Ajándékutalvány

Adni mindig igazi öröm. Legyen szó bármilyen ünnepről születésnap, névnap, karácsony vagy bármilyen családi esemény adni mindig valódi öröm, hiszen nincs is annál felemelőbb pillanat, amikor látod a valódi boldogságot az ajándékozott arcán. Persze sok esetben nem tudjuk eldönteni, hogy minek is örülne szerettünk, milyen élmény volna az, aminek igazán szívből tudna örülni. Ám ebben az esetben sem kell kétségbe esni, hiszen erre lehet tökéletes alternatíva az ajándékutalvány.

A választás öröme

Bár sokan vérlázítónak találják, hogy utalvány legyen az ajándék, ez kerüljön a fa alá vagy a születésnapi csomagba, ám a helyzet az, hogy talán mégis csak ez az egyik legkreatívabb és személyre szólóbb dolog, amit adni lehetséges. Amikor felmerülnek a karácsonyi ötletek, születésnapi ajándéktippek sokszor úgy érezhetjük, hogy teljesen meg vagyunk lőve, mert már az évek során szinte minden lehetséges opciót kipipáltunk. Pedig a kreatív ajándék ötletek tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen csak éppen mi korlátozzuk be a saját gondolatainkat és hiszünk a sok szóbeszédnek. Ugyanis manapság az ajándék kupon nagyon közhelyesnek tűnhet, pedig ezzel igenis egy olyan élményt adhatunk az ajándékozottnak, amire a szíve mélyén mindig is vágyott.

Hiszen nagy eséllyel azzal tisztában vagy, hogy mit is szeret igazán akkor már első körben jó nyomon vagy. Ha tudod, hogy imádja a ruhákat és még azt is tudod melyek a kedvenc üzletei, akkor igazából a megoldás már csak egy karnyújtásnyira van. Hiszen mi van akkor nem tudod a pontos méretét? Akkor csak a macera van azzal, hogy utólag ki kell cserélni. Ám a kupon segítségével ezt a problémát könnyedén áthidalhatod. Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod az összeget, amennyit az ajándékra szánnál, besétálsz a kinézett üzletedbe vagy megkeresed azt a webáruházad, ahova szeretnél ajándékkupont vásárolni és gyakorlatilag ezzel már meg is.

Ha tudod, hogy imádja a bútorokat, lakásdekorációs kiegészítőket akkor nálunk a Premiumbútor-nál könnyű dolga lesz kiválasztani a számára leginkább tetsző darabokat. Nálunk három opció közül van lehetőséged választani 10, 30 és 50 ezer forint értékben vásárolhatsz, amit az ajándékozott bármelyik termékünkre felhasználhat. Ha például tudod, hogy szeretted épp lakásfelújítás előtt áll, akkor ez kiváló ajándék lehet a számára, hiszen ezzel nagy terhet vehetsz le a válláról.

Mit válasszunk?

Persze az ajándékutalvány kiválasztása sem feltétlenül egyszerű, pláne akkor, ha nem közeli ismerősről van szó, mert ilyenkor azonnal felmerül a kérdés, hogy milyen üzletet is válassz. Ilyenkor érdemes lehet kicsi puhatolózni az ismerősi, rokoni körben, hogy kiderítsd milyen fajta kupon lenne a megfelelő választás az ajándékozott számára. A másik, ami kicsit megnehezítheti a választást az az összeg, hiszen általában a családban vagy a baráti körben vagy egy ki nem mondott egyezség annak kapcsán, hogy mégis mekkora mértékben lephetitek meg egymást. Ahogy azt már említettük szerencsére nálunk három féle opció közül is választhatsz, így szinte egészen biztos, hogy nálunk megtalálod azt a kupont, amit keresel. Ha pedig biztosan tudod, hogy a meglepni kívánt személy oda van a dekorációs elemekért vagy pontosan tudod, hogy éppen most készül ágyat venni, akkor a nálunk vásárolt kupon segítségével egyszerűen nem lőhetsz mellé.

Persze mi elhisszük, hogy egy kicsit ódzkodsz az ajándékutalványtól, mint lehetőségtől, de hidd el, hogy ennél személyre szólóbb ajándék gyakorlatilag nem létezik. Az utalványok kapcsán él egy általános sztereotípia a társadalom körében, ami szájról szájra járt, mint annak idején a legendák. Azonban, ahogyan azok is csak mesék voltak, úgy jó, ha tudod, hogy az ajándékutalványokat körülvevő általános rossz érzés is nem más, mint mese. Ha pedig az ajándékozott netán megkérdezné, hogy miért e mellett tetted le a voksod, akkor nyugodtan magyarázd el neki, hogy már nem szeretted volna a huszadik olyan pólót megvenni neki, amit úgyis vissza visz majd. Szeretted volna neki meghagyni a választás szabadságát, de mivel tudod, hogy az adott boltot vagy webáruházat kedveli, így úgy gondoltad ez a tökéletes ajándék. Hidd el a végén úgyis őszinte mosolyt fogsz látni majd az arcán.

 

 

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz