Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Fotel

Egy kényelmes barokk fotel igazi ékköve lehet az otthonodnak. Ha klasszikus bútort keresel, akkor egyértelműen a legjobb helyen jársz. Többféle színben és méretben találkozhatsz kiváló minőségű barokk fotel alternatívákkal nálunk. Ráadásul ezeket a termékeket hosszú évekre vásárolja az ember, így garantáltan biztos lehetsz benne, hogy sokáig megőrzik tökéletes minőségüket. 


76termék 136
76termék 136

Gyönyörű barokk fotel kínálat

Webáruházunkban minden stílusnak megfelelő bútor alternatívákat tudunk kínálni nektek. Legyen szó letisztult modern, természetes skandináv vagy éppen loft és barokk irányatokról, nálunk biztosan megtalálod a számodra tökéletes darabot. A Barokk bútorokon belül találkozhatsz NEO barokk verziókkal is, amelyek a klasszikus barokk stílus letisztultabb megjelenésű bútorait ismertetik meg veled.

A barokk fotel tipikusan egy olyan bútordarab, amelynél nyugodtan lehetünk egy kicsit "önzőek", hiszen ezt a bútordarabot kizárólag magunknak választjuk ki. A fotelünk a biztos pont, amikor megfáradtan hazatérünk a munkából, hogy relaxáljunk és egy finom kávé vagy tea társaságában elgondolkodjunk az élet nagy dolgairól. A barokk fotel kínálatunkban egyedi kárpittal tudod megrendelni a bútorodat. Tehát teljesen az otthonod hangulatához tudod szabni az új bútorodat. 

Miért jó a barokk fotel?

A barokk fotel lényegesen magasabb árkategóriába esik a hagyományos fotelekkel szemben, de nem véletlenül. Ezek a bútorok tömör fából készültek, így hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket. Nem összekeverendő a faforgácsból készült bútorokkal. Barokk fotel, melynek minden apró részlete gondos munkával lett kidolgozva, hogy tökéletes minőséget nyújtson neked. Éppen ezért a megfelelő ápolás is fontos ezeknél a bútoroknál. A fa felületű bútorok ápolása rendkívül egyszerű. Enyhén nedves ronggyal törölgessük meg, majd lehetőség szerint használjunk általános fa ápolót. Ezzel már önmagában biztosítani tudjuk, hogy hosszútávon használhassuk boldogan az új barokk fotel bútorunkat.

A Prémiumbútor kínálata

Kiválasztani a tökéletes fotelt bizony nem mindig egyszerű feladat. Mi viszont örömmel segítünk neked a kiválasztásban, bármilyen kérdés is merüljön fel részedről.  A barokk stíluson belül is találkozhatsz nálunk olyan fotelekkel, amelyek jól mutatnak a modernebb enteriőrben is, de alapvetően inkább a klasszikus vonalat erősítik ezek a bútorok. Ha szeretnéd a modern enteriőrt gazdagítani, akkor ajánljuk a Carol, vagy éppen a Dolores barokk fotel csodánkat. Abban az esetben, ha már eredetileg ebben a stílusban, vagy éppen klasszikus irányzatban álmodtad meg az otthonodat, természetesen akkor is van néhány remek ötletünk a számodra.  

Nem csak lakossági felhasználásra

Foteleinket nem csak lakossági felhasználásra ajánljuk, hiszen szállodák, hotelek, kastélyszállók számára is remek alternatíva egy igényes megjelenésű barokk fotel. Természetesen tudunk mennyiségi kedvezményt is adni, ezért, ha nagyobb mennyiségben szeretnél rendelni tőlünk, vedd fel a kapcsolatot mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre. 

Minőség és kényelem

Barokk fotel bútoraink nem csak megjelenésükben tündökölnek, de komfortosságuk sem elhanyagolható. Ha szeretnél egy igazán kényelmes és minőségi alapanyagokból készült fotelt a birtokodban tudni, ne habozz, rendeld meg most országos kiszállítással és legyen a te otthonod a legszebb a világon! Válaszd ki a hozzá tökéletesen illő kárpit mintát gazdag kínálatunkból, hogy tökéletesen passzoljon az enteriőr hangulatához. Ha pedig segítségre van szükséged, kollégáink örömmel adnak tanácsot, hogyan tudod kiválasztani az otthonodhoz tökéletesen igazodó kárpitot. 

Nem csak a minőségét, de értékét is megőrzi

Nagyon fontos megemlítenünk ezeknél a termékeknél, hogy nem csak a minőségüket megőrzik rendkívül hosszú ideig. Ez jobbára a tömör fának köszönhető és annak, hogy kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgoznak a gyártóink. A minőségen túl az értéküket is megőrzik ezek a termékek, tehát nem kell attól a jelenségtől tartanod, hogy a használt bútor már feleannyit ér, mint amikor megvásároltad azt. Garanáltan meg fogja tartani értékét az új barokk kanapé akár évtizedekkel később is. 

Ezáltal máris érdemes befektetésként tekinteni ezekre a bútorokra. Az biztos, hogy nem kell majd aggódnod a garanciális ügyintézés miatt!:) Rendeld meg most az új kanapé csodát és varázsolj igazán hangulatos életteret az otthonodban, vagy akár az éttermedben, irodádban. A barokk fotel felhasználási opciói szinte korlátlanok. Ráadásul biztos lehetsz benne, hogy ezeket a termékeket nem néhány évre vásárolhatod. Ha nagy gondot fordítasz a termékek megfelelő ápolására, akkor garantáltan nem marad el a hatás.

Ha bármi kérdésed felmerülne vásárlás előtt, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre bármilyen kérdésről is legyen szó!