusú olasz bútort, biztosan tudják, hogy ezt a lakberendezési stílust nehéz összekeverni bármilyen más irányzattal. Pontosan ezért egy hagyományos forgószék nem mutat jól egy barokk vagy klasszikus stílusban berendezett otthonban. Pánikra azonban semmi ok, hiszen többféle színben kínálunk kíváló minőségű barokk forgószék alternatívákat a stílus szerelmeseinek.

Kínálatunkban csak és kizárólag minőségi forgószék kap helyet. Ezeknél a bútoroknál biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket, hiszen tömör fából készülnek. Természetesen tartalmazzák azokat a kényelmi funkciókat, amelyeket egy hagyományos forgószék is, tehát nem kell attól aggódnunk, hogy nem tudjuk tökéletesen személyre szabni a széket.

Forgószékeink háttámlája és magassága is állítható. Ráadásul egyedi kárpitozással is tudod kérni, hogy garantáltan passzoljon az enteriőr hangulatához. 

Milyen stílus mellé ajánljuk?

A barokk forgószéket mindenképpen klasszikus, illetve a barokk stílusú otthonokba ajánljuk. Semmiképp sem szabad modern vagy skandináv stílusú bútorral keverni. Ezenkívül természetesen remek megoldás hotelek vagy éppen irodák számára is, de csak abban az esetben, ha alapvetően hasonló stílusú bútorok mellé helyezzük el. Ügyvédi irodák esetében is remek megoldás a barokk bútor használata, hiszen már az első pillanatban árulkodik róla, hogy nem bízod a véletlenre az irodád berendezését és kizárólag minőségi bútorokat használsz.

Így fogják az általad kínált szolgálatást is vonzónak és igényesnek látni már az első interakció alkalmával is. Ez pedig önmagában egy rendkívüli dolog, hiszen sokkal szívesebben tárgyalunk olyan partnerrel, aki nagy gondot fordít rá, hogy megfelelően be legyen rendezve az iroda.

Miért jó a barokk forgószék

A barokk forgószékek, csak úgy mint a többi olasz bútorunk a magasabb árkategóriába esik. Ennek nem feltétlen csak az az oka, hogy olasz designer termékekről beszélünk, hanem az is, hogy tömör fából készültek, ezáltal drasztikusan hosszabb ideig megőrzik tökéletes minőségüket, szemben a mai modern bútorokkal. Tehát arra mindenképpen számíthatunk, hogy ezek a termékek évtizedeken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket. Egy barokk bútort, akár egy egész életre is vásárolhat az ember, anélkül, hogy minőségi romlástól kelljen tartania.

A barokk forgószék tisztítása.

A tömör fa tisztásához ajánlott enyhén nedves rongyot használnunk, de ügyeljünk arra, hogy ne áztassuk el túlságosan a bútort. Ezeknívül érdemes legalább havi 1 alkalommal átkenni a bútort hagyományos faápolóval is, hogy mindig új fényében ragyogjon.

Nem csak lakossági felhasználásra

Természetesen barokk forgószék kínálatunk nem csak lakossági felhasználásra elérhető, ráadásul nagyobb megrendelés esetén kedvezményt is tudunk adni. Kétségtelen, hogy az első benyomás fokozottan fontos. Ez hatványozottan igaz a cégedre, vállalkozásodra is. Ha már az első pillanatban meg tudod ragadni vendégeid figyelmét, máris lesz egy olyan pont, amely segít, hogy emlékezzenek rád. Pontosan ezért kínáljuk pazar minőségű barokk bútor kínálatunkat, hogy a lehető legjobb hatást tudd elérni, legyen szó irodáról, hotelről vagy bármilyen vendéglátóipari egységről. Rendeld meg most az új barokk forgószéket és teremts igazán hangulatos életteret az irodádban. 

A kényelem oltárán

Barokk forgószékeink mindegyike kiváló minőségű alapanyagokból készült, ezenkívül rendkívül kényelmesek is. Puha steppelt bőr párnák, amely a legigényebbeket is leveszik a lábukról. Ergonómikus kialakításuknak köszönhetően egészséges használatot biztosítanak új tulajdonosuknak. Tehát, ha ilyen stílusban rendezted be az otthonodat, akkor garanáltan imádni fogod forgószék kínálatunkat.

100% garancia

Mindenképpen fontos megjegyezni, hogy a barokk forgószékek esetében egyedi gyártású termékről beszélünk. Pontosan ezért lehetséges kiválasztani egyedi kárpitot minden egyes székünk mellé. Mivel egyedi termékek, ezért a 30 napos visszaküldési garancia nem vonatkozik rájuk. Természetesen garancia jár minden forgószék mellé, ha bármi probléma felmerülne ettől függetlenül. Működésünk alatt még nem fordult elő, hogy barokk forgószék került volna visszaküldésre, mindenki elégedett volt a termékekkel. 

Ha pedig bármi kérdésed vagy észrevételed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdésről is legyen szó. Cégek megkeresését is várjuk, hiszen a nagyobb megrendelésből , nagyobb kedvezményt tudunk kínálni ügyfeleinknek. Lépj be a barokk bútorok izgalmas világába a segítségünkkel!