Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Gyönyörű Dohányzóasztalok - Tekintsd meg legújabb kínálatunkat

2021.12.15 13:44
Gyönyörű Dohányzóasztalok - Tekintsd meg legújabb kínálatunkat

A dohányzóasztal kétségtelenül rendkívül fontos eleme a nappalinknak, még akkor is, ha néha elhanyagolható bútordarabként tekintünk rá. Pedig jelen van és ha nem lenne, akkor biztosan hiányozna, hiszen ez a bútor nyújtja a tárolási lehetőséget azoknak a tárgyaknak, melyeket rendszeresen használunk a nappaliban.

Gondoljunk csak a magazinokra, bögrékre és mindenre, amelyre csak szükségünk lehet a kanapé körül.  Egy jó dohányzóasztal azonban nem csak a praktikussága, de a megjelenése miatt is rendkívül fontos eleme az enteriőrnek. Legújabb cikkünkben egy kicsit belemerülünk a dohányzóasztalok világába és megismertetjük veled legújabb termékeinket. 

De ismerjük meg egy kicsit részletesebben a dohányzóasztal fogalmát.

A dohányzóasztal története egészen az 1750-es évek Angliájáig nyúlik vissza. Akkoriban a közös teázgatás tradíciónak számított, ezért is merült fel az igény egy olyan alacsonyabb asztal irányába, amelyre a teásbögréket el lehetett helyezni. Ezek a vendég asztalkák persze távol álltak még az általunk ismert klasszikus dohányzóasztal bútortól. Egy magas, több lábon álló asztalt kell elképzelni, amely nagyban hasonlított egy kisebb konzolasztalra.

Az sem volt ritka, hogy ezeket a praktikus asztalkákat ágy mellé helyezték el, hogy segítségével még több tárolási lehetőség szabaduljon fel a helyiségben. Bár az igény a kezdetekben 1750 környékén jelent meg, mégis érdekesség, hogy az első dohányzóasztal csupán 1868-ban jelent meg. A bútor egyébként E.W Godwin nevéhez fűzödik. Ő volt az aki megtervezte, majd később nagy tételben legyártotta az asztalt. 

A tömeggyártásnak köszönhetően már nem csak a gazdag rétegek engedhették meg a bútort, hanem teret nyitott a középréteg számára is. Így vált egyre inkább elterjedté ez a különleges bútordarab. Köszönhetően az ipari innovációnak hamarosan megjelentek a kerámia, krómozott vagy műanyag felületek is. 

Így jutottunk el szépen lassan napjainkig, ahol már a dohányzóasztal szinte minden variációja megtalálható a különböző bútor áruházak gazdag kínálatában. Gyakorlatilag már minden típusra találhatsz megfelelő alternatívát a lofton keresztül, a modernen át a loft irányzatig. 

Lássuk, hogy milyen új dohányzóasztalokkal találkozhatsz nálunk.

Rocket fekete dohányzóasztal

Íme egy olyan bútordarab, mely rendkívül különleges megjelenésének köszönhetően remekül helytáll a modern és az elegáns stílusú enteriőrben egyaránt. Az arany és a fekete színek különleges kombinációjának köszönhetően igazán egyedi megjelenéssel gazdagítja az enteriőrt. Egy fekete laminált lapból és egy fekete színű lakkozott üvegből áll. 

Polka

A soron következő dohányzóasztal szintén az elegánsabb stílusú enteriőrbe lehet kiváló megoldás. Arany konstrukciós elemek és az intenzív sötétkék színű asztallap egy igazán lehengerlő megjelenést kölcsönöz ennek a csodálatos bútordarabnak. 

Jorgen

Univerzális dohányzóasztal, amelyet nem csak a skandináv, de a modern stílusú enteriőrben is előszeretettel használhatunk. Lakossági felhasználásra is nagyon jó alternatíva, azonban az sem ritka, hogy különböző irodákba rendelik tőlünk ezt a terméket. Egy olyan kiegészítő az otthonunkba, amely önállóan is remekül megállja a helyét. 

Juba

Soron következő asztalunk tölgy és matt fekete színek tökéletes kombinációjának köszönhetően nyújt igazán stílusos megjelenést az otthonunk horizontján. Használható a modern, a klasszikus és a loft stílusú enteriőrben egyaránt. 

Evora

Elegáns darab, amely elsősorban a modern enteriőr számára remek választás. A tartós fém váznak és az üveg asztallapnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy egy hosszú éveken keresztül megőrzi majd tökéletes minőségét. Külön érdemes megemlíteni, hogy +2 fiók is a rendelkezésünkre áll, ha szeretnénk több tárolási alternatívát felszabadítani. 

Clark

Szintén egy olyan asztalról van szó, amely a legigényesebbeket is garantáltan leveszi a lábáról. Elsősorban a Glamour vagy a klasszikus stílusú enteriőrbe ajánljuk. A füstös, edzett üvegnek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken keresztül megőrzi tökéletes minőségét.

Nevada D Sötét dió

A hagyományos stílus szerelmeseit garantáltan el fogja bűvölni a Nevada, mely kifinomult eleganciát teremt minden helyiségben. Kiváló minőségű MDF és fafurnér kombinációjának köszönhetően nem csak mutatós, de tartós bútordarabról beszélhetünk. 

Talita dohányzóasztal

Az Art Deco stílus nem véletlenül vált rendkívül népszerűvé napjainkban. Örömmel mutatjuk be neked a Talita asztalt, mely rendkívül tartós, kecses rozsdamentes acélból készült, ezért a hosszútávú használat garantált. 

Ruti dohányzóasztal 

Szintén egy art deco stílusú asztal, melyet garantáltan imádni fogsz. Mind a stilizált, mind pedig a modern stílusú enteriőrben remekül megállja a helyét. A bútor szépségét tovább fokozza az edzett üveglap, mely remekül mutat rajta. 

Oktávia 

Soron következő gyönyörű bútorunk a fekete-arany kombinációjából született eleganciát tudhatja magáénak. Remekül illeszkedik a modern, a klasszikus és barokk stílusú enteriőrbe. Bizonyos esetekben a glamour stílusban berendezett otthonok számára is remek alternatívát kínál.

Silver A II 80x80cm-es dohányzóasztal acél

A márványhatású üveglap nem véletlenül vált rendkívül népszerűvé. Egy csodálatos kombináció, amikor az acél váz és edzett üveglap találkozik egymással. Tetszetős kiegészítője lehet az otthonod enteriőrjének ez a csodálatos termék. 

Zegna B dohányzóasztal

Edzett üveg asztallap és króm lábak tökéletes eszenciájából született meg ez a kiváló minőségű dohányzóasztal. Garantáltan a legigényesebbeket is leveszi a lábáról. 

Evra dohányzóasztal arany márvány mintás 100x34 cm

Ha szereted a prémium minőséget, akkor ezt a bútort garantáltan imádni fogod. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, ezáltal hosszú éveken keresztül megőrzi tökéletes minőségét. A varázslatos art deco stílusnak köszönhetően igazán gyönyörű bútor született, amely mellett garantáltan nem fog senki elmenni szó nélkül.

Összegzés

Összességében elmondhatjuk, hogy a megfelelő dohányzóasztal kiválasztása, bizony nem mindig egyszerű feladat. Sok szempontot érdemes figyelembe vennünk a kiválasztáskor. Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk téged, ha új dohányzóasztal vásárláson gondolkoznál. Ha bármi kérdésed felmerülne, mindig segítőkész ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre.