Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Otthon dekoráció - Ha csak egy kicsi hiányzik | Prémiumbútor

2020.10.19 09:55
Otthon dekoráció - Ha csak egy kicsi hiányzik | Prémiumbútor

A tökéletes enteriőr megalkotásakor nem csak a bútorokra, de kiegészítőkre is szükségünk van. Az első mondat, ami eszünkbe jut ezzel kapcsolatban, hogy ördög a részletekben rejlik. Egy-egy apró változtatással is elhozhatjuk a tökéletes élményt az otthonunkba.

Pontosan ezért, hogy segítsünk nektek inspirálódni, és megtalálni a tökéletes összhangot dekoráció és bútor között. Legújabb kiegészítőinket stílus szerint válogattuk össze, hogy könnyebben találjatok az otthonotoknak megfelelő darabot.

Nem kell attól tartanod, hogy nem fogsz olyan kiegészítőt találni, amely nem passzol a lakás hangulatához. Merülj el velünk a lakberendezés világában, ahol megmutatjuk, hogyan tudod igényesen és olcsón berendezni az otthonodat. Lássuk, milyen stílusokat válogattunk össze Nektek! :)

Természet lágy ölén

A természet harmóniáját hozza el az otthonod horizontjára. Modern pasztell színek és rattanból készült gyönyörű tárolókkal találkozhatsz a kínálatban. Mindemellett a fémből készült kaspók és virágtartók remek kiegészítői lehetnek a kültéri bútoraidnak.

Megjelenésükön túl még hasznosak is, hiszen számos tárolási lehetőséget hordoznak magukban. A Lilly mécsestartó, amely elhozza a hangulatot kertedbe, mindamellett, hogy remek dekor alternatívát is kínál. Virágos, madaras és pillangós kivitelben is elérhető. Kínálatunk egyik szintén előkelő darabja a Rudolf kerti lámpa, amely egy igazán kreatív és izgalmas kődarabra emlékeztető megjelenésű LED lámpa.

Kiváló dekorációs lehetőség, ha szeretnénk egyediséget csempészni a kültér hangulatába. Ha még ez sem elég, és szeretnétek hangulatfényekbe öltöztetni a kerteteket esténként, számos kiváló minőségű lampiont kínálunk.

Árnyékolásban otthon

Egy jó minőségű napernyő segítségünkre siet, ha nincs elegendő árnyék a kertünkben. Ebben próbálunk kiváló minőségű alternatívákat kínálni Nektek. Többféle típusú és színű napernyő található meg a kínálatunkban, ezért biztosan minden otthonhoz megtalálod a tökéletesen passzoló darabot.

A napernyő mellett igényes megjelenésű pavilon is helyet kapott a termékpalettánkon, amely a nagy családi kerti beszélgetések és bulik egyik legfontosabb eleme lehet. Ha azonban nem szeretnénk nagyobb összeget költeni, a napvitorla is kiváló választás lehet. Csak kifeszíted a kertedben és rögtön úgy érezheted magad, mintha a mediterrán tengerparton lennél. Jó alternatívája a nagy méretű napernyőknek. Számos otthon dekoráció kínálattal találkozhattok a piacon. 

Trópusi tengerpart

Hozd el a mediterrán világ hangulatát az otthonodba! Trópusi világ ihlette kiegészítőink meseszép megjelenést kölcsönöznek kerted hangulatának. Patty tálak, melyekben igazán stílusosan helyezheted el a gyümölcsöt vagy rágcsálnivalót, amit elfogyasztanál egyedül vagy a barátaiddal.

Rendkívül kreatív termék a Grace szörfdeszkás akasztó is, amely elhozza egy trópusi tengerpart hangulatát.

Ha szeretnénk egy ízléses napernyővel is emelni a kertünk színvonalát, válasszuk bátran a kiváló minőségű happy napernyőt, amely kék és zöld színben is elérhető. Polyester-ből készült, melynek tartósságát az erős fém váz fokozza. Bonbon kerti falmingó, amely szintén egy remek mód arra, hogy a kertünk megjelenését tegyük ellenállhatatlanná.

Gyakorlatilag bármilyen kertet feldob ez a remek dekoráció. Ha már vásároltunk kültéri kanapét vagy ülőgarnitúrát, kiegészítésként próbáljuk ki a Boho mandalás rojtos párnát. Kiváló kiegészítője lehet teraszodnak, biztosan feldobja az unalmas szürke kerti bútorok hangulatát! Válassz mellé hangulatos Led világítást és kész is a tökéletes kinti kuckó! Ehhez már csak a Greta fali sörnyitó jöhet, és teljes lesz az összkép.

Hangulat

Nem csak az otthonunk belső terében tudunk lehengerlően gyönyörű hangulatot teremteni. Néhány igényes led lámpa segítségével kültérre is kínálunk minőségi megoldásokat. Mécsestartót, led hangulatvilágítást és függő mécsestartót is megtalálhatod kínálatunkban.

Ráadásul nem csak gyönyörű, de energiatakarékos megoldást is kínálnak ezek a termékek, így nem kell attól tartanunk, hogy drasztikusan megnövekszik a fogyasztás a kültéri szezon időtartama alatt.

Növények harmóniája

Ha szereted a virágokat, ezt a stílust semmiképp se hagyd ki a kültéri bútoraid repertoárjából. A Trista kosár szett segítségével stílusosan tudunk tárolni, míg a gyönyörű kültéri szőnyegek remek dekorációs alternatívát jelentenek. A Kaktusz alakú lámpa nem csak beltérre, de kültérre is remek dekoráció lehet.

Ha ezeket a termékeket megfelelően válogatod össze, akkor egy meseszép design kompozíciót állíthatsz össze magadnak a természet színeivel. A Maja pálmaleveles tároló puff a beltér hangulatában hozza el a harmóniát. Ezt pedig csak fokozza a Miami leveles tál és a Sting szószos kínálótál. Ugye milyen szuper?

Szivárvány színekben

Színek kavalkádja az otthonodban. :) A gyönyörű Moon párnák, amelyek nem csak pihe-puha érzést keltenek, de kiválóak a kerti dekoráció kiegészítéseként is. Rita szervírozó tálak, melyek jó szolgálatot tesznek a kerti sütögetések alkalmával. Ráadásul háromféle színben és öt méretben is elérhető. Minden típusú otthon remek kiegészítők ezek a gyönyörű dekorációk.

A Nick kerti szúnyogriasztós fáklya segítségével könnyedén elűzhetjük kertünkből a kellemetlen rovarokat. Végül pedig a Penny asztali virágcserép teszi fel az i-re a pontot 6 csodálatosan ragyogó színével. Ezt biztosan imádni fogjátok!

 

Ha bármi kérdésed felmerülne, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.