Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Állótükör

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

A tükrök újra divatosak!
Az álló tükör alkalmazása igazi klasszikus a térnövelés terén, ami sosem megy ki a divatból. Nem kell azonban egész falakat tükörrel beborítanod, vagy tükrös szekrényt venned: az is sokat számít, ha például egy nagyobb álló tükör segítségével dobod fel az otthon dekor élményvilágát.
Lopd be otthonodba a szalonok fényűző világát! Mi magunk art deco, és antikolt kereteinket tartjuk a legszebbnek, de az egyszerűség hívei számára kínálunk klasszikus kereteket is.

Ezért jó döntés álló tükör a lakásba!

Amikor a lakberendezés, mint olyan szóba kerül, akkor egészen biztosan mindenkinek van valamiféle elképzelése annak kapcsán, hogy ez végső soron mit is jelenthet. Ám sokan vannak még mindig ,akik elsiklanak az apró részletek felett, pedig éppen ezek az apró részletek lehetnek azok, amik meghatározzák a lakás teljes hangulatát. Arról már beszéltünk, hogy miért érdemes fali tükröket választani a lakásba, ezúttal pedig az állótükör kerül górcső alá. Bizony, ugyanis egy jó tükör öltöztet és amennyiben a megfelelő helyen kerül elhelyezésre, úgy a lakás kiváló design elemévé válhat egyetlen szempillantás alatt.

Ne hanyagold el!

Először is fontos, hogy ne hanyagold el a tükrök kérdését, ugyanis, ha a lakberendezés a téma, akkor tudnod kell, hogy ez egy olyan téma, amiről nem szabad megfeledkezni. Egy jól megválasztott tükör ugyanis akár még az adott teret is képes optikailag megnövelni, ezzel pedig akár az egész helyiség miliőjét megváltoztathatjuk. A termék emellett pedig akár dekorációs elemként is szolgálhat: a kicsi tereket megnövelheti, a sötét tereket megtöltheti fénnyel, az eleganciájáról pedig már nem is beszélve. A tükör manapság a lakberendezők között is hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen gyakorlatilag bárhol el lehet helyezni, hiszen szinte nincs olyan helyiség, ahol ne mutatna jól.

A legfontosabb kérdés: hova kerüljön?

A tükrök kapcsán kardinális kérdés, hogy mégis hova kerüljön. Érdemes óvatosan bánni vele, mert egyáltalán nem mindegy, hogy hol is helyezzük el. A feng shui tanai szerint például a tükröknek nagy szerepük van az energiaáramlásban. éppen ezért szerintünk nagyon nem mindegy, hogy hol kap helyet a tükör. Persze, ha megtaláljuk a számára tökéletes helyet, akkor nagyon otthonossá teheti a teret, funkcionalitásáról pedig már nem is beszélve. Kerülhet például a hálóba is, hiszen öltözködés közben azonnal leellenőrizheted az aznapi szetted, de akár az előszobában is lehet egy. hogy még indulás előtt egy utolsó pillantást vethess magadra.

Most akkor lehet a hálóban vagy nem?

Ez egy nagyon érdekes kérdés, ugyanis vannak akik egyenesen elutasítják és szerintünk a tükör nem a hálóba való. Azonban szerintünk, ha okosan bánsz vele, akkor a hálón belül is elhelyezhető egy stílusos darab. Ha példának okán kicsi szobáról van szó, akkor funkcióján túl, még a teret is képes megnövelni. Érdemes lehet az ajtóval szemben elhelyezni, így ugyanis optikalilag növelni fogja a teret. A helytelenül elhelyezett tükör, azonban növelheti a e belső feszültséget, akár álmatlan éjszakát is okozhat, így fontos lehet úgy elhelyezni, hogy ne lássuk benne magunkat az ágyból. Ha azonban teljesen elkötelezted magad a feng shui tanai mellett, akkor a legcélszerűbb, ha a hálóba egyáltalán nem teszel tükröt, ugyanis szerintünk a hálóban elhelyezett tükör felébreszti azokat az energiákat, melyek az álmatlanságért felelősek.

Nappaliba mehet?

Ha picike a hálód, akkor valószínűleg egy nagyobb szekrény, amiben a ruháidat tartod a nappaliban kapott helyet. Ilyenkor érdemes lehet itt egy állótükör elhelyezése is, hiszen így azonnal láthatod a teljes szetted mielőtt elindulnál. Itt is szerepe lehet a tér optikai nagyításában, sőt ha olyan helyre tesszük, ahol a csillár vagy éppen a gyertyák fényei visszaverődnek rajta, akkor a tér fényességét is sikerrel növelhetjük.

Fürdőbe állótükör?

Ez nyilván csak akkor kivitelezhető, ha viszonylag nagy fürdőszobád van, akkor azonban szinte kötelező. A tükör a fürdőben eleve fontos, hiszen funkcionális szerepet tölt be, de ettől függetlenül simán választhatsz olyan darabokat is, melyek a designba is tökéletesen beleillenek. Ha a fürdőbe is kerül, akkor ennek a megvilágítása is nagyon fontos. Nálunk a tükrök széles választékával találkozhatsz, melyekre 100 százalék garanciát vállalunk, így, ha nem tetszene a kiválasztott darab, akkor mi azt garantáltan kicseréljük neked egy másikra.

Ha ódzkodnál tőle tudd, a tükrök újra divatosak!

Az álló tükör alkalmazása igazi klasszikus, már ami a tér növelését illeti, ráadásul soha nem megy ki igazán a divatból. Persze ez nem azt jelenti, hogy egész falakat kellene tükörrel beborítanod vagy törvényszerűen tükrös szekrény vásárolnod, de ha példának okán fontos számodra a design, akkor egy nagyobb tükör csodálatos összképet varázsolhat az amúgy talán kicsit szürkeségbe boruló helyiségnek. Egy jó tükör kiválóan feldobhatja az otthonod dekor élményvilágát, arról pedig nem is beszélve, hogy mennyivel jobban fogod érezni magad egy ilyen kellemes miliőben. Lopd be te is az otthonodba a szalonok fényűző világát! A nálunk található art deci és antikolt kereteket tartjuk a legszebbnek, de ha az egyszerűség híve vagy, akkor is bizonyosan találsz nálunk olyat, ami a kedvedre való. Számunkra az a lényeg, hogy választékunkban megtaláld azokat a darabokat, amikkel még inkább otthonosság tudod tenni a lakásod, hiszen nem titkolt célunk, hogy az enteriőröd még szebb legyen. Egy-egy jól elhelyezett termék öltöztet, egészen új, meseszerű hangulatot képes kölcsönözni, arról pedig már nem is beszélve, hogy egy szuper állótükörben az aznapi szetted is tökéletesen le tudod ellenőrizni, sőt indulás előtt még a hajad is beállíthatod vagy a sminked is megigazíthatod, hiszen a legapróbb részletekig láthatod magad. Válassz egyedi állótükreink közül és tedd még kellemesebb hangulatúvá az otthonod. Termékeinkre száz százalék garanciát vállalunk, így ha nem tetszik, mi garantáltan kicseréljük majd neked.