Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Könyvespolc

Könyvespolcot keresel? Az biztos, hogy nálunk minden stílushoz találsz tökéletesen megfelelő darabot. Ráadásul olyan különlegeségekkel is kényesztetjük az izlésedet, mint a fa alakú könyvespolc, amely a legigényesebbeket is leveszi a lábáról. 


36termék 136
Magasság (cm):
12
Szélesség (cm):
104
Komód, Szekrény szín:
Tölgy
15 900 Ft
36termék 136

Egy jó könyvespolc nem csak praktikus tárolóként, de dekorációs elemként is be kell, hogy aranyozza a helyiséget, ahová tesszük. Kínálatunkban találkozhatsz modern vonalvezetésű  fajtákkal, de a kreatív stílusok kedvelőinek is tudunk kiváló alternatívákat kínálni. Könyvszekrények, melyek magukra vonzzák a vendégeid tekintetét és te is örömmel mész el mellette a napi rutin során, hiszen tudod:

  • 100% Garancia van rá
  • Minőségi anyaghasználatból adódóan garantált a hosszú élettartam
  • Stílusával tökéletesen illeszkedik a helyiség hangulatához
  • Praktikusságának köszönhetően pedig kiválóan tudod rendszerezni kedvenc olvasmányaidat az új könyvespolcodon.

Könyvespolc, a lakás dísze

Amikor a lakás dekorálásáról beszélünk, akkor sokan bajban vannak, mert nem tudják, hogy mi is az, ami igazán feldobhatná a milliőt. Pedig nem kell feltétlenül bonyolult dolgokra gondolni. Sőt! Egy szuper könyvespolc példának okán remekül feldobhatja a teret, arról nem is beszélve, hogy könyvmolyoknak szinte kötelező. De mikét tudod a funkcióján túl design elemként is használni? Mutatjuk!

Először is tudnod kell, hogy egy jó termék nem csupán praktikus tárolóként, de akár dekorációs elemként is bearanyozhatja a helyiséget, ahova kerül, ugyanis nem csak azt a célt szolgálja, hogy rajta tároljuk a könyveinket, hiszen akár egyéb más dísztárgyak is helyet kaphatnak rajta. Sőt, tovább megyünk, fali polcok egész hadával boríthatjuk be a falat, ha úgy tetszik, hiszen ezek amellett, hogy értékes tároló felületet biztosítanak nagyon jól is néznek ki. 

A könyvespolc remek térelválasztó

Bizony, a legpraktikusabb és legmutatósabb térelválasztók a polcok, amikre akár könyveket és dísztárgyakat is tudunk pakolni. Amerikai konyhás nappalikban például könnyűszerrel leválaszthatjuk az étkezőtől a konyhát, de akár elszeparálhatunk egy kis olvasósarkot is, ahol kényelmesen elvonulhatunk a kedvenc könyveink társaságában. Ha pedig a nappalidban kapott helyet a dolgozó szobád, mert home office dolgozol, akkor is szuper térelválasztóként funkcionál.

Ha egész könyvtárnyi gyűjteményed van

Ha annyira szeretsz olvasni, hogy gyakorlatilag egy egész könyvtárnyi könyvvel rendelkezel, akkor nem biztos, hogy egy termék elegendő lesz a számodra. Ilyenkor nyilván beszerezhetsz többet is, de akár fali polcok segítségével beépíthetsz egy egész falat is. Ha például nagy nappalid van, akkor egy egész falat áldozhatsz a szenvedélyed oltárán, így ugyanis pikk-pakk megvalósíthatod a saját ki házi könyvtárad.

Helytakarékos megoldások

Ha nincs sok könyved, akkor egy-egy falra szerelhető polc is elegendő lehet a könyvek tárolására. Ezek a lebegő polcok tökéletesek lesznek arra, hogy raktuk tartsd a könyveket, de dekorációs szempontból sem elhanyagolhatók, hiszen egy jól megválasztott polc könnyen a szoba dísze lehet.

Rugaszkodj el a valóságtól

Bátran elrugaszkodhatsz akár a valóságtól is, méghozzá úgy, hogy azt a pénztárcád sem bánja majd meg. Nem kell, hogy egy polc drága legyen: készülhetnek akár raklapból vagy ládákból, a csináld magad dolgok úgyis nagyon népszerűek manapság, ha pedig van egy kis affinitásod ezekhez a megoldásokhoz, akkor bátran kísérletezhetsz is velük.

Nincsenek formai követelmények

Gyakorlatilag ma már nincsenek formai követelmények, ennek maximum a fantáziánk szabhat határokat. A könyvespolc könyvekkel megpakolva már önmagában is szép, de mi van akkor, ha valamilyen merészebb darab mellett teszed le a voksod. Ma már akár egészen különleges formájú polcok közül válogathatsz, ha pedig szeretnél egy kis merészséget vinni a lakberendezésbe, akkor semmiképpen se hátrálj meg

Tudnod kell, hogy a könyvek jelenléte feldobja a lakást és hát, aki a könyveket szereti, nos rossz ember nem lehet. Legyen szó akár az egyszerű formákról, akár valamilyen merészebb, vadabb megoldásról egy a lényeg: neked tetsszen. A te lakásodat fogja díszíteni, így nagyon fontos, hogy te otthonosan érezd magad.

Persze fontos, hogy felmérd példának okán a helyet, hogy mekkora az, ami elfér nálad, de végső döntést a kérdésben feltétlenül te hozd meg. Ha szeretnéd fali polcok segítségéve elrendezni a könyveidet, akkor ne hagyd senkinek se, hogy lebeszéljen az elhatározásodról. Kínálatunkban találkozhatsz modern vonalvezetésű fajtákkal, de a kreatív stílusok kedvelőinek is tudunk kiváló alternatívákat kínálni.

Könyvszekrények, melyek magukra vonzzák a vendégeid tekintetét és te is örömmel mész el mellette a napi rutin során, hiszen tudod: 100 százalék garanciát vállalunk, emellett minőségi anyagokat használunk, amivel garantáljuk számodra a hosszú élettartamot. Ezenkívül számos stílusban állnak rendelkezésre polcaink, így szinte biztosan találsz olyat, ami illeszkedik majd az adott helyiség hangulatához. Praktikusságának köszönhetően pedig kiválóan tudod rendszerezni kedvenc olvasmányaidat az új könyvespolcodon.

Képzelet szabta határok

Amikor a könyvespolc esik szóba, akkor csakúgy, mint a lakás többi design eleme kapcsán kizárólag a képzeletünk az, ami határokat szabhat, hiszen anyagi szempontból számos megfizethető, de nagyon ötletes megoldás létezik. Éppen ezért, ha rengeteg könyvünk van és imádunk olvasni és tudjuk, hogy gyűjteményünk folyamatosan növekszik majd, akkor semmiképpen se mondjuk le egy bútor adta örömről.

Akár ABC sorrendbe vagy szerzők szerint is rendszerezhetjük itt a könyveinket, így könnyedén megtaláljuk majd mindig azt, amit éppen aktuálisan keresünk. Fontos, hogy  stílusában illeszkedjen az alap designba és persze az is rendkívül lényeges, hogy nekünk tettszen, hiszen a mi otthonunk díszeként fog funkcionálni. Legyen akár beépített, akár önálló lábakon álló vagy éppen fali polc a lényeg minden esetben, hogy számunkra tökéletes legyen. A könyveken túl ezeket a polcokon simán lehet tárolni egy-egy dísztárgyat is, ami tovább emeli az adott helyiség báját.

Persze a könyvek már önmagukban kiváló dekorációs elemként szolgálnak, de fontos lehet a hangulatot tovább fokozni egy-egy növény vagy éppen füstülő, vagy akár festmény beszerzésével. Persze azt gondolhatnánk, hogy ezek mind-mind elhanyagolható kérdésed, de hidd el, ahhoz, hogy igazán otthon érezd magad fontos, hogy minden olyan megtegyél az otthonod érdekében, ami hosszútávon a te kényelmed és jóléted szolgálja majd.

Szűrés
Ár
 (Ft)
14 499 Ft - 916 000 Ft
Komód, Szekrény szín
Könyvespolc Típus