Magazin

Otthon dekoráció - Ha csak egy kicsi hiányzik | Prémiumbútor

Otthon dekoráció - Ha csak egy kicsi hiányzik | Prémiumbútor

A tökéletes enteriőr megalkotásakor nem csak a bútorokra, de kiegészítőkre is szükségünk van. Az első mondat, ami eszünkbe jut ezzel kapcsolatban, hogy ördög a részletekben rejlik. Egy-egy apró változtatással is elhozhatjuk a tökéletes élményt az otthonunkba.

Pontosan ezért, hogy segítsünk nektek inspirálódni, és megtalálni a tökéletes összhangot dekoráció és bútor között. Legújabb kiegészítőinket stílus szerint válogattuk össze, hogy könnyebben találjatok az otthonotoknak megfelelő darabot.

Nem kell attól tartanod, hogy nem fogsz olyan kiegészítőt találni, amely nem passzol a lakás hangulatához. Merülj el velünk a lakberendezés világában, ahol megmutatjuk, hogyan tudod igényesen és olcsón berendezni az otthonodat. Lássuk, milyen stílusokat válogattunk össze Nektek! :)

Részletek...
Spóroljunk együtt IV epizód - Fotel rekord áron

Spóroljunk együtt IV epizód - Fotel rekord áron

A fotel tipikusan az a bútordarab, amely kiválasztásánál nyugodtan megengedhetünk magunknak némi “önzőséget”, hiszen elsősorban magunknak vásároljuk. Az a bútor, melyen kipihenhetjük a mindennapok fáradalmait, relaxálhatunk egy forró bögre kávé vagy tea társaságában. Merjünk nyugodtan saját ízlésünknek megfelelőt választani, mind kényelmi szempontból, mind pedig a megjelenésre vonatkozóan. Az sem baj, ha eltér a szoba többi bútorának megjelenésétől a lényeg, hogy számunkra legyen tökéletes. De milyen lehetőségeink vannak a piacon? Mindenképpen ki kell adnunk több százezer forintot egy igazán minőségi és kényelmes fotelért? Szerencsére, ha okosan választunk, nem kell drámai összegeket költenünk.

Részletek...
Bohém játékosság  - Ismerd meg az egyik legnépszerűbb lakberendezési stílust!

Bohém játékosság - Ismerd meg az egyik legnépszerűbb lakberendezési stílust!

A bohém stílusvilág rendkívül népszerű a lakberendezés horizontján, hiszen kedves, színekben gazdag megjelenésével lenyűgözi a kíváncsi tekinteteket. Alapvetően az irányzat célja a színek és formák kavalkádjának bátor, ám még ízléses felvonultatása.

Maga a stílus a bohém elnevezést a franciából angol nyelvterületre „vándorolt” bohemian szóból nyerte, amely szóval eredetileg (tehát franciául) a szintén színpompás öltözékekben járó és színes szőnyegekkel díszített „lakókocsi-falak” között élő vándor cigányokra is utaltak. A bohém stílusú szobák szinte csak úgy árasztják magukból a kényelmet és a harmóniát.

Részletek...
Modern Lakberendezés - A letisztult formák világa | Prémiumbútor

Modern Lakberendezés - A letisztult formák világa | Prémiumbútor

A modern stílus a 19. századra vezethető vissza a bútorok és lakberendezés kultúrájában. Alapvetően nagyon hasonló irányzat a minimálhoz, azonban annyi különbséget felfedezhetünk, hogy a modern sokkal barátságosabb és melegebb hangulatot sugall.Talán ezért is az egyik legnépszerűbb és leginkább közkedvelt irányzat. Színek tekintetében nagyon jellemző a barna, a fehér valamint a szürke megannyi árnyalata, a foltokban megjelenő élénkebb tónusok. Anyagok tekintetében is rendkívül sokszínű a stílus. Találkozhatunk fém, üveg és fa bútorokkal stíluson belül.A világításhoz általában meleg fényű halogént alkalmaznak, de többször fellelhető a hideg szín használata is bizonyos bútor összeállításokban. A szögletes formák, az íves, kerek vonalak egyaránt jellemzőek a lakberendezés területén belül, ha a modern stílusról beszélünk.

Részletek...
Spórolj velünk! Nappali bútor - III.Epizód

Spórolj velünk! Nappali bútor - III.Epizód

A nem régiben útjára indított cikksorozatunk legújabb epizódjában most a nappalira helyezzük a fókuszt. Különböző összeállításokat is ajánlunk Nektek az alacsony ár kategóriából. A nappali központi helyisége otthonunknak, hiszen a nagy családi beszélgetések és a közös tv nézések is itt történnek. Ezáltal fokozottan fontos, hogy a helyiség bútorvilága is boldoggá tegyen minket. Természetesen olyan termékeket válogattunk össze, amelyek minőségiek, és gyönyörű megjelenéssel büszkélkednek, ugyanakkor jó áron hozzá lehet jutni. Célunk, hogy könnyen és olcsón fel tudd újítani a nappalit. Lássuk, milyen lehetőségeink vannak.

Részletek...
 Spóroljunk együtt | Második epizód | Tökéletes dohányzóasztal olcsón! Hogyan találd meg?

Spóroljunk együtt | Második epizód | Tökéletes dohányzóasztal olcsón! Hogyan találd meg?

Meg is érkezett cikksorozatunk következő epizódja, amelyben a dohányzóasztalokat fogjuk górcső alá helyezni. A dohányzóasztal tipikusan az a termék, amely bár nem igényel komoly anyagi befektetést, mégis meglepően nagy változást hozhat az enteriőr hangulatában. Nem mindig kell nagy bútorokban gondolkoznunk, néha a legapróbb módosítás eredményezi a legnagyobb változást a design megjelenésében. Cikkünkben olyan dohányzóasztalokat mutatunk be, amelyek kiváló ár érték arányuknak köszönhetően remek alternatívaként szolgálnak azok számára, akik szeretnének valami újat vinni a lakberendezés világába, mégsem szeretnének sokat költeni.

Részletek...
Prémiumbútor - Spóroljunk együtt | Első Epizód | Hogyan rendezd be az étkezőt olcsón, de stílusosan?

Prémiumbútor - Spóroljunk együtt | Első Epizód | Hogyan rendezd be az étkezőt olcsón, de stílusosan?

 

Legújabb cikkünkben szeretnénk bemutatni Nektek, hogyan tudjátok kedvezményes áron berendezni az otthonotokat. Olyan termékeket válogattunk össze, amelyek nem csak minőségi darabok gyönyörű megjelenéssel, de kifejezetten jutányos áron kínáljuk őket. Szeretnénk alternatívákat adni Nektek, valamint alkalmat teremteni, hogy megismerjétek ezeket a remek termékeket. Ezért kitaláltuk az irodában, hogy készítünk nektek egy cikksorozatot, ahol részletesen kitaglaljuk, hol tudunk lefaragni az adott helyiségbe helyezhető bútorok költségeiből. :) Lássuk, hogy az étkező esetében ez mit is jelent.

Részletek...
A kényelem oltárán. Hogyan találd meg a tökéletes fotelt?

A kényelem oltárán. Hogyan találd meg a tökéletes fotelt?

A fotel egy igazán személyre szóló bútordarab, hiszen ebben töltjük az “én időnk” meghitt pillanatait, miközben a kedvenc kávénkat vagy teánkat kortyolgatva lapozgatunk egy izgalmas könyvet, vagy újságot. Fokozottan fontos tehát, hogy megfeleljen a kényelmi szempontjainknak. Különleges bútor, ezért gondosan kell kiválasztanunk a tökéletes darabot. De milyen a tökéletes fotel? Hogyan érdemes nekikezdenünk a kiválasztási folyamatnak? Cikkünkben hasznos tanácsokat adunk, melyekkel segítünk megtalálni nektek a tökéletes fotelt.

 

Részletek...
Hátfájás stop! Milyen forgószéket válasszunk munka mellé?

Hátfájás stop! Milyen forgószéket válasszunk munka mellé?

Amikor napi 8 órát töltünk az irodában fokozottan fontos, hogy a megfelelő forgószéket válasszuk ki. Nem véletlenül kaptunk a leggyakrabban erre vonatkozó kérdéseket több mint 10 éves pályafutásunk alatt. Az egész munkavégzés hangulatát elronthatja egy nem megfelelő körültekintéssel kiválasztott forgószék, hiszen a komoly hátfájdalmaknak is ez lehet a kiváltó oka. Legújabb cikkünkben hasznos tanácsokat fogunk nyújtani nektek a megfelelő forgószék kiválasztásával kapcsolatban

Részletek...
A szürke 8 árnyalata - Szín inspirációk lakberendezőktől

A szürke 8 árnyalata - Szín inspirációk lakberendezőktől

Otthonunk szín összeállítása nem mindig egyszerű feladat, hiszen sok szempontot figyelembe kell vennünk, hogy tökéletes legyen az eredmény. A szürke a legsokoldalúbb szín, mert az összes színt magában hordozza. A megfelelő árnyalatokkal kombinálva gyönyörű hatást érhetünk el az otthonunkban. Legyen szó a hálószoba vagy a nappali dekoráció megváltoztatásáról vagy otthonunk egyéb helyiségének szebbé tételéről - a szürke kiváló választás. Nézzük, mit tudunk kihozni belőle:

Részletek...
Milyen kerti bútor a tökéletes választás?

Milyen kerti bútor a tökéletes választás?

Hamarosan közeleg a kültéri szezon, ezért érdemes már most nézegetnünk a webáruházak kínálatát, ha szeretnénk nyárra beújítani egy remek kerti bútor garnitúrát vagy széket. Különösen azért, mert a szezonnyitó akciók keretében lényegesen olcsóbban tudunk hozzájutni ezekhez a termékekhez. De milyen is a tökéletes kerti bútor? Melyek azok a szempontok, amelyeket érdemes figyelembe vennünk a kiválasztásnál? Milyen anyagokban gondolkozzunk, hogy hosszú élettartamú bútordarabokat vásároljunk? Cikkünkben szeretnénk még idény előtt hasznos útmutatással szolgálni nektek. Lássuk, milyen kerti bútor az, amelynek beszerzésén érdemes elgondolkodnunk.

 

 

Részletek...
Az Art Déco Pompája - Kalandozás egy igazán izgalmas stílus világában

Az Art Déco Pompája - Kalandozás egy igazán izgalmas stílus világában

A lakberendezési stílusok közül az egyik legérdekesebb és leginkább figyelemre méltó irányzat az Art Déco. Megjelenését úgy lehet elképzelni, hogy magába foglalja a különböző irányzatok stílusjegyeit, majd ezt követően egy igazán innovatív formában jeleníti meg azokat. Az eredeti Art Déco nouveau-hoz, azaz a francia szecesszióhoz vezethető vissza, de magában hordozza az avantgard időszakok néhány jellegzetes elemét is. Főképp a 20. században élte virágkorát. Ilyenek az egyenes vonalak és a geometriai alakzatok. A stílus kétségtelenül a luxus és elegancia egyik legkifejezőbb irányzata.

Részletek...
Hasznos Fogalmak - Ismerd meg a matracok világát!

Hasznos Fogalmak - Ismerd meg a matracok világát!

Ahhoz, hogy a tökéletes matracot ki tudjuk választani, tisztában kell lennünk a termékhez kapcsolódó fogalmak, kifejezések és funkciók jelentésével is. Több mint 10 év tapasztalatával a hátunk mögött szeretnénk megismertetni veletek ezeket a szempontokat, hiszen döntően befolyásolhatják majd a vásárlást. Minél jobban tisztában vagytok ezekkel a fogalmakkal, annál nagyobb valószínűséggel tudtok tökéletes matracot vásárolni, amely kiszolgálja a felmerülő igényeket. Ennek fényében jelent meg legújabb cikkünk, melyben végre lehull a lepel a matracok világáról. Lássuk, milyen típusú fogalmakat érdemes megismernünk a téma kapcsán.

Részletek...
Légy úrrá a szűk helyiségen. Hogyan rendezz be egy kisebb ebédlőt stílusosan?

Légy úrrá a szűk helyiségen. Hogyan rendezz be egy kisebb ebédlőt stílusosan?

Azoknak, akik már megküzdöttek a nem túl tágas ebédlőkkel, szeretnénk hasznos tippeket nyújtani, hogyan lehet a térhiány ellenére stílusosan és ízlésesen berendezni a helyiséget. A megfelelő bútorok kiválasztásával és elhelyezésével könnyedén úrrá tudsz lenni ezeken a szobákon úgy, hogy egy igazán stílusos és irigylésre méltó ebédlőt alakítasz ki magadnak.

Részletek...
Hogyan Mit Hova - Segítünk kiválasztani a tökéletes bútort

Hogyan Mit Hova - Segítünk kiválasztani a tökéletes bútort

Amikor bútort választunk magunknak, nagyon sok szempontot mérlegelnünk kell, hiszen általában nem rövidtávra tervezünk vele. Sok kellemetlenségtől meg tudjuk kímélni magunkat, ha mérlegeljük ezeket a szempontokat, mielőtt megvásárolnánk a terméket. 10 év tapasztalattal a hátunk mögött igyekeztünk összegyűjteni azokat a nézőpontokat nektek, melyek döntően befolyásolhatják a választást és a vásárlást követő élményt is. Lássuk hova, milyen bútort érdemes választanunk, és mire kell odafigyelnünk.

Részletek...
Hogyan ápold a bútorodat?

Hogyan ápold a bútorodat?

A bútorok megfelelő ápolása kiemelt fontossággal bír, hiszen nagyban befolyásolja a tartósságot és a minőség megőrzését is. Sőt! Könnyen előfordulhat, hogy a nem megfelelő tisztítószer használatával visszafordíthatatlan kárt okozunk egy egyébként teljesen minőségi bútordarabban is. Legújabb cikkünkben szeretnénk hasznos tanácsokat nyújtani nektek, több mint tíz év tapasztalatával a hátunk mögött, hogy segítünk elkerülni az ilyenfajta kellemetlenségeket. Lássuk, hogy a különböző anyagok ápolását hogyan tudjuk a lehető leghatékonyabban megoldani, és mire érdemes odafigyelnünk.

Részletek...
Adni öröm: így emelheted új szintre a karácsonyt!

Adni öröm: így emelheted új szintre a karácsonyt!

Egyre vészesebben közeleg a karácsony és neked még semmi ötleted nincs, hogy mit is vehetnél szeretteidnek? Akkor lepd meg őket egy-egy ajándékutalvánnyal, amit bármelyik termékünkre felhasználhatnak a webáruházban. Így több ezer termék közül tudja majd kiválasztani, a számára leginkább tetsző darabot. De, hogy miért is jó ez igazán és miért csak legenda, hogy az ajándékutalvány elcsépelt? Máris mutatjuk!

 
 
Részletek...
Így alkalmazd a tavasz légies színeit az otthonodban!

Így alkalmazd a tavasz légies színeit az otthonodban!

Azt figyeltem meg, hogy két időszak van az évben, amikor a lakásdekorációban szeretjük egy kicsit  elengedni a mértékletesség kezét. Az egyik ilyen decemberben az ünnepi készülődés, amikor az összes, karácsonyhoz kapcsolódó szimbólumot, mintát és színt beszuszakoljuk a helyiségekbe. Glitterekkel szórjuk tele őket, összemixeljük a modern eleganciát, az emelkedett hangulatot a nosztalgikus részletekkel és a hagyományokkal.

 

Részletek...
 A Loft Életstílus | Prémiumbútor

A Loft Életstílus | Prémiumbútor

Sokszor sok helyen említésre került már ez, a napjainkban újfent divattá vált stílus. De lássuk csak, honnan is ered, és milyen stílusjegyeket is hordoz magában.

Részletek...
 Design tippek, amivel olyan konyhád lesz, amiről mindig is álmodtál

Design tippek, amivel olyan konyhád lesz, amiről mindig is álmodtál

Ha Te is szeretsz sütni-főzni, a konyhában forgolódni, akkor egészen biztos számodra is fontos, hogy a konyha stílusosan nézzen ki és igazán jól, otthonosan érezd magad benne. Persze ma már rengeteg design elemet lehet választani a konyhába, ám amennyiben korlátozottak az anyagi kereteid vagy csak egyszerűen nem szeretnél vagyonokat költeni, akkor érdemes lehet néhány egyszerű. ám de nagyszerű praktikát bevetned, aminek segítségével olyan konyhád lehet pillanatok alatt, amiről mindig is álmodtál.

Részletek...
3 szuper karácsonyi ajándék, hogy idén is szép legyen az ünnep

3 szuper karácsonyi ajándék, hogy idén is szép legyen az ünnep

Vészesen közeleg a karácsony, éppen ezért ilyenkor már indokolttá válik az ajándékok kérdése. Persze vannak a notórius halogatók, akik mindent az utolsó pillanatra hagynak, ám mi mégis azt mondjuk, hogy érdemes lehet előre gondolkodni és elkerülni a nagy karácsonyi hajrát. Ráadásul, ha a neten szerzed be az ajándékokat, akkor még a hosszú sorokat és az áruházakban lévő tumultust is elkerülheted. Mi most mutatunk neked néhány tippet, amikkel garantáltan leveheted a szeretteidet a lábukról.

Részletek...
Kris székek – Az igazi szín kavalkád

Kris székek – Az igazi szín kavalkád

Új bútort keres az étkezőbe, de még nem tudja, hogy milyen típus mellett döntsön? Számtalan másik ok mellett tudunk mondani még egy remek érvet, ami miatt megéri a Kris székek mellett letenni a voksát – ezek az étkezőszékek hatalmas színválasztékot kínálnak!

Részletek...
Stílusok bűvöletében - Hogyan érdemes berendeznünk az otthonunkat?

Stílusok bűvöletében - Hogyan érdemes berendeznünk az otthonunkat?

Amikor új bútor vásárlásán gondolkozunk, általában arra kell fokozott figyelmet fordítanunk, hogy otthonunk éppen aktuális stílusához passzoljon, és növelje az egész lakás vagy ház színvonalát, összképét. De milyen stílusirányzatok vannak a piacon, és mit érdemes kiválasztanunk? Hogyan tudjuk akár több stílus között variálni a bútorokat úgy, hogy közben lenyűgözően gyönyörű életteret teremtünk magunknak? Cikkünkben számos példát mutatunk be az ismert és közkedvelt stílusú bútorokra, valamint igyekszünk egy kicsit közelebb hozni hozzátok a különleges stílusirányzatokat. Lássuk, milyen lehetőségek között tudunk válogatni, ha szeretnénk növelni az otthonunk színvonalát.

Részletek...
Az otthon színeinek jelentése

Az otthon színeinek jelentése

Bár sokan úgy vélik, hogy elhanyagolható kérdés mégis az a helyzet, hogy az otthonban uralkodó színek igenis kiemelt jelentőséggel bírnak. Hiszen a minket körülvevő színek folyamatosan hatással vannak ránk és persze a közérzetünkre. Befolyásolják a hangulatunkat, a cselekedeteinket, sőt mi több még arra is hatással lehetnek, hogy miként érzékelünk bizonyos ízeket, illatokat. Éppen ezért nem árt ha tudjuk, hogy az adott színek milyen hatással is lehetnek ránk, így érdemes még azelőtt tájékozódni, hogy neki állnánk kimázolni a lakást.

Részletek...
Hogyan rendezd be a munkakörnyezetedet? - Az asztalom én vagyok – tippek, ha otthonról dolgozol

Hogyan rendezd be a munkakörnyezetedet? - Az asztalom én vagyok – tippek, ha otthonról dolgozol

Ma már egyáltalán nem furcsa, ha valaki otthonról dolgozik, sőt a home office egyre nagyobb teret hódít magának. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az otthon keretin belül is olyan környezet teremtsünk, ahol nyugodtan tudunk dolgozni, ahova van lehetőségünk elvonulni. Ha a tökéletes irodabútort keressük, akkor pedig az első és legfontosabb tényező az időtállóság, emellett pedig lényeges, hogy megfelelő, inspiratív hangulatot teremtsünk, olyat ahol felszabadulhatnak a kreatív energiák. Tippjeinkkel mos ebben igyekszünk segíteni neked.

Részletek...
Varázsolj meghitt, téli hangulatot otthonodba az ünnepek után is!

Varázsolj meghitt, téli hangulatot otthonodba az ünnepek után is!

Tapasztalatom szerint a karácsony utáni időszakban sokan nehezen találjuk a helyünket otthon. Ahogy lekerülnek a polcokról az ünnepi díszek, megüresedik a karácsonyfa helye, úgy válik valahogy az egész lakás kicsit zorddá. Az év elején ránk köszöntő téli hónapok eseménytelennek tűnnek. A virágzó, illatos tavasz még messze van, és ezt az időszakot tovább nyomasztja a lecsupaszított környezet.

A mai cikkben olyan ötletet mutatok, amikkel ünnep híján is meghitt, téli hangulattal tudjuk újratölteni fényét vesztett otthonunkat.

 
Részletek...
Hogyan rendezze be étkezőjét a 2017-es trendek alapján?

Hogyan rendezze be étkezőjét a 2017-es trendek alapján?

Minden időszaknak megvannak a maga stílusirányzatai, legyen szó öltözködésről vagy lakberendezésről. A lakás dekorációk világában évek óta egy bizonyos szintű pangás volt megfigyelhető, melyet az idei év megszakítani látszik. 2017-ben ugyanis új irányzatok köszöntenek be, melyek az étkező bútorok világára is hatást gyakorolnak.

Részletek...
Tökéletes pihenésre vágysz? Akkor így rendezd be a hálószobád!

Tökéletes pihenésre vágysz? Akkor így rendezd be a hálószobád!

A hálószoba alapvetően a feltöltődés és az aktív pihenés helyszíne, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy miként is rendezzük azt be.  Hiszen, ha nyugodtan alszol, akkor a teljesítő képességed is nagyban javul, a kreativitásról és a pozitív hozzáállásról pedig már nem is beszélve. Ahhoz azonban, hogy megfelelő környezet teremts fontos, hogy figyelembe vegyél néhány alapvető szempontot, mind a bútorok, mind pedig a színek szempontjából, hiszen ezzel teremtheted meg a harmóniát a hálószobád falai között. Mai írásunkban hoztunk neked néhány tippet, melyek segítségével a te hálód is a béke szigete lehet.

 

Részletek...
Üveg étkezőasztal – a stílusos megoldás!

Üveg étkezőasztal – a stílusos megoldás!

Szereted a modern megjelenést? Otthonodban is olyan megoldásokra törekszel, melyek nem csak esztétikusak, hanem praktikusak is? Szeretnél valami látványosat az étkezőbe? Mi tudjuk a megoldást! Válassz Te is üveg étkezőasztalt, és biztosan elégedett leszel!  Nino Üveg Étkezőasztal Fekete

Részletek...
Útmutató üvegfelületek kezeléséhez

Útmutató üvegfelületek kezeléséhez

Részletek...
Az étkezők ékei: Colin termékcsalád

Az étkezők ékei: Colin termékcsalád

Szereti a kifinomult részleteket, a stílusos megjelenést, a minőségi darabokat? A lakberendezés terén is ragaszkodik az időtálló, klasszikus, gyönyörű és minőségi darabokhoz, még ha csak egy étkező székről is van szó? Mi egyetértünk, ezért is kínáljuk a hasonlóan gondolkodóknak Colin termékcsaládunk modelljeit.

Részletek...
Boldogságot és energiát sugárzó színes bútorok

Boldogságot és energiát sugárzó színes bútorok

Nézz körül a lakásodban! Mennyire élettelik a színek benne? Ugye, nálad is elférne egy-két vidám, vagány bútordarab? Pláne, ilyenkor ősszel, amikor odakinn már fázósan megyünk végig az utcán, de hazaérve melegségre vágyunk!  Felix Fotel

Részletek...
Egy alábecsült bútordarab: A dohányzóasztal

Egy alábecsült bútordarab: A dohányzóasztal

A nappalik fő bútora a szekrénysor és az ülőgarnitúra. Ezek határozzák meg alapvetően a szoba kinézetét és hangulatát. Azonban van rajtuk kívül még egy fontos bútordarab, amely méltatlanul kevesebb figyelmet kap, pedig igen csak hasznos és sokféle szerepet tölt be.  Gina B dohányzóasztal Réz-fekete

Részletek...
Hogyan dobd fel az étkezőt?

Hogyan dobd fel az étkezőt?

Az étkező egyértelműen az a helyiség, amely kiemelt figyelmet igényel a lakberendezés szempontjából. Itt történnek a meghitt családi étkezések, de az ünnepek alkalmával a nagyobb összejöveteleknek is ebben a központi helyiségben történnek meg. Fokozottan fontos tehát, hogy megfelelően és stílusosan rendezzük be. Egy jól kiválasztott étkező garnitúra segítségével lenyűgöző hatást tudsz elérni. Cikkünkben olyan alternatívákat osztunk meg, melyek segítségedre lesznek, hogy bearanyozd az otthonod hangulatát. Segítünk neked, hogy könnyen és gyorsan a már meglévő enteriőr design kiegészítéseként egy igazán stílusos és igényes megjelenésű dekoráció szülessen meg. Lássuk, hogyan tehetjük az étkezőt otthonunk olyan szegletévé, amely minden érkező vendég számára maradandó élményt fog nyújtani.

Részletek...
Karácsonyi ajándéktippek későn „ébredőknek”

Karácsonyi ajándéktippek későn „ébredőknek”

A karácsony most már tényleg rohamtempóban közeleg és ilyenkor már a boltok telis tele vannak idegesen vásárló tömegekkel. Ha te nem szeretnéd magad kitenni a tömeg okozta stressznek, de utolsó pillanatra sem hagynád a tökéletes ajándék kiválasztását, akkor van számodra egy remek alternatívánk: nézz körül webshopunkban, klikkelj az Alessi termékekre és találd meg a család minden tagja számára a legnagyszerűbb ajándékot. Mai bejegyzésünkben adunk néhány szuper tippet is.

Részletek...
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz