Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

3+1 dekorációs ötlet karácsonyi gömbökből!

2022.12.15 13:00
3+1 dekorációs ötlet karácsonyi gömbökből!

A karácsonyi gömbök nélkülözhetetlenek az ünnepek alatt, szinte minden háztartásban a karácsonyi dekoráció részét képezik... de főleg a fenyőfán. Idén engedd szabadjára a fantáziád és használd fel a felesleges gömböket a lakásdekoráció elemenként. Akaszd fel őket a konyhában, díszítsd velük a kandallód, vagy készíts belőlük művészi installációt!

Nem számít milyen színeket és dizájnt kedvelsz, mivel a karácsonyi gömbök változatossága az ünnepeket egyedivé, emlékezetessé és hangulatossá teszik!

Ne rettegj attól, hogy újra elő kell rángatni a karácsonyi dekorációval teli dobozokat és megint mindent ugyanúgy kell feldíszíteni! Segítünk!

A kínálatunkban elérhető karácsonyi gömbök között mindenki megtalálhatja a tökéletes darabokat. Az egyszerűbbektől kezdve a díszes és csillámos gömbökig, és a kisebb daraboktól a nagyobbakig mindent megtalálhatsz!

 

1. Asztaldísz karácsonyi gömbökből

Készíts hangulatos karácsonyi asztaldíszt a gömbökből: tedd őket egy tálba, tálcára, kosárba, dobozba, vagy bármilyen más tárolóba. Keverheted a színeket, a formákat, a méreteket, vagy maradhatsz az egyforma díszeknél is. Egészítsd ki a sziluettet gyertyákkal, fényfüzérrel, örökzöld apró gallyakkal vagy virágokkal.

Glitteres és melegebb színű (barnás árnyalatokban pompázó) üveg karácsonyi gömböket szeretnél?

Egy ilyen asztaldísz néhány perc alatt elkészíthető és az egész család örömét lelheti az összeállításában. Nem mellesleg az ünnepi asztal gyönyörű dekorációját fogja képezni!

2. Karácsonyi girland és koszorú karácsonyi gömbökből

Készíts karácsonyi díszes girlandokat és koszorúkat, ami egyből feldobja a teret! Tűzdelj különböző méretű gömböket az adventi koszorúba, az ajtó kopogtatójába és a dekorációs koszorúba egyaránt. Hasonló dolgod lesz a girlandokkal is, amelyet azután az ablakpárkányon vagy a kandallón is elhelyezhetsz, esetleg a lépcső korlátjára is tekerhetsz.

3. Elegáns karácsonyfa még az egyszerű karácsonyi gömbökből is

Bárki fel tud tenni pár gömböt a karácsonyfára, de az elegáns elrendezéshez fontos pár szabály betartása.

Válassz egy színsémát! Ettől a fa egységesnek és teljesnek fog tűnni. Ne feledd, hogy érdemes olyan dekorációkat választani, ami nem ütközik a szoba stílusába, valamint a fához is illik.

4. A klasszikus karácsonyi színek

Hangsúlyozd zöld fát piros színekkel, szalagokkal és girlandokkal. Ha egy fémes színnel szeretnéd feldobni a fát, próbáld ki az aranyat vagy az ezüstöt. A piros, a zöld, a fehér vagy az átlátszó díszek kombinálhatók ezekkel a legjobban.

A fehér és a piros varázslatos téli kombinációt alkotnak ezen a karácsonyi gömbön, a csillámos csipkebogyó és hópehely díszítésük pedig lenyűgözően hangulatos!

A téli színek, mint a kék az ezüst és a lila a karácsonyi táj jeges, havas és csillogó színeit utánozzák. Ha ezt a színsémát választod, próbáld meg elkerülni, hogy bármi vörös, sárga vagy arany színt keverj bele. Válassz inkább világos és jeges színeket. Az igazán minimalista téli megjelenéshez csak fehér és ezüst díszeket használj.

 

Téli motívumokkal ellátott baba-türkiz színű karácsonyi gömb...egyszerűen csodálatos!

A fémes színek, mint az ezüst, az aranya és a bronz klasszikus megjelenést kölcsönöznek a fának és könnyen kombinálhatók egymással.

5. Karácsonyi gömb formájú illatosító

A karácsonyi illatok közé a fahéj, a narancs, a szegfű és a forraltbor tartozik. Mit szólnál az édes borsmentához? Számos jótékony hatása ismert, mint például az, hogy javítja a légzés hatékonyságát és tisztítja a légutakat. Ha pedig más illatra vágysz, próbáld ki a téli fűszeres illatunkat!

A kínálatunkban elérhető karácsonyi gömb alakú illatosító tökéletesen beleillik az ünnepi dekorációk közé.