Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Szófa

A barokk szófa kétségtelenül a tökéletes elegancia megtestesítője. Keresed a tökéletes szófát? A legjobb helyen jársz, hogy megtaláld. A modern neobarokkon át a klasszikus stílusig szinte mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. A kárpitot és a vázat ki tudod választani magadnak, így tökéletesen egyedivé tudod varázsolni a bútort. Amellett, hogy tetszetős és tartós termékek a nálunk megtalálható barokk szófák, még rendkívül kényelmesek is, garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket. 


75termék 136
75termék 136

Gyönyörű Barokk kanapé

A barokk kanapé kiválóan mutat a klasszikus és a barokk stílusú enteriőrben. Milyen esetekben jó választás ez a kiváló minőségű olasz bútor? Abban az esetben érdemes ezt a típust választanunk, ha mindenképpen hosszútávra tervezünk. Ezek a bútorok hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket a megfelelő ápolás mellett, ezért, ha szereted évente lecserélni a kanapédat, akkor nem ez a bútor lesz számodra a tökéletes választás.

Általában ezek a termékek tömör fából készülnek, mely lényegesen tovább bírja egy hagyományos MDF vagy egyéb faforgácsból készült modern bútorral szemben. 

Barokk kanapé a klasszikus irányzat kedvelőinek

Kínálatunkban többféle barokk kanapé is megtalálható, így kedvedre ki tudod választani a számodra tökéletes darabot. Biztosan fogsz olyan terméket találni, amely illeszkedik az otthonod hangulatába. Elsősorban a barokk és a klasszikus stílusú enteriőrbe ajánljuk ezeket a termékeket. Kiváló alternatíva, ha szeretnél egy igazi reneszánsz hangulatot teremteni az otthonod horizontján. 

Természetesen nem csak megjelenésében, de minőségében is egy teljesen más kategóriát képviselnek ezek a kanapék, ha szembeállítjuk őket a modern tömeggyártott termékekkel. Többféle kárpittal is rendelheted, hogy tökéletesen az otthonod hangulatára tudd formálni a bútort. 100% garanciával és országos kiszállítással kínáljuk neked ezeket a pazar megjelenésű barokk kanapé csodákat, hogy tökéletes design-t teremthess az enteriőrben.

A Neo barokk kanapé

Kínálatunkban nem csak a klasszikus barokk irányzattal találkozhatsz, hanem megismerheted a neo barokk letisztult világát is. A neo barokk szintén kedveli az íves, feltűnő formákat, de mégis egy kicsit letisztultabb, modernebb megjelenésű bútort is megismerhetünk az irányzat segítségével. Azoknak kifejezetten jó választás, akik nem szeretik a kifejezetten klasszikus vonalat, de szimpatizálnak a barokk bútorokkal.. A high-tech elemek remekül illenek ebbe a környezetbe is, az összhatás könnyed és modern. Ilyen termék például a Chanel kanapé is, amely lehengerlő megjelenésével csak úgy kényeszteti a kíváncsi tekinteteket.

Természetesen a megjelenésen túl nagy gondot fordítunk a funkcionalitásra is, ezért bőven találkozhatsz a kínálatunkban kihúzható kanapéval is. 

Nem csak lakossági felhasználásra

Kínálatunkban számos olyan barokk kanapé csodával találkozhatsz, melyet nem csak az otthonodban, de egy igényes hotelben vagy szállodában is szívesen viszont látnál. Nem is beszélve a különböző elegáns éttermekről, kávéházakról, ahol kiválóan mutatnak ezek a termékek. Az Agora 433 kanapénk kiváló alternatíva, ha ügyfélváróba keresel egy igazán minőségi terméket. A carlotta 300 kanapé lehengerlően igényes vonalvezetésének köszönhetően bármelyik hotel váróját feldobja. Ezeken kívül még számtalan izgalmas bútorral találkozhatsz nálunk, ha szeretnéd a vendéglátóipari egység hangulatát meseszéppé varázsolni. 

Természetesen mennyiségi kedvezményt is adunk a nagyobb megrendelés esetén, ezért nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot és segítőkész ügyfélszolgálatunk a rendelkezésedre áll, bármilyen kérdésről is legyen szó. 

Miben más a barokk kanapé? 

A barokk stílust nem könnyű összekeverni semmivel, hiszen a feltűnő, ívelt formák és a gyönyörű lakkozott fa felületek egyértelműen magukért beszélnek. Mindemellett fontos megjegyezni, hogy ezek a bútorok tömör fából készülnek, ezáltal valóban hosszútávra tervezhetünk velük. Abban biztos lehetsz, hogy nem 1-2 évre vásárolod meg az új barokk kanapét. Évtizedeken keresztül megőrzi tökéletes minőségét a megfelelő ápolás mellett, természetesen. Ezért mindenképpen azoknak ajánljuk ezt a típusú bútort, akik a régi időkhöz hűen tényleg hosszútávra terveznek az adott bútorral. 

Nagyon fontos tényező, hogy ezek a termékek nem csak az élettartamukat őrzik meg, hanem a megfelelő ápolás mellett az étéküket is. Nem kell attól tartanod, hogy néhány év múlva már feleannyit fog érni a kiválasztott barokk kanapé. Ezáltal nem egy tömeggyártott terméket fogsz kézhez kapni, amely néhány hónap múlva már drasztikusan veszít az értékéből, hanem egy olyan bútort, amely 10 év múlva is bútor lesz.

Ez az alapvető különbség a megjelenésen túl a barokk kanapé és a hagyományos modern kanapé között és ezért rendkívül népszerűek ezek a termékek a mai napig. Rendeld meg most az új kanapét és alkoss igazán hangulatos életteret az otthonodban!

Nézz körbe kínálatunkban, vagy kérdezd kollégáinkat és örömmel segítenek.