Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Az otthoni iroda kialakítása sosem volt aktuálisabb, mint manapság. A rugalmas munkavégzési lehetőségek terjedésével egyre többen döntenek úgy, hogy az otthonuk kényelmében alakítanak ki egy munkaterületet. Egy jól megtervezett otthoni iroda nem csupán a produktivitást növeli, hanem a munka és a magánélet közötti határvonalat is segít élesíteni. Ebben a cikkben bemutatjuk azt a 10 must-have bútort, amely elengedhetetlen az otthoni iroda tökéletes kialakításához.

Amikor a japán minimalizmus találkozik a skandináv funkcionalitással, létrejön a japandi stílus - egy lenyűgöző és egyre népszerűbb design irányzat, amely elhozza otthonainkba a nyugalmat, az egyszerűséget és a természetességet. De hogyan is alakíthatjuk ki otthonunkat a japandi stílusban? 

Íme néhány japandi lakberendezési ötlet és tipp, amelyek segítenek megteremteni ezt a különleges hangulatot!

Ahogy búcsút intünk 2023-nak és elővesszük az új, 2024-es naptárunkat, úgy itt az ideje, hogy otthonunkat is egy friss és izgalmas változáson vezessük át. A beltéri bútorok világa minden évben új lehetőségeket hoz, amelyek segítenek otthonunkat a megújulás és a felfrissülés felé vezetni.

Ebben a cikkben bepillantást nyerhetsz a 2024-es év legfrissebb bútortrendjeibe, melyekkel otthonod még hangulatosabbá és stílusosabbá varázsolhatod. Készülj fel arra, hogy felfedezd a legfrissebb ötleteket és trendeket, amelyekkel az új évben otthonodat igazán egyedivé és vonzóvá teheted. A lakberendezési ötletek 2024-ben sem hagynak minket cserben.

Ahogy a hűvös téli napok beköszöntenek, a kényelmes és stílusos otthoni környezet kialakítása kulcsfontosságúvá válik. Cikkünkben arra invitálunk, hogy fedezd fel velünk azokat a különleges ülőbútorokat, amelyek nem csak a testet, de a lelket is átmelegítik ezen fagyos időszakban. 

Megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a stílus és a kényelem között, felfedezve a legvonzóbb kanapékat, fotelokat és pihenőszékeket, amelyek garantáltan feldobják otthonunk hangulatát és komfortját.

A hálószoba az a hely, ahol pihenünk és feltöltődünk, így fontos, hogy kényelmes és kellemes atmoszférát sugározzon. Akár kisebb, akár nagyobb hálószobával rendelkezünk, mindig van mód arra, hogy optikailag még tágasabbnak és világosabbnak mutassuk azt. Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a tippeket és trükköket, amelyekkel kihozhatjuk hálószobánkból a legtöbbet, és biztosíthatjuk, hogy minden centiméterét hatékonyan használjuk ki.

 

Az őszi szezon beköszöntével sokan kapnak rá az "átalakítási lázra" és vágyakoznak egy hangulatosabb és melegebb otthoni környezet iránt. Ehhez nincsen szükség új bútorokra, és arra sem, hogy mélyen a zsebünkbe nyúljunk. Nem kell bankot rabolni ahhoz, hogy az otthonunk tökéletes őszi menedékké váljon. Egy pár kreatív, mégis pénztárcabarát ötlettel csodákat tehetünk, és ezzel az otthonunk szempillantás alatt átalakulhat, mintha csak egy lakberendező varázspálcája érintette volna meg.

 

 

Színek mindenhol körülvesznek minket, ezek pedig észrevétlenül is nagy hatással vannak a hangulatunkra, érzelmeinkre, sőt a viselkedésünkre is. És persze mindannyian ismerjük azt a pillanatot, amikor új bútort szeretnénk vásárolni, de találkozunk a színkiválasztás kihívásaival. Miért fontos, hogy odafigyeljünk erre a döntésre? 

 

Színes környezetben élünk - az otthonunkban, munkahelyünkön, a természetben, vagy amikor csak kinézünk az ablakon. A színek a világ szerves részét képezik, és észrevétlenül, de folyamatosan befolyásolják a pszichológiánkat. 

 

Ebben a cikkben azt mutatjuk be, hogyan hatnak a színek ránk, hogyan befolyásolják életünket, és hogyan válasszuk ki a megfelelő bútorszínt otthonunkba, hogy a legjobban szolgálja komfortunkat és jólétünket.

A gyerekszoba nem csupán egy hely, ahol a fiatalok pihennek és játszanak, sokkal több annál. Egy megfelelően kialakított gyerekszoba a tanulás központi helyszínévé válhat, ahol a diákok inspirálódnak, felfedeznek és kiteljesednek. A tanulási készségek fejlesztésében a környezetnek kulcsszerepe van. Az alábbiakban bemutatunk néhány bevált módszert és ötletet, melyekkel gyerekszobát olyan tanuló környezetté alakíthatod, amely ösztönzi és támogatja gyermeked tanulási folyamatát.

Az életkor előrehaladtával fontossá válik a kényelem és a biztonság otthonunkban. Az idősebbek számára megfelelő bútorválasztás fontos tényező a minőségi életvitel fenntartásában. A cél az, hogy olyan bútorokat találjunk, melyek nem csak kényelmesek és esztétikusak, de a biztonságunkat is garantálják.

Nyáron nincs is jobb dolog (a napozáson kívül), mint élvezni a frissítő ebédeket az otthonunk kényelmes és stílusos étkezőjében. Az étkező bútorok kiválasztása nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem lehetőséget ad a nyári hangulat megteremtésére és a vendégek lenyűgözésére is. 

Ebben a cikkben felfedezzük az étkező megteremtésének művészetét, és bemutatjuk a legújabb trendeket és ötleteket a frissítő nyári ebédekhez. Fedezz fel stílusos asztalokat és székeket, amelyek egyesítik a kényelmet és az eleganciát az otthoni vendéglátásban.

Ha a modern stílusú otthonodnak karaktert és bájt szeretnél kölcsönözni, a vintage bútorok beépítése nagyszerű módja lehet ennek. A vintage bútorok nem csak egyedi jelleget csempésznek a helyiségekbe, de fenntartható választásnak is bizonyulnak (mivel új életet adhatsz az olyan bútoroknak, amelyeket egyébként kidobtál volna).

Kihívást jelenthet azonban a vintage és a modern stílusok keverése anélkül, hogy azok összeütközésbe kerülnének... Ebben a cikkben megosztunk néhány tippet és ötletet, hogyan illesztheted be a vintage bútorokat zökkenőmentesen a modern otthonodba!

A dohányzóasztalok többet jelentenek a reggeli kávéd vagy a kedvenc könyved pihenőhelyénél. A lakberendezés alapvető elemei is egyben, stílusossá és praktikussá téve a nappalit és a dolgozószobát. A dohányzóasztal kiválasztásakor fontos, figyelembe vedd az otthonod stílusát és hangulatát. Íme néhány tipp, amely segít kiválasztani a tökéletes dohányzóasztalt a lakásod megjelenése alapján!!

Sokan tudják, hogy kis lakásban élni kihívást jelenthet, ha annak a berendezéséről van szó. A rendelkezésünkre álló hely tekintetében szinte minden négyzetméter számít, és kulcsfontosságú, hogy megtaláljuk a tárolás és a funkcionalitás maximalizálásának módját. Szerencsére már számos helytakarékos bútordarab létezik, amelyek tökéletesen alkalmasak kis lakásokba. Íme 4 különböző funkcionalitású darab, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki az otthonodból!

 

Egyszerű formák, nyugodt színek, letisztult vonalak és kellemes kényelem... a skandináv életstílus ezekkel a tulajdonságokkal üdvözöl a lakberendezésben. A minimalizmus és a modern stílus szerelmesei most kedvükre válogathatnak a skandináv gyártású és tervezésű bútoraink közül, amelyeket a világ egyik legvonzóbb és leghíresebb beszállítója, az Actona készített.

Az Actona elképesztő skandináv bútor világa mindenki előtt egy lépéssel jár. Folyamatosan haladnak előre, miközben meghódítják a teljes bútorpiacot. Mindazok, akik értékelik és ismerik a skandináv dizájnt, tudják, hogy könnyen inspirációt meríthetnek szinte a legapróbb részletekből is.

Az Actona kiindulópontja a fenntarthatóság és a kreativitás kapcsolata, ami a kortalan, a klasszikus és az örökkévaló dizájnt szolgálja.

Szuper hasznos tippek a bárszék vásárlásához

A bárszék egy kiváló (és a 2023-as trendekhez igazodva már kötelező) dekorációs elem, ami szinte mindig központi elemként viselkedik, legyen az bármilyen dekorációs stílus között elhelyezve. Magas, keskeny, gyakran lábtartója is van, és a nevével ellentétben, nem csak a bárokban, hanem az otthonodban is hangulatos, mutatós darabként szolgálhat.

De milyen bárszékre van pontosan szükséged? Rengeteg opció közül válogathatsz a karfa, a háttámla, a keménység és kárpitozás számos kialakítása közül. Ha modern, vagy klasszikus, esetleg eklektikus, netán kortárs stílusra vágysz, mindegyik opcióhoz van a tarsolyunkban egy bárszék!

A festékgyártó cégek és lakberendezési szakértők minden ősszel megjósolják, hogy a következő évben milyen színek fognak dominálni a lakberendezésben. Míg a 2022-es év árnyalatai a természetközeli zöldek voltak, addig a 2023-as év az önkifejezésről és a nyugalomról fog szólni. Olvasd tovább a cikkünket, hogy megtudd milyen festék színeket jósoltak eddig a profik, és hogy ezek közül melyik lesz az év díjnyertes lakberendezési színe!

Az év legesélyesebb lakberendezési színe: Redend Point

A Redend Point a Sherwin-Williams festékgyártó cég jóslata, ami finom, semleges rózsaszín alap tónusokkal jelenik meg a bézs és a piros keverékében. Ez a pihenés, valamint a kikapcsolódás érzését kelti minden otthonban. Főleg az előszobák, folyosók színének szánják, mivel hívogató hatású, valamint az eltérő színű bútorok így figyelemfelkeltő fókuszpontot hoznak létre.

Forrócsokoládé, vaníliás gyertyák, fatüzelésű kandalló és persze a sütőben melegedő jellegzetes sütemények illata... Ismerjük, hogy hol nyikorognak a padlódeszkák és azt is, hogy hol rejlenek az édességek. Ez a melegség és komfortérzet csakis a nagyszülők házában fordulhat elő. Hogyan hálálhatjuk meg a szeretetüket karácsonykor, milyen ajándékot kapjanak? Tudtad, hogy a hintaszék az idősek kedvenc bútordarabja?

Az étkezőasztalunk az otthonunk szíve és lelke. Nem csak az étkezéseknek ad helyet, hanem a családi és baráti összejöveteleknek, a munkának, a délutáni házi feladatok megírásának és persze a szórakozásnak. Magától értetődik, hogy a tökéletes étkezőasztal kiválasztása a lakberendezés legfontosabb lépése, hiszen akár egy évtizedre szóló befektetésnek is számíthat.

Az étkezőasztal kiválasztása kihívást jelentő feladat. Különösen akkor, ha nem tudjuk hogyan vágjunk bele. Rengeteg asztal körül válogathatunk, így könnyű elveszni a részletekben.

A karácsonyi gömbök nélkülözhetetlenek az ünnepek alatt, szinte minden háztartásban a karácsonyi dekoráció részét képezik... de főleg a fenyőfán. Idén engedd szabadjára a fantáziád és használd fel a felesleges gömböket a lakásdekoráció elemenként. Akaszd fel őket a konyhában, díszítsd velük a kandallód, vagy készíts belőlük művészi installációt!

Nem számít milyen színeket és dizájnt kedvelsz, mivel a karácsonyi gömbök változatossága az ünnepeket egyedivé, emlékezetessé és hangulatossá teszik!

Ne rettegj attól, hogy újra elő kell rángatni a karácsonyi dekorációval teli dobozokat és megint mindent ugyanúgy kell feldíszíteni! Segítünk!

A kínálatunkban elérhető karácsonyi gömbök között mindenki megtalálhatja a tökéletes darabokat. Az egyszerűbbektől kezdve a díszes és csillámos gömbökig, és a kisebb daraboktól a nagyobbakig mindent megtalálhatsz!

 

A nappali az otthonunk lelke, egy központi hely, ahol fogadjuk a vendégeket, vagy ahol egy fárasztó nap után megpihenhetünk. A lakberendezők egész életükben azokat az apró részleteket tanulmányozzák, amelyek tökéletessé tesznek egy szobát. Most mi is azokká válhatunk.

A nappali berendezés kihívásokkal teli feladat, ám a magával ragadó kényelem és a stílus elérése érdekében fontos beáldozni pár órát, hogy elképzeljük a koncepciót. Na de hogyan is néz ki ez a gyakorlatban?

A legtrükkösebb része a nappali tér kialakításának a stílus kiválasztása. Modern, kortárs, nyugodt, meleg, parasztházi vagy hívogató? Ez nagyban segíthet kitalálni, hogy mire is van szükségünk egy nappaliban. 

Azonban pár fontos kérdést fel kell tennünk magunknak, mielőtt tervezésbe kezdünk:

  • Mire fogom használni a nappalimat?
  • Általában hány ember fogja ott tölteni az idejét?
  • Tervezek-e partikat, összejöveteleket rendezni?
  • Szeretek a nappaliban tévézni?

Bár látszólag nem tűnnek túlzottan releváns kérdésnek a tervezéssel kapcsolatban, ezek segíthetnek megérteni, hogy milyen típusú bútorokra lesz szükség.

Az otthonunk őszi és téli átalakítása egy olyan folyamat, ami apró, de fontos részleteket, színeket, berendezési tárgyakat és dekorációkat foglal magába. A 2022-es év számos újdonságot hozott magával a bútorok és a lakberendezés terén, amelyek közül az őszi és a téli trend tűnik ki leginkább.

Rohanó világban élünk, ahol mindenki elfoglalt, és próbálja egyensúlyban tartani a családi és a munkai életét. Az otthonunk menedékünk, így, ha hazaérünk, szeretnénk, ha szépséggel, nyugodt és békés környezettel lennénk körülvéve. A fa bútor ezért sokak kedvence, mivel a finom tulajdonságai egy kis természetet hoznak be a lakásba, ami mindig terápiás hatású.

Bár az üres falak vizuálisan kiegyensúlyozottabbá tehetnek egy szobát, gyakran csak kihagyott dekorációs lehetőségek. A falak tökéletes vásznak arra, hogy elmeséljük az életünk történetét, és a vendégeknek is adjunk egy kis ízelítőt abból, hogy kik is vagyunk. Ha eddig azért kerülted az üres falfelületek kitöltését, mert tanácstalan voltál, most itt az alkalom, hogy dekor inspirációt szerezz, és végre kipipálhasd ezt a feladatot a teendőid listájáról.

Ne feledd, csak azt vedd meg, ami NEKED tetszik, minthogy azért vásárolj, hogy gyorsan kitöltsd az űrt. Legyen a falad a saját önkifejezésed, meséld el, hogy mi a szenvedélyed, és hogy mi inspirálja a kreativitást az otthonodban!

Az ágyneműtartós ágy az egyik legújabb trend a lakberendezésben, mert praktikus és egyben stílusos is. Mivel az otthonok 2022-ben a funkcionalitásra törekednek, így az emberek a többcélú bútorokat, például a tárolóval kialakított ágyakat részesítik előnyben. Ez a városi otthonok egyik legkedveltebb és (a nagy mérete ellenére) leghelytakarékosabb bútorja! A cikkünkben kiderül, hogy miért!

Ha új bútort keresünk az otthonunkba, és az étkezőnk vagy a nappalink berendezésén gondolkodunk, akkor rengeteg stílus szóba jöhet. Ám van valami olyan pazar, mint egy bársony étkezőszék? Az elegáns anyag elbűvölő és kifinomult érzést kölcsönöz a belső tereknek – anélkül, hogy egy vagyonba kerülne!

 

A fotelek kétségkívül az otthonunk legjobb kiegészítői. Akár egy hangulatos és kényelmes részt szeretnénk kialakítani az előszobában, akár egy olvasósarkot, a fotel mindig jó választás.

Azonban amikor a fotelek vásárlására kerül sor, sokféle stílus és típus közül választhatunk. A merész mintáktól és színektől kezdve a többrészes darabokig a lehetőségek végtelenek. Ha nehezen tudsz dönteni egy adott stílus mellett, összeállítottunk egy útmutatót 6 különböző fotel típusából, amelyek 2022-ben hihetetlenül népszerűek, és számos lakberendezési stílushoz is illenek. Nem utolsó sorban az összes fotel (és még ennél is több) elérhető a kínálatunkban a legolcsóbb árakon!

A megfelelő munkaterület kialakítása a gyermekek számára nagy lépés annak érdekében, hogy az iskolakezdés és az iskolai folyamatok zökkenőmentesen menjenek. Minden kis tanulónak szüksége van egy íróasztalra és egy helyre, ahova bármikor leülhet.

Hamarosan érkezik a várva várt kültéri szezon, ahol mind funkcióban, mind megjelenésben gazdag bútorokkal találkozhatunk a piacon. Van azonban egy igazán különleges termék, amely nem csak a kültérben, de a nappalidban is használható, így nem kell a rossz idő érkezésével megválnod tőle. Kitalálod mi az?:)

Mesés komódok 150.000 Forint alatt.

Legújabb cikkünkben bemutatjuk legújabb komód alternatíváinkat, melyeknél elsősorban a kedvező ár és a hosszantartó minőség ötvözete az, ami leginkább csalogató lehet számodra. Gyere és fedezd fel azokat a bútorokat, melyek a legigényesebbeket is leveszik a lábukról.

 

Forgószék, mely nem csak kényelmes, de megjelenésében is hozzátesz az irodai hangulathoz? Itt az ideje, hogy segítsünk kiválasztani Neked a tökéletes bútort, mely nem csak a hátfájástól, de a garanciális ügyintézéstől is megkímél.

A dohányzóasztal kétségtelenül rendkívül fontos eleme a nappalinknak, még akkor is, ha néha elhanyagolható bútordarabként tekintünk rá. Pedig jelen van és ha nem lenne, akkor biztosan hiányozna, hiszen ez a bútor nyújtja a tárolási lehetőséget azoknak a tárgyaknak, melyeket rendszeresen használunk a nappaliban.

Barokk bútor, mint a minimalizmus méltó utódja? Az elegancia fellegvára? De hogyan is alakult ki ez a lehengerlő lakberendezési irányzat és melyek a stílusjegyei? Legújabb cikkünkben lehull a lepel. Ismert meg a barokk bútor izgalmas világát.

Kényelmesen, sorbanállás nélkül.

A karácsonyi dekoráció beszerzése nem mindig könnyű feladat. Különösen azért, mert az ünnepek alkalmával számos teendőnk akad és nem mindig van időnk, energiánk foglalkozni vele, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes termékeket az ünnepi nagy rohanásban. Persze mélyen legbelül mind arra vágyunk, hogy ez a csodálatos ünnep bearanyozza az enteriőrt és igazi hangulatot teremtsen. De hogyan tudjuk a legegyszerűbben megoldani? Cikkünkben erre a kérdésre keressük a megfelelő választ.

Prémium bútor termékeink között böngészve biztosan felmerült már benned is a "hogyankészült" gondolata. Mostani cikkünk segítségével etéren szeretnénk némi bepillantást nyújtani a színfalak mögé, vagyis megmutatni, hogy mire van szükség a képen látható prémium bútor elkészítéséhez.

A lapraszerelt bútorok összeszerelése nem egy feltétlenül bonyolult feladat, ugyanakkor természetesen tud időigényes lenni és mint tudjuk, az idő pénz. Előfordulhat az is, hogy éppen nincs kedvünk, kapacitásunk foglalkozni vele, vagy nem állnak rendelkezésre a szükséges szerszámok a művelethez. 

A megfelelő ágykeret kiválasztása bizony nem mindig egyszerű feladat. Különösen azért nem, mert komoly figyelmet kell fordítanunk annak is, hogy ne csak a matrac, de az ágykeret is stabil és kényelmes legyen. A kettő együtt alkotja majd meg a tökéletes alvás alapját. 

 

A korábban nagy sikerű komód cikkünk folytatása következik. Ismét gyönyörű olasz termékek érkeztek hozzánk, ráadásul annyira bőséges termékpalettán, hogy úgy döntöttünk, érdemes egy külön cikket szentelni nekik.

Lehengerlően gyönyörű olasz komódok rendelhetőek nálunk. Legújabb cikkünkben bemutatjuk, hogyan emelheted új szintre a nappalid, vagy éppen a hálószobád hangulatát. 

Nem kell felfordítani az egész lakást ahhoz, hogy az otthoni dizájnt felfrissítsük. Frappáns ötletekkel felvértezve új arculatot kaphat bármelyik helység. A mottó: környezettudatosan és olcsón!

Meg is érkezett cikksorozatunk következő epizódja, amelyben a dohányzóasztalokat fogjuk górcső alá helyezni. A dohányzóasztal tipikusan az a termék, amely bár nem igényel komoly anyagi befektetést, mégis meglepően nagy változást hozhat az enteriőr hangulatában.

A kisebb hálószobák esetében sokszor felmerülnek a nagy kérdések. Hogyan rendezzük be stílusosan? Mi a sok, és mi a kevés az adott dekorációból? Néhány apró trükk, beépített bútorok, szekrények megfűszerezve dekorációval, mely nem foglal sok helyet, könnyen egy nagyobb hálószoba illúzióját, érzését keltheti az otthonunkban. Legújabb cikkünkben érdekes és praktikus megoldásokat mutatunk be Nektek! Hogyan kell egy aprócska hálószobát berendezni.

Bár sokan úgy vélik, hogy elhanyagolható kérdés mégis az a helyzet, hogy az otthonban uralkodó színek igenis kiemelt jelentőséggel bírnak. Hiszen a minket körülvevő színek folyamatosan hatással vannak ránk és persze a közérzetünkre. Befolyásolják a hangulatunkat, a cselekedeteinket, sőt mi több még arra is hatással lehetnek, hogy miként érzékelünk bizonyos ízeket, illatokat. Éppen ezért nem árt ha tudjuk, hogy az adott színek milyen hatással is lehetnek ránk, így érdemes még azelőtt tájékozódni, hogy neki állnánk kimázolni a lakást.

A fotel egy igazán személyre szóló bútordarab, hiszen ebben töltjük az én időnk” meghitt pillanatait, miközben a kedvenc kávénkat vagy teánkat kortyolgatva lapozgatunk egy izgalmas könyvet, vagy újságot. Fokozottan fontos tehát, hogy megfeleljen a kényelmi szempontjainknak. Különleges bútor, ezért gondosan kell kiválasztanunk a tökéletes darabot. De milyen a tökéletes fotel? Hogyan érdemes nekikezdenünk a kiválasztási folyamatnak? Cikkünkben hasznos tanácsokat adunk, melyekkel segítünk megtalálni nektek a tökéletes fotelt.

 

Egyre vészesebben közeleg a karácsony és neked még semmi ötleted nincs, hogy mit is vehetnél szeretteidnek? Akkor lepd meg őket egy-egy ajándékutalvánnyal, amit bármelyik termékünkre felhasználhatnak a webáruházban. Így több ezer termék közül tudja majd kiválasztani, a számára leginkább tetsző darabot. De, hogy miért is jó ez igazán és miért csak legenda, hogy az ajándékutalvány elcsépelt? Máris mutatjuk!

Hogyan kezdjük el az étkező berendezés feladatát? Az étkező egyértelműen az a helyiség, amely kiemelt figyelmet igényel a lakberendezés szempontjából. Itt történnek a meghitt családi étkezések, de az ünnepek alkalmával a nagyobb összejöveteleknek is ebben a központi helyiségben történnek meg. Fokozottan fontos tehát, hogy megfelelően és stílusosan rendezzük be. 

Forgó fotel, amely kiváló relaxációs bútor mindenki számára. Ha nincs, épp itt az ideje a vásárlásnak! Egy kényelmes fotel minden otthon alapdarabja. Nincs is annál jobb, amikor végre kényelmesen hátradőlhetünk, felhúzhatjuk az ölünkbe a lábunkat és elengedhetjük magunkat, miközben a puha, barátságos fotelünkbe süppedünk.  

Ahhoz, hogy a tökéletes matrac kerüljön kiválasztásra, tisztában kell lennünk a termékhez kapcsolódó fogalmak, kifejezések és funkciók jelentésével is.

Több mint 10 év tapasztalatával a hátunk mögött szeretnénk megismertetni veletek ezeket a szempontokat, hiszen döntően befolyásolhatják majd a vásárlást. Minél jobban tisztában vagytok ezekkel a fogalmakkal, annál nagyobb valószínűséggel tudtok tökéletes matracot vásárolni, amely kiszolgálja a felmerülő igényeket. Ennek fényében jelent meg legújabb cikkünk, melyben végre lehull a lepel a matracok világáról. Lássuk, milyen típusú fogalmakat érdemes megismernünk a téma kapcsán.

Amikor bútor kerül kiválasztásra, nagyon sok szempontot mérlegelnünk kell, hiszen általában nem rövidtávra tervezünk vele. Sok kellemetlenségtől meg tudjuk kímélni magunkat, ha mérlegeljük ezeket a szempontokat, mielőtt megvásárolnánk a terméket.

10 év tapasztalattal a hátunk mögött igyekeztünk összegyűjteni azokat a nézőpontokat nektek, melyek döntően befolyásolhatják a választást és a vásárlást követő élményt is. Lássuk hova, milyen bútort érdemes választanunk, és mire kell odafigyelnünk.

Betonból készült bútoraink nem kívánnak speciális ápolási szereket, kezelésük rendkívül egyszerű. A bútorok könnyen tisztíthatóak egy nedves ruhával.

Rozsdamentes acélból készült bútoraink rendkívül tartósak és strapabíróak, ezért ideálisak kültéri használatra. Emellett ráadásul kevés ápolást igényelnek és a szennyeződések általában könnyen eltávolíthatóak. Az alábbi tanácsok megfogadásával bútorai még tovább megőrizhetik eredeti minőségüket. 

Ha Te is szeretsz sütni-főzni, a konyhában forgolódni, akkor egészen biztos számodra is fontos, hogy a konyha stílusosan nézzen ki és igazán jól, otthonosan érezd magad benne. Persze ma már rengeteg design elemet lehet választani a konyhába, ám amennyiben korlátozottak az anyagi kereteid vagy csak egyszerűen nem szeretnél vagyonokat költeni, akkor érdemes lehet néhány egyszerű. ám de nagyszerű praktikát bevetned, aminek segítségével olyan konyhád lehet pillanatok alatt, amiről mindig is álmodtál.

A nappalik fő bútora a szekrénysor és az ülőgarnitúra. Ezek határozzák meg alapvetően a szoba kinézetét és hangulatát. Azonban van rajtuk kívül még egy fontos bútordarab, amely méltatlanul kevesebb figyelmet kap, pedig igen csak hasznos és sokféle szerepet tölt be.  Gina B dohányzóasztal Réz-fekete

A vintage hangulat egy kicsit mindenkinek mást jelent. Ugyanakkor néhány dologban minden otthonban ugyanazt teremtheti meg. A vintage harmóniát ad nekünk azáltal, hogy rendezettséget és csendes állandóságot hoz az otthonunkba, az életünkbe.Nem minimalista stílus, mégis, mivel a nappalit és hálót borító textíliák, a konyhai készletek és a fürdőszoba is vintage hangulatú, ezáltal az otthonunk egységet, egy csendes, nem harsogó romantikát és nyugalmat biztosít nekünk.Mindennek meg van a helye, mindennek meg van a készlete, minden tartozik valahová. Erre vágyunk mi magunk is. A színek nyugtatják a szemet, és a lelket is. Békét, harmóniát és összeszedettséget varázsol nekünk a vintage lakberendezés, ha megfelelően csináljuk. Érdemes minden lakrész hangulatát és színeit előre meghatározni, hogy ne ugyanolyan, de azért vintage legyen.

 

Tapasztalatom szerint a karácsony utáni időszakban sokan nehezen találjuk a helyünket otthon. Ahogy lekerülnek a polcokról az ünnepi díszek, megüresedik a karácsonyfa helye, úgy válik valahogy az egész lakás kicsit zorddá. Az év elején ránk köszöntő téli hónapok eseménytelennek tűnnek. A virágzó, illatos tavasz még messze van, és ezt az időszakot tovább nyomasztja a lecsupaszított környezet.

A mai cikkben olyan ötletet mutatok, amikkel ünnep híján is meghitt, téli hangulattal tudjuk újratölteni fényét vesztett otthonunkat.

 

Az üvegfelületek sajnos könnyen karcolódnak, ezért az ilyen felületek ápolása a mindennapi használat során kezdődik. 

Hálószoba bútor neked. A hálószoba alapvetően a feltöltődés és az aktív pihenés helyszíne, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy miként is rendezzük azt be.  Hiszen, ha nyugodtan alszol, akkor a teljesítő képességed is nagyban javul, a kreativitásról és a pozitív hozzáállásról pedig már nem is beszélve.

Ahhoz azonban, hogy megfelelő környezet teremts fontos, hogy figyelembe vegyél néhány alapvető szempontot, mind a bútorok, mind pedig a színek szempontjából, hiszen ezzel teremtheted meg a harmóniát a hálószobád falai között. Mai írásunkban hoztunk neked néhány tippet, melyek segítségével a te hálód is a béke szigete lehet.

Persze tudjuk, hogy így karácsony előtt néhány nappal ez teljességgel lehetetlen vállalkozásnak tűnik, pedig hidd el, hogy egyáltalán nem az. A karácsony közeledtével nyilvánvaló, hogy egyre többször aggódunk amiatt, hogy nem lesz majd elég időnk minden beszerezni, éppen ezért mai írásunkban szeretnénk neked néhány tippet adni ahhoz, hogy miként is lehet stresszmentes az idei ajándék vásárlás.

 

Nincs is annál jobb dolog, mint egy hosszú, fárasztó nap után hazaérkezni, és egy kényelmes, meghitt nappaliba kucorodni- különösen, ha odakint tombol a hűvösebb időjárás. Sokan hajlamosak vagyunk a lakásban elrejtőzni, és várni a tavaszi időjárást. Szerencsére egy barátságos nappali kialakítása nagyon egyszerű. Csupán csak a minket körül ölelő meleg színekről, a lágy textúrákról, a körülöttünk lévő dolgokról szól, amelyek boldoggá tesznek bennünket.

Valahogy úgy vagyunk mi emberek, hogy folyamatosan változunk, akárcsak az évszakok változásával is más és más környezetben érezzük jól magunkat. A változtatáshoz remek segítség egy színpaletta. Az otthonunkat is azért rendezzük-, festjük át, cserélgetjük az egyes kiegészítőket(lámpák, függöny, szőnyeg, párnák, takarók, …), hogy egy új-, nekünk tetsző hangulatot teremtsünk, amelyben  jobban érezzük magunkat. Ebben az új hangulat megteremtésében szeretnék segíteni, amikor azt ajánlom, készíts magadnak színpalettát, amely alapján már könnyedén meg tudod teremteni szeretett kuckód, szobád, lakásod kívánt hangulatát.

 

Bizonyára mindenkinek van legalább egy, számára kedves évszaka. A meleg nyári esti sétákat imádjuk, de szinte mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki rajongásig imádja a havazást. Napjainkban már nem újdonság, hogy különböző lelki alkatú emberekhez különböző színek és évszak-hangulatok illenek. Az évszakok színeit átültethetjük a belső terekre.  A természet színpalettája az évszakokkal együtt változik.  Mindegyiknek van egy jellegzetes alapszíne. Következő cikkünkben bontogatjuk egy picit, mi alapján is alakítjuk ki közvetlen környezetünket.

Otthonunk stílusa többféle lehet: modern, klasszikus, letisztult, bohém. A berendezések hangulata mind különböző, ám egy dolog közös bennük, mégpedig az összhang. A klasszikus stílusnál a fa és a természetes anyagok kerülnek a középpontba, a bohémnél pedig a színek kavalkádja és a különböző anyagok hangulatos találkozása a mérvadó.

A fotel tipikusan az a bútordarab, amely kiválasztásánál nyugodtan megengedhetünk magunknak némi "önzöséget", hiszen elsősorban magunknak vásároljuk. Az a bútor, melyen kipihenhetjük a mindennapok fáradalmait, relaxálhatunk egy forró bögre kávé vagy tea társaságában. 

A tökéletes nappali bútor.A nem régiben útjára indított cikksorozatunk legújabb epizódjában most a nappalira helyezzük a fókuszt. Különböző összeállításokat is ajánlunk Nektek az alacsony ár kategóriából. A nappali központi helyisége otthonunknak, hiszen a nagy családi beszélgetések és a közös tv nézések is itt történnek. Ezáltal fokozottan fontos, hogy a helyiség bútorvilága is boldoggá tegyen minket.

Rajtad kifognak a lapra szerelt bútorok?
Ki ne élvezte volna már az online vásárlás előnyeit otthon a kanapén elnyúlva?! Mondhat bárki bármi pro és kontra, a webes rendelések korát és virágzását éljük, kényelmes, egyszerű és gyors megoldás. Persze mindig ott a ’ mi van, ha nem olyan lesz, mint a képen’ örök dilemmája, de erre a termékcsere vagy a pénz visszafizetési garancia nyújt megoldást.

Meseszép étkező. Legújabb cikkünkben szeretnénk bemutatni Nektek, hogyan tudjátok kedvezményes áron berendezni az otthonotokat. Olyan termékeket válogattunk össze, amelyek nem csak minőségi darabok gyönyörű megjelenéssel, de kifejezetten jutányos áron kínáljuk őket.

Szeretnénk alternatívákat adni Nektek, valamint alkalmat teremteni, hogy megismerjétek ezeket a remek termékeket. Ezért kitaláltuk az irodában, hogy készítünk nektek egy cikksorozatot, ahol részletesen kitaglaljuk, hol tudunk lefaragni az adott helyiségbe helyezhető bútorok költségeiből. :) Lássuk, hogy az étkező esetében ez mit is jelent.

Életünk közel egyharmadát alvással töltjük, ezért érdemes időt szánni arra, hogy hálószobánkat tökéletesebbé tegyük, ami nem csak nyugalmat áraszt, de az alvási szokásokat is javítja. Mivel a hálószoba ágy nagyban megváltoztatja az életünket, érdemes időt szánni a kiválasztására. Ha nem megfelelően kényelmes terméket választottunk, akkor szinte borítékolhatjuk, hogy az alvás élménye is rosszabb lesz. Pontosan ezért fokozottan fontos, hogy prémium franciaágyak közül válasszunk.

Mindenki álma egy olyan ágy, amely garantálja a pihentető és kényelmes alvást, majd ezt követően a lendületes és egészséges napot. A tökéletes ágy gondolata nem csupán a képzeletünk szüleménye! Több, mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött segítünk kiválasztani a megfelelő francia ágyat!

Kétségtelen tény, hogy étkezőasztalt nem néhány hónapra vásárol az ember. Azonban vannak olyan prémium asztal alternatívák, amelyek hosszú éveken keresztül tökéletesen megőrzik a minőségüket. Legújabb cikkünkben izgalmas és egyedi étkezőasztalokkal fogtok találkozni, melyek különleges megjelenésüknek köszönhetően garantáltan a legjobban kedvelt bútorok közé tartozhatnak otthonotokban. Lássuk, milyen izgalmas étkezőasztalokkal találkozhattok a kínálatunkban:

 

A tökéletes enteriőr megalkotásakor nem csak a bútorokra, de kiegészítőkre is szükségünk van. Az első mondat, ami eszünkbe jut ezzel kapcsolatban, hogy ördög a részletekben rejlik. Egy-egy apró változtatással is elhozhatjuk a tökéletes élményt az otthonunkba.

Általános igazság, hogy “olcsó húsnak híg a leve”, viszont vannak olyan esetek, amikor igenis jól használható és minőségi terméket kapunk alacsonyabb áron. Legújabb cikkünkben olyan megfizethető árú étkezőasztal kínálattal ismerkedünk meg, amelyek lényegesen piaci ár alatt elérhetőek, ugyanakkor remek minőségüknek köszönhetően hosszú éveken keresztül bőségesen kiszolgálják az igényeket. Igyekszünk szisztematikusan végigmenni az legtöbb ismert stíluson is, hogy minden otthon számára kínáljunk ízléses megoldást.

Lássuk a legtrendibb étkezőasztalukat, melyekhez kiváló áron juthatsz hozzá.

bárszék nem csak bárokban, de bizony lakásokban is kiváló választást jelentenek. Tedd egyedivé és otthonossá lakásod modern székekkel! A bárszékek használata egyre divatosabb, és különleges stílust nyújtanak egy lakás étkezőjében alkalmazva vagy egy magasított konyhapult elé helyezve. Long bárszék

Itt a kültéri szezon, ezért érdemes már most nézegetnünk a webáruházak kínálatát, ha szeretnénk még a nyárra beújítani egy remek kerti bútor garnitúrát vagy széket. De milyen is a tökéletes kerti bútor? Melyek azok a szempontok, amelyeket érdemes figyelembe vennünk a kiválasztásnál? Milyen anyagokban gondolkozzunk, hogy hosszú élettartamú bútordarabokat vásároljunk? Cikkünkben szeretnénk még idény előtt hasznos útmutatással szolgálni nektek. Lássuk, milyen kerti bútor az, amelynek beszerzésén érdemes elgondolkodnunk.

 

A modern stílus a 19. századra vezethető vissza a bútorok és lakberendezés kultúrájában. Alapvetően nagyon hasonló irányzat a minimálhoz, azonban annyi különbséget felfedezhetünk, hogy a modern sokkal barátságosabb és melegebb hangulatot sugall.Talán ezért is az egyik legnépszerűbb és leginkább közkedvelt irányzat. 

Amikor napi 8 órát töltünk az irodában fokozottan fontos, hogy a megfelelő forgószéket válasszuk ki. Nem véletlenül kaptunk a leggyakrabban erre vonatkozó kérdéseket több mint 10 éves pályafutásunk alatt. Az egész munkavégzés hangulatát elronthatja egy nem megfelelő körültekintéssel kiválasztott forgószék, hiszen a komoly hátfájdalmaknak is ez lehet a kiváltó oka. Legújabb cikkünkben hasznos tanácsokat fogunk nyújtani nektek a megfelelő forgószék kiválasztásával kapcsolatban

Ha Provence-re gondolunk, az első dolog, ami mindenkinek az eszébe jut, az a levendula. A növény Provence-ban mindig is vadon nőtt, a rómaiak fürdőjükhöz használták, nem csoda hát, hogy a latin lavare (mosdani) szóból ered a neve.

Azoknak, akik már megküzdöttek a nem túl tágas ebédlőkkel, szeretnénk hasznos tippeket nyújtani, hogyan lehet a térhiány ellenére stílusosan és ízlésesen berendezni a helyiséget. A megfelelő bútorok kiválasztásával és elhelyezésével könnyedén úrrá tudsz lenni ezeken a szobákon úgy, hogy egy igazán stílusos és irigylésre méltó ebédlőt alakítasz ki magadnak.

Lakberendezési stílusok bűvöletében. Amikor új bútor vásárlásán gondolkozunk, általában arra kell fokozott figyelmet fordítanunk, hogy otthonunk éppen aktuális stílusához passzoljon, és növelje az egész lakás vagy ház színvonalát, összképét. De milyen stílusirányzatok vannak a piacon, és mit érdemes kiválasztanunk?

Hogyan tudjuk akár több stílus között variálni a bútorokat úgy, hogy közben lenyűgözően gyönyörű életteret teremtünk magunknak? Cikkünkben számos példát mutatunk be az ismert és közkedvelt stílusú bútorokra, valamint igyekszünk egy kicsit közelebb hozni hozzátok a különleges stílusirányzatokat. Lássuk, milyen lehetőségek között tudunk válogatni, ha szeretnénk növelni az otthonunk színvonalát.

Lakberendezési ötletek bútorokra. Azt figyeltem meg, hogy két időszak van az évben, amikor a lakásdekorációban szeretjük egy kicsit  elengedni a mértékletesség kezét. Az egyik ilyen decemberben az ünnepi készülődés, amikor az összes, karácsonyhoz kapcsolódó szimbólumot, mintát és színt beszuszakoljuk a helyiségekbe. Glitterekkel szórjuk tele őket, összemixeljük a modern eleganciát, az emelkedett hangulatot a nosztalgikus részletekkel és a hagyományokkal.

 

Keménységének és karcállóságának köszönhetően krómozott acél az egyik legkiválóbb alapanyag. Bútorainknak ez a kiváló alkotórésze nem csak szemet gyönyörködtető, de megfelelő kezelés mellett gyakorlatilag rozsdamentes is.

Hamarosan újra beköszönt a Karácsony, egyre inkább égetően fontossá válik az ünnepi dekorációk és az ajándékok beszerzése. A plázák már megteltek a sereglő ember tömegekkel. Egyrészt ott a bennünk lévő sürgetés érzése, másrészt pedig az állandó sorban állás.

Nem is csoda, hogy megterheljük magunkat és már néha úgy érezzük elveszíti a Karácsony az eredeti értékét. Ha mélyen magunkba nézünk, sokszor tehernek éljük meg az ünnepeket, pedig pont az ellenkezőjéről kellene szólnia. De mit tehetünk, hogy kényelmesebb legyen számunkra? 

 

Az üveg étkezőasztal számos előnnyel rendelkezik. Elsősorban a könnyű tisztíthatóság és az elegáns megjelenés szól mellette. Azonban nem minden háztartásba ez a tökéletes választás. Mivel alapvetően a modern és klasszikus környezetben mutat jól, érdemes az ilyen stílusú enteriőrbe kiválasztanunk.

A bárszék több szempontból kifolyólag is egy rendkívül népszerű bútordarabnak örvend a lakberendezés piacán. Előnye elsősorban a helytakarékosság, melynek köszönhetően a szűkebb étkezők, konyhák számára kínál praktikus megoldást.

Nem is beszélve arról, hogy akár a konyhapulthoz tolva is használhatjuk, így még étkezőre sincs szükségünk. Varázsa azonban nem csak ebben rejlik. A bárszék igazi különlegességnek számít egy hagyományos étkezőszékkel szemben.  Nem is csoda, hiszen mind a komfortérzet, mind pedig a megjelenés szempontjából rendkívül izgalmas alternatíva.

 

A koronavírus következtében szinte mindenki, aki megteheti otthonról dolgozik. Életvitelünk 180 fokos fordulatot vett. Hogyan teheted hangulatosabbá és kellemesebbé az otthon töltött időt? Melyek azok a dekor tárgyak vagy bútorok, amelyek nagy segítségedre lehetnek ebben a helyzetben?

Cikkünkben igyekszünk inspirálni titeket és hasznos tanácsokat adni, hogy tehetitek az otthonotok hangulatát ellenállhatatlanná. Legyen egy apró kis otthonos zug, amelyben vidáman át lehet vészelni ezeket a gondterhes időszakokat.

 

Minden időszaknak megvannak a maga stílusirányzatai, legyen szó öltözködésről vagy lakberendezésről. A lakás dekorációk világában évek óta egy bizonyos szintű pangás volt megfigyelhető, melyet az idei év megszakítani látszik. 2017-ben ugyanis új irányzatok köszöntenek be, melyek az étkező bútorok világára is hatást gyakorolnak.

A bútorok megfelelő ápolása kiemelt fontossággal bír, hiszen nagyban befolyásolja a tartósságot és a minőség megőrzését is. Sőt! Könnyen előfordulhat, hogy a nem megfelelő tisztítószer használatával visszafordíthatatlan kárt okozunk egy egyébként teljesen minőségi bútordarabban is.

Legújabb cikkünkben szeretnénk hasznos tanácsokat nyújtani nektek, több mint tíz év tapasztalatával a hátunk mögött, hogy segítünk elkerülni az ilyenfajta kellemetlenségeket. Lássuk, hogy a különböző anyagok ápolását hogyan tudjuk a lehető leghatékonyabban megoldani, és mire érdemes odafigyelnünk.

Otthoni iroda?Ma már egyáltalán nem furcsa, ha valaki otthonról dolgozik, sőt a home office egyre nagyobb teret hódít magának. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az otthon keretin belül is olyan környezet teremtsünk, ahol nyugodtan tudunk dolgozni, ahova van lehetőségünk elvonulni.

Ha a tökéletes irodabútort keressük, akkor pedig az első és legfontosabb tényező az időtállóság, emellett pedig lényeges, hogy megfelelő, inspiratív hangulatot teremtsünk, olyat ahol felszabadulhatnak a kreatív energiák. Tippjeinkkel mos ebben igyekszünk segíteni neked.

A csillár külleme és stílusa

A valódi luxusnak számító, eredeti ólom kristályoktól csillogó kristálycsillárokat elsősorban nem a világítás miatt választunk, hanem azért mert bármilyen szobát új szintre képes emelni.

Leginkább a világítótest egyedi és különleges stílusa az, amiért sokan egy kristálycsillárt választanak egy közönséges mennyezeti lámpa helyett.

Nézz körül a lakásodban! Mennyire élettelik a színek benne? Ugye, nálad is elférne egy-két vidám, vagány bútordarab? Pláne, ilyenkor ősszel, amikor odakinn már fázósan megyünk végig az utcán, de hazaérve melegségre vágyunk! 

A bohém stílusvilág rendkívül népszerű a lakberendezés horizontján, hiszen kedves, színekben gazdag megjelenésével lenyűgözi a kíváncsi tekinteteket. Alapvetően az irányzat célja a színek és formák kavalkádjának bátor, ám még ízléses felvonultatása.

Maga a stílus a bohém elnevezést a franciából angol nyelvterületre „vándorolt” bohemian szóból nyerte, amely szóval eredetileg (tehát franciául) a szintén színpompás öltözékekben járó és színes szőnyegekkel díszített „lakókocsi-falak” között élő vándor cigányokra is utaltak. A bohém stílusú szobák szinte csak úgy árasztják magukból a kényelmet és a harmóniát.

Szereti a kifinomult részleteket, a stílusos megjelenést, a minőségi darabokat? A lakberendezés terén is ragaszkodik az időtálló, klasszikus, gyönyörű és minőségi darabokhoz, még ha csak egy étkező székről is van szó? Mi egyetértünk, ezért is kínáljuk a hasonlóan gondolkodóknak Colin termékcsaládunk modelljeit.

Sokan elhanyagolják az előszoba bútor jelentőségét, azonban nem szabad félvállról vennünk a helyiség dekorációját. Különösen, hogy gyakorlatilag ez az első benyomás az otthonunkról a vendégeink számára. Ráadásul a mindennapi teendőket is könnyebbé tudjuk varázsolni néhány praktikus és stílusos előszoba bútor segítségével. Szükségszerű, hogy a kabátokat, sapkákat, cípőket hatékonyan tudjuk rendszerezni a helyiségben, mert rengeteg időt és bosszúságot meg tudunk spórolni vele.

Cikkünkben izgalmas előszoba bútorokat fogunk megosztani veletek, melyekkel inspirálni szeretnénk titeket és megmutatni, hogy milyen lehetőségekkel lehet számolni a bútorpiacon, ha az előszoba megújításán gondolkoznátok.

 

A lakberendezési stílusok közül az egyik legérdekesebb és leginkább figyelemre méltó irányzat az Art Déco. Megjelenését úgy lehet elképzelni, hogy magába foglalja a különböző irányzatok stílusjegyeit, majd ezt követően egy igazán innovatív formában jeleníti meg azokat.

Az eredeti Art Déco nouveau-hoz, azaz a francia szecesszióhoz vezethető vissza, de magában hordozza az avantgard időszakok néhány jellegzetes elemét is. Főképp a 20. században élte virágkorát. Ilyenek az egyenes vonalak és a geometriai alakzatok. A stílus kétségtelenül a luxus és elegancia egyik legkifejezőbb irányzata.

Az étkezőszék kétségtelenül egy olyan bútordarab, amelyet kellő aprólékossággal kell kiválasztanunk. Mivel az étkező a nagy családi és baráti beszélgetések színtere, így elkerülhetetlenül fontossá válik az ott jelenlévő bútorok gondos összeválogatása. Gondoljunk csak bele, hogy egy kényelmetlen étkezőszék milyen könnyen el tudja rontani a közös vacsora vagy ebéd hangulatát.

Az étkezőasztal kiválasztása is komoly odafigyelést igényel, de jelenlegi cikkünkben az étkezőszék kerül górcső alá. Igyekszünk hasznos tanácsokkal ellátni, hogy könnyebben ki tudjad választani a tökéletes bútort magadnak. De lássuk milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk a kiválasztáskor.

Megtalálni a tökéletes étkezőasztal alternatívát, amely megfelelően passzol is az otthonunk hangulatához, bizony nem mindig egyszerű feladat. Nagyon sokféle típussal találkozhatunk a piacon. 

Persze a jó hír mindenképpen az, hogy akkora termékpaletta áll rendelkezésünkre, hogy szinte biztosan találni fogunk az otthonunk stílusához tökéletes igazodó darabot. Azonban még mindig ott a nagy kérdés, hogy milyen étkezőasztal kerüljön kiválasztásra? Milyen szempontokkal érdemes szem előtt tartanunk? Cikkünkben hasznos információkat osztunk meg veletek, hogy ezzel is inspiráljunk és segítsünk a választásban. 

A dohányzóasztal kétségtelenül egy olyan mindennapi tárgy, amelyet rendszeresen használunk. Ennek ellenére sokan nem igazán tudják hova tenni a nevét:) Miért? Tulajdonképpen se nem dohányzunk rajta, se nem asztal igazán, mégis a dohányzóasztal nevet kapta. Legújabb cikkünkben egy kicsit jobban bele merülünk ennek a különleges bútordarabnak a történetébe és értékes inspirációkkal is szolgálunk olvasóink számára.

Lakberendező cikkünk új darabja érkezett meg.Otthonunk szín összeállítása nem mindig egyszerű feladat, hiszen sok szempontot figyelembe kell vennünk, hogy tökéletes legyen az eredmény. A szürke a legsokoldalúbb szín, mert az összes színt magában hordozza.

A megfelelő árnyalatokkal kombinálva gyönyörű hatást érhetünk el az otthonunkban. Legyen szó a hálószoba vagy a nappali dekoráció megváltoztatásáról vagy otthonunk egyéb helyiségének szebbé tételéről - a szürke kiváló választás. Nézzük, mit tudunk kihozni belőle:

Megtalálni a tökéletes forgószék alternatívát már otthonra sem a legkönnyebb feladat. Amennyiben pedig a munkahelyünkre szeretnénk koncentrálni, még inkább nehezebbé válik. Gondolj csak bele mennyi szempontot kell figyelembe venned a kiválasztás során. 

Ott van például, hogy legyen a forgószék kényelmes és tartós, hiszen alap esetben minimum 8 órán keresztül használjuk. Mekkora legyen a háttámla, milyen beállítási lehetőségekkel rendelkezzen?

Legtöbbünk számára eljön az idő, amikor körül nézünk otthonunkban, azonban már nincs olyan csillogása, amit szeretnénk. Amit néhány évvel ezelőtt annyira imádtunk, mára azonban elavultnak érezzük. Néha nem árt egy kis stílusfrissítés. Szerencsére nagyon sok apró változtatást elvégezhetünk, amely által nappalink megjelenése teljesen átalakul anélkül, hogy drága bútorokba kellene fektetnünk. Az alábbi egyszerű frissítések nagyon egyszerűen alkalmazhatók, ezáltal újból szeretni fogjuk a helyet. 

Vészesen közeleg a karácsony, éppen ezért ilyenkor már indokolttá válik az ajándékok kérdése. Persze vannak a notórius halogatók, akik mindent az utolsó pillanatra hagynak, ám mi mégis azt mondjuk, hogy érdemes lehet előre gondolkodni és elkerülni a nagy karácsonyi hajrát. Ráadásul, ha a neten szerzed be az ajándékokat, akkor még a hosszú sorokat és az áruházakban lévő tumultust is elkerülheted. Mi most mutatunk neked néhány tippet, amikkel garantáltan leveheted a szeretteidet a lábukról.

Sokszor sok helyen említésre került már ez, a napjainkban újfent divattá vált stílus. De lássuk csak, honnan is ered, és milyen stílusjegyeket is hordoz magában.