Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Spóroljunk együtt IV epizód - Fotel rekord áron

2020.10.19 11:34
Spóroljunk együtt IV epizód - Fotel rekord áron

A fotel tipikusan az a bútordarab, amely kiválasztásánál nyugodtan megengedhetünk magunknak némi "önzöséget", hiszen elsősorban magunknak vásároljuk. Az a bútor, melyen kipihenhetjük a mindennapok fáradalmait, relaxálhatunk egy forró bögre kávé vagy tea társaságában. 

Merjünk nyugodtan saját ízlésünknek megfelelőt választani, mind kényelmi szempontból, mind pedig a megjelenésre vonatkozóan. Az sem baj, ha eltér a szoba többi bútorának megjelenésétől a lényeg, hogy számunkra legyen tökéletes. De milyen lehetőségeink vannak a piacon?

Mindenképpen ki kell adnunk több százezer forintot egy igazán minőségi és kényelmes fotelért? Szerencsére, ha okosan választunk, nem kell drámai összegeket költenünk.

Számos olyan fotel alternatívával találkozhatunk, amelyek kényelmes és igényes megoldást kínálnak, ugyanakkor nem kell egy vagyont fizetnünk érte. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttük Nektek azokat a termékeket, amelyek kiváló ár-érték arányban vannak, és remek választást jelentenek minden otthonba.

Fogsz találkozni a válogatásunkban klasszikus, modern és skandináv stílusú termékekkel, hogy minden enteriőrbe tudjunk kínálni Nektek remek alternatívákat. Lássuk, milyen fotelekkel találkozhatsz nálunk. Spórolás INDUL!

TM-1

A TM-1 fotel kiváló választás otthonra, de főleg vendéglátóipari egységekben van benne óriási potenciál. Elegáns megjelenésével várótermekben is kiválóan helytáll, ráadásul a gazdag színválasztéknak köszönhetően minden típusú enteriőrben remekül megállja a helyét. Az ár szinte már a nevetséges kategóriába tartozik, ezt a remek bútor csodát, mindössze 28.370 Forintért megkaphatod.

C-881 Klubfotel

 

Íme egy igazi fotel különlegesség, amely minden enteriőrbe elhozza azt az egyedi hangulatot, amely elvarázsolja a helyiség megjelenését. Kiváló minőségű és könnyen tisztítható PVC bőrrel borított ülése garantáltan elvarázsol. Az otthoni felhasználás mellett irodák, éttermek és kávézók számára is kiváló választás. Végre egy olyan fotel, amely új hangulatot hoz az életünkbe.

Gázlifttel felszerelt, így a magassága könnyen, néhány mozdulattal az asztalhoz igazítható. A fekete mellett piros, szürke vagy krémszínű kárpitozással is megrendelhető. Az ára 39.800 Ft, amely egyáltalán nem nevezhető soknak egy csodás bútorért.



Bollo

 

Egy skandináv gyöngyszem a palettánkról, amely kiváló választás a modern és letisztult formavilággal rendelkező otthonok számára. Szövet kárpitozással készült és már ránézésre is rendkívül kényelmes. Amikor beleülünk, szinte körbe ölel minket a nyugalom és komfort érzése. Már 49.930 Forintért megkaphatod ezt a gyönyörű bútort.

Mercury Klub

A C-881-hez hasonló, de mégis más kialakítású termék szintén vendéglátóipari egységek számára kiváló választás. Mindazonáltal, ha az otthonunkba szeretnénk egy igazán egyedi bútort beszerezni, amely magára vonzza a kíváncsi tekinteteket, szintén jó választás. Ára csak 52.200 Forint.

Pezzo

Igazán prémium minőséget és lehengerlő megjelenést nyújt a Pezzo. Ülőfelülete strapabíró műbőrből készült, talpa pedig krómozott acélból. Klubbok bárok számára kiváló választás. Fodrászatoknak is remek alternatíva lehet ez a kiváló minőségű bútordarab. Már 56.980 Forintért hozzájuthatsz ehhez a remek bútordarabhoz.

Major

A Major futurisztikus vonalvezetésével minden enteriőrt elvarázsol. Elegáns kagyló formájával nem csak Téged, de az otthonodba érkező vendégeket is elkápráztatja. Minőségi szövet és krómozott acél lábak kombinációja garantálja a hosszú élettartam mellett a lehengerlő megjelenést. Ára mindössze 62.050 Forint, ami egyáltalán nem nevezhető soknak egy ilyen egyedi megjelenésű és strapabíró fotelért.

Rest Design

A loft stílus szerelmeseinek kötelező választás ez a modern fotel csoda. Tartós, kényelmes és egyedi és rendkívül dizájnos. Kell ennél több? Már 65.480 Forintért hozzájuthatsz ehhez a kiváló minőségű fotelhez.

Bergen

A Bergen fotel vidám, skandináv megjelenésével bármely helyiség kifejező elemévé válhat. Pihe-puha tapintású szövetében pedig pillanatok alatt elkényelmesedhetünk a komfort világában. Szinte megáll az idő, ha ezt a remek fotelt használjuk. 77.670 Forintért hozzájuthatunk, ami egyáltalán nem sok figyelembe véve a termék egyedi megjelenését. Ráadásul szövet és bőr kárpitozással is elérhető. Ugye milyen fantasztikus?



Zox

Listánk vége felé közeledve elérkeztünk egy tényleg nem mindennapi megjelenéssel bíró fotel csodához. A zox garantáltan a nappalid ékköve lesz. Kiválóan párosítható a modern stílusú otthonok enteriőrjéhez. Soft kárpitozással készült, amely szinte megszólalásig hasonlít a valódi bőrre. Háromféle vidám színben. Már 78.940 Forintért elvihető.



Devon

A Devon fotel szintén azoknak remek választás, akik szeretik a merész és egyedi megoldásokat az otthonuk világában. Élénk színei magukra vonzzák a tekinteteket. Modern, egyedülálló design és páratlan minőség. Már 79.200 Forintért elérhető ez a remek minőségű fotel csoda.

 

Lord

A lord kifejezetten a modern elegancia világát költözteti a nappalink enteriőrjébe. Kényelmes és minőségi megjelenésével könnyen központi elemmé válhat. Ára még mindig a 100.000 Forint alatti csoportba sorolható, már 99.860 Ft-ért hozzájuthatunk. Elképesztően nagy színválasztékkal találkozhatsz ebből a termékből, ezért nem kell tartanod tőle, hogy nem találsz az otthonod szín világához tökéletesen passzoló darabot.

 

Mi imádjuk, ha egy fotel színe merőben eltér, sőt sokkal inkább kitűnik a környezetéből. Így válik egy csiszolatlan gyémánt a lakás ragyogó központi elemévé.