Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Prémiumbútor - Spóroljunk együtt | Első Epizód | Olcsó, de stílusos étkező

2020.10.19 10:48
Prémiumbútor - Spóroljunk együtt | Első Epizód | Olcsó, de stílusos étkező

Meseszép étkező. Legújabb cikkünkben szeretnénk bemutatni Nektek, hogyan tudjátok kedvezményes áron berendezni az otthonotokat. Olyan termékeket válogattunk össze, amelyek nem csak minőségi darabok gyönyörű megjelenéssel, de kifejezetten jutányos áron kínáljuk őket.

Szeretnénk alternatívákat adni Nektek, valamint alkalmat teremteni, hogy megismerjétek ezeket a remek termékeket. Ezért kitaláltuk az irodában, hogy készítünk nektek egy cikksorozatot, ahol részletesen kitaglaljuk, hol tudunk lefaragni az adott helyiségbe helyezhető bútorok költségeiből. :) Lássuk, hogy az étkező esetében ez mit is jelent.

Kris szék

A Kris szék kétségtelenül a vendégeink kedvence és az étkező gyöngyszeme. Nem is csoda, hiszen nálunk lehet a legjobb áron megkapni a piacon, és egy rendkívül mutatós, skandináv bútordarabról van szó. Többféle színben és méretben szerepel a repertoárunkban, így biztosan mindenki megtalálja az otthonai színéhez leginkább passzoló darabot. A modern skandináv belső terek egyik legkülönlegesebb darabja lehet ez a kiváló minőségű Kris szék, amelyet már 14.000 Ft-tól megrendelhetsz tőlünk.

 

Ted Üveg Asztal 100cm

Kicsi, de rendkívül mutatós darab a TED névre keresztelt üvegasztalunk, amely szintén kiválóan illeszkedik a modern otthonok letisztult megjelenéséhez. Remek választás a kis családi vacsorákhoz és a kellemes beszélgetésekhez egyaránt. Ráadásul mindössze 19.250 Ft-tól elvihető. Különlegessége, hogy bármilyen étkező bútorvilágába tökéletesen beilleszthető, köszönhetően a modern megjelenésének.

H-261 Szék

Szintén remek lehetőség, ha szeretnénk még a méltán népszerűvé vált Kris széknél is olcsóbb fogást találni a termékpalettán. A H-261 étkezőszék a szivárvány minden színében megtalálható nálunk, modern, stílusos megjelenésű, amely nem csak kényelmes, de könnyen is tisztítható. Ráadásul remekül passzol az előbb említett Ted asztalunkhoz. Érdekes, ámde egyszerű megjelenése magára vonzza az emberek tekintetét. Kiválóan alkalmas irodába és otthonra egyaránt. Ára mindössze 13.600Ft.

B500 Bárasztal

A B500 egy rendkívül jó áron kapható, emelhető magasságú bárasztal, amely kiválóan alkalmas vendéglátóipari egységek számára. Azonban nem kell megállnunk kizárólag a kisvállalkozási felhasználásnál, hiszen otthonra is remek ötlet egy új bárasztal. Igazán innovatív, különleges megjelenésével tökéletesen alkalmas rá, hogy otthonunkat egyedivé varázsolja. A b500 mindössze 21.260 Forint.

Tibi Étkezőasztal Fehér

A Tibi étkezőasztal tipikusan a skandináv design méltó képviselője, amely a letisztult, modern otthonokban ragyogóan mutat. Kiváló társa a Kris étkezőszékeknek. MDF-ből készült asztallapja biztosan hosszú éveken keresztül kiszolgál majd, bármilyen igény is merüljön fel. Ára csak 33.500Ft.

A-044 Bárszék Krém

Repítsd el az elegancia világát az otthonodba egy innovatív bárszék segítségével! Az A-044-es bárszék fiatalos lendületet hoz az étkeződbe csupán 13.600.- Ft-ért. A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően, biztosan hosszú éveken keresztül hűségesen kiszolgálja majd az igényeidet.

Avis étkezőasztal 

Azoknak, akik szeretik a minőségi fából készült bútorokat, de nem szeretnének egy vagyont kifizetni egy étkezőasztalért, kiváló alternatíva az Avis étkezőasztal. A klasszikus elegancia világába öltözteti az étkező hangulatába. Minőségi laminált MDF-ből készült, ezért nem lesz panaszunk a minőségre sem. Az Avis asztalunk mindössze 26.800 Forintért elvihető. :)

Enzo Étkezőszék

Ismét egy skandináv csodával zárjuk a sort az Enzo étkezőszék segítségével. Ezek a székek nem csak megjelenésükben tündökölnek, de a gazdag színválasztéknak köszönhetően szinte minden típusú otthonba könnyen találhatunk odaillő darabot a kollekcióból. Könnyen tisztítható, tartós, mindemellett rendkívül kényelmes és modern. Kell ennél több? :)

Volt bárszék

A volt bárszéket azoknak ajánljuk, akik a bútoraikban elsődlegesen a különleges formákat preferálják. Igazán egyedi és modern megjelenésével könnyen az étkeződ központi elemévé nőheti ki magát. A kiváló minőségű alapanyagok ebben az esetben sem hozzák magukkal szükségszerűen a magas árat, mivel a szék már 13.550 Forinttól elvihető.

 

Pixel 03 Étkezőasztal 60 x 80 cm

A Pixel 03 étkezőasztal remek választás azoknak, akik nem nagycsaládosok, de szeretik megadni a közös étkezéseknek járó hangulatot. Ezzel az asztallal ez nem is lesz nehéz, hiszen letisztult vonalvezetésének köszönhetően minden otthonban megtalálja a helyét. Mindemellett pedig már 21.700 Forinttól induló ár is határozottan mellette szól.

Köszönjük, hogy elolvastad.

Ha bármi kérdésed felmerülne, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.