Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

6 inspiráló fotel stílus, amiket imádni fogsz!

2022.08.10 12:00
6 inspiráló fotel stílus, amiket imádni fogsz!

A fotelek kétségkívül az otthonunk legjobb kiegészítői. Akár egy hangulatos és kényelmes részt szeretnénk kialakítani az előszobában, akár egy olvasósarkot, a fotel mindig jó választás.

Azonban amikor a fotelek vásárlására kerül sor, sokféle stílus és típus közül választhatunk. A merész mintáktól és színektől kezdve a többrészes darabokig a lehetőségek végtelenek. Ha nehezen tudsz dönteni egy adott stílus mellett, összeállítottunk egy útmutatót 6 különböző fotel típusából, amelyek 2022-ben hihetetlenül népszerűek, és számos lakberendezési stílushoz is illenek. Nem utolsó sorban az összes fotel (és még ennél is több) elérhető a kínálatunkban a legolcsóbb árakon!

  1. Klubfotel

A klubfotel egy rendkívül kényelmes és klasszikus karosszékstílus, ami mély üléssel és lekerekített ívekkel rendelkezik. A széket a franciák tervezték, ami hagyományosan bőr kárpitozású, de szövetben is kapható. Kifinomult és elegáns megjelenésével a klubfotel számos nappali, hálószoba vagy előszoba stílusához könnyedén illeszkedik, és tökéletesen alkalmas arra, hogy órák hosszat üldögéljünk benne a kedvenc könyvünkkel.

Ajánlott termékünk:
Kincse klubfotel fekete velúr – ezüst és fekete velúr - arany kivitelezésben

2. Modern fotel

A modern fotelek stílusa egyszerre többféle típust foglal magában. A skandináv, a minimalista, a parasztházi és a bohém stílusoktól kezdve, jellemzően a tiszta vonalakkal, sima szövetekkel vagy játékos mintájával is elkápráztat mindenkit. A modern fotelek gyakran egyszerű megjelenésűek, de ultrakényelmet nyújtanak.

Ajánlott termékeink:
Milana fotel ezüst-fekete és arany-fekete kivitelezésben
Elzia fotel ezüst-fekete színben

3. Füles fotel

A füles fotelek drámaiságot és hangulatot kölcsönöznek a szobának. Ezeket a székeket magas oldallapjaikról és magas háttámlájukról ismerjük fel. Ezek tökéletesen alkalmasak, hogy egy jó könyv olvasása közben bekuckózzuk magunkat. A klasszikustól a merész stílusokig ez a fotel tudja, hogyan kell a figyelem középpontjában lenni.

Ajánlott termékeink:

Lady matt bársony fotel többféle színben
Baron Velvet fotel többféle színben
Lord Velvet fotel többféle színben
Lady Velvet fotel többféle színben
Harry Velvet fotel többféle színben

4. Hintaszék

A hintaszékeket az 1700-as évek elején találták fel, és eredetileg kertekben használták. Manapság bár kissé régimódinak számít, mégis gyönyörű bútordarab, amely bájt és karaktert kölcsönözhet az otthonunknak. A nappaliban, a verandán vagy a gyerekszobában elhelyezett, ívelt sávos kialakítása megnyugtató ülőhelyet kínál.

Ajánlott termékünk:
YORK hintaszék

5. Chesterfield fotel

Ha a Chesterfield stílusra gondolsz, általában egy kanapé jut az eszedbe. Azonban ez a stílus remekül hasznosítható fotelként is. A henger alakú karfákkal, a gombos kárpitozással és a klasszikus fa lábaival ez a fotel típus az egyik legelegánsabb és legkényelmesebb. Az 1700-as években tervezett Chesterfield kanapé hatalmas sikert aratott, és évtizedek óta sok otthonban népszerű stílus maradt.

Ajánlott termékük:
Philips Velvet Chesterfield fotel többféle színben

6. Fotel ottománnal

A tökéletes fotel legjobb tulajdonsága, hogy egy hosszú nap után kényelmesen hátradőlhetünk benne és még a lábainkat is megpihentethetjük az ottománon. A rendkívül kényelmes háttámlával és ottománnal ellátott fotel kiváló kiegészítője a hangulatos nappalinak és az otthoni könyvtárnak is. Ezek a fotelek többfunkciós darabok is lehetnek, mivel az ottomán szükség esetén extra ülőhelyként, valamint kisasztalként is funkcionálhat.

Ajánlott termékeink:
CALGARY Comfort relax fotel bőr kárpitozással barna és fekete színben
Regan pihenő karosszék szövet kárpitozással kék és szürke színben
Ford Velvet pihenő karosszék bársony kárpitozással szürke és türkiz színben
Jefferson karosszék szövet kárpitozással türkiz színben
Monroe Velvet pihenő karosszék bársony kárpitozással antik rózsaszín és antik szürke színben
Nixon pihenő karosszék szövet kárpitozással szürke színben