Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

10 stílusos fali dekor, ami sosem megy ki a divatból

2022.09.02 09:00
10 stílusos fali dekor, ami sosem megy ki a divatból

Bár az üres falak vizuálisan kiegyensúlyozottabbá tehetnek egy szobát, gyakran csak kihagyott dekorációs lehetőségek. A falak tökéletes vásznak arra, hogy elmeséljük az életünk történetét, és a vendégeknek is adjunk egy kis ízelítőt abból, hogy kik is vagyunk. Ha eddig azért kerülted az üres falfelületek kitöltését, mert tanácstalan voltál, most itt az alkalom, hogy dekor inspirációt szerezz, és végre kipipálhasd ezt a feladatot a teendőid listájáról.

Ne feledd, csak azt vedd meg, ami NEKED tetszik, minthogy azért vásárolj, hogy gyorsan kitöltsd az űrt. Legyen a falad a saját önkifejezésed, meséld el, hogy mi a szenvedélyed, és hogy mi inspirálja a kreativitást az otthonodban!

 1. Galéria fal

  Ajánlott tér: nappali, hálószoba

  A galéria fal megjelenítésének a képkeretekkel számos módja van. Terjedhet egészen a padlótól a mennyezetig, de lehet kisebb kialakítású is. A stílusok, a színek és a textúrák kombinációja is végtelen. A legtöbb otthonban a semleges galéria falak segítenek kiegyensúlyozni a vibrálóbb bútorokat és a designt. Illeszkednek a többi dekorációhoz anélkül, hogy túlterhelnének a szemet. Akár fekete, barna, vagy más színű a galériafal, a semlegesség klasszikus megjelenést kölcsönöz bármely térnek.

  Válogass a képkereteink közül, és alakíts ki egy stílusos galéria falat!

 2. Polcos fal 

  Ajánlott tér: folyosó, nappali, konyha

  Azok számára, akik lakást bérelnek, vagy szimplán gyakran váltogatják a stílusukat és a fali dekort, a polcokkal ellátott fal a legjobb megoldás. A kreatív kifejezésmódjuk változásához ez igazodik a leginkább. Bármit elhelyezhetsz rajtuk: képeket, növényeket, gyertyákat vagy más személyes tárgyakat!

  Fali polcaink között megtalálhatod az otthonodhoz leginkább illő darabot!

 3. Vegyes fal 

  Ajánlott tér: nappali, folyosó, hálószoba

  Vegyítsd a színeket, a textúrákat és a mintákat, fejezd ki az eklektikus ízlésed különböző tárgyak keverésével. Az olyan tárgyak, mint a porcelán tányérok, a fonott kosarak, a keretezett képek és az utazásaid során gyűjtött emlékek kombinációja kifejezetten egyedi megjelenést kölcsönöznek a falnak.


 4. Növényfal

  Ajánlott tér: dolgozószoba, nappali

  Vidd be a természetet az otthonodba. Tanulmányok kimutatták, hogy a növények segítenek a boldogság fokozásában és a stressz csökkentésében. Így ezek elhelyezése a falakon javítja az életminőségünket. Ügyelj arra, hogy az otthonod napos falára helyezd a növényeket!

  A falra akasztható kaspónkat most kedvezményes áron vásárolhatod meg!

 5. Pop-Art fali dekor

  Ajánlott tér: nappali, dolgozószoba

  Minden álmod egy merész fali dekoráció? Válassz Pop-Art fali dekorációt. A Pop-Art mozgalom az élénk színekről és a szatirikus elemekről volt ismert. A megjelenés eléréséhez keress nagyméretű, élénk színekben pompázó tárgyakat. Mutasd meg a játékos oldalad ezzel a vibráló installációval.

 6. Bútorok

  Ajánlott tér: nappali

  Egy elegáns szekrény, magas komód vagy faliszekrény könnyen a szoba fénypontja lehet. Nem csak több tárolási lehetőséget biztosít a szobának, hanem a fal esetleges kopásait, hibáit is tökéletesen takarja.

  Válogass kedvedre a komódok és a szekrények közül!

 7. Könyvek, könyvespolcok és könyve szekrények

  Ajánlott tér: nappali, hálószoba

  Ki ne imádná a könyvekkel teli könyvespolcokat, amelyek a rendkívüli történetekkel távoli tájakra repítik a fantáziánkat?! A hagyományos, régimódi könyvespolcok kortalan klasszikusok. Ugyanakkor a különleges kialakítású és színű tárolók minden könyvmolyt levesznek a lábukról.

  Shh! Itt találod álmaid könyvespolcait és szekrényeit!

 8. Tükrök

  Ajánlott tér: bárhol!

  A tükör mindig jó választás, ha fali dekorációban gondolkodunk, de már minden művészeti lehetőséget kimerítettünk. Nem csak stílusosak, hanem a teret is növelik. A nagyobb tükröket a falnak támaszthatjuk, egy-két kisebb tükrökből pedig művészi kompozíciót alkothatunk a falainkon.

  Tekintsd meg tükör választékunkat!

 9. Világítás

  Ajánlott tér: nappali, hálószoba

  Irányított világítással kiemelhetjük a falaink egyes dekorációját, ugyanakkor el is rejthetjük azokat a fal szépséghibáival együtt. Nem csak elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a falnak, hanem egyedüli világításként sejtelmes hangulatot visz a térbe.

 10.  Fogasok

  Ajánlott tér: előszoba, előszoba

  A fali fogas különleges dekorációs elem, mivel üresen is jól nézhet ki a szobában. Ugyanakkor egy akasztó inkább az előszoba, és nem kifejezetten a nappali dekorációja, egy különleges darabbal végül azzá válhat. Ha pedig meguntuk azokat, a kalapoktól kezdve a különleges antik kulcsokon át, bármilyen kalandos dekorációt elhelyezhetünk rajtuk.

  Találd meg a kedvenc falifogasod a weboldalunkon!