Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Elegancia és kényelem: ilyen a bársony étkezőszék világa

2022.08.11 10:00
Elegancia és kényelem: ilyen a bársony étkezőszék világa

Ha új bútort keresünk az otthonunkba, és az étkezőnk vagy a nappalink berendezésén gondolkodunk, akkor rengeteg stílus szóba jöhet. Ám van valami olyan pazar, mint egy bársony étkezőszék? Az elegáns anyag elbűvölő és kifinomult érzést kölcsönöz a belső tereknek – anélkül, hogy egy vagyonba kerülne!

 

A bársonyt a belsőépítészetben eleinte csak a királyok engedhették meg maguknak, később pedig a luxus szállodák és az előkelő éttermek kiváltsága volt ez az anyag. A bársony azonban olyan gyorsan népszerűvé és sláger termékké vált az otthonainkban, hogy szőnyegeken át a tapétákig már minden típusa elérhető vált.… szinte elengedhetetlen kiegészítő lett belőle.

Cherry Velvet bársony étkezőszék – egy örök kedvenc

Ez a termék az igazi bizonyíték arra, hogy az egyszerű is lehet lenyűgöző. Az étkezőszék egy klasszikus formát kínál, ami vékony, lekerekített fémlábakon áll, míg a játékos bársony árnyalatok modern hangulatot kölcsönöznek neki. Ez a puha tapintású és pazar szövet olyan kényeztetést nyújt, ami nemcsak gyönyörűen néz ki, de túléli a családi életet, a partikat és persze a háziállatokat is! Nagyszerű választás hússzútávon!

Nem utolsó sorban remek lehetőség arra, hogy ezt a trendi anyagot beépítsük otthonunk nappalijába, étkezőjébe vagy konyhájába akár egyedi elemként, vagy akár a már meglévő bársony bútorok kiegészítéseként.

Vibráló curry szín

Az étkezőszék többféle lenyűgöző színben is kapható a vibrálótól a semleges klasszikusig, így számtalan stílussal kombinálható és bármilyen helyiséget pillanatok alatt elegánssá varázsol.

Ám amikor egy tér berendezéséről van szó, van néhány bútordarab, amit érdemes egymással kombinálni. Ilyen az étkezőszék és az étkezőasztal kapcsolata és sziluettje.

A Salvadore egy matt fekete étkezőasztal, ami mágnesként vonzza magához a bársony darabokat. Egyszerű, de mégis időtlen bútor, ami biztosan minden nappali és étkező trendi darabja. Letisztultsága tökéletes egyensúlyt teremt az otthonunkban, amit nem csak mi, hanem a vendégeink is biztosan imádni fognak! Jolly Joker tulajdonsága, hogy bővíthető, így a nagycsaládos és a társasági események sem fognak ki rajta.

Jó hír, hogy a kínálatunkban rengeteg divatos bársony termék közül lehet választani, hiszen a Cherry Velvet termékei bárszék kialakítással is elérhetők! Mi ez, ha nem extravagáns és exkluzív lehetőség?!


Klasszikus bézs szín

Miért válasszunk bársony étkezőszéket?

A bársony könnyen karbantartható. Igazából ez az egyik legkönnyebben karbantartható szövet.

A tisztításához elegendő egy egyszerű kefe vagy egy nem túl erős porszívó. Akár egy nedves ruhával, vegyi anyagok nélkül (ezeket ajánlott kerülni) is tisztítható.

Az anyaga pamutalapú szövet, ami kifejezetten erős, mivel a ragasztást és a szövést igénylő gyártási módszereknek köszönhetően a bársony rendkívül tartós és ellenáll az igénybevételnek!

Mivel ez egy kéttónusú anyag, így a természetes bolyhosodás irányától függően szórakoztató kontrasztot kínál és visszaveri a fényt.

+1 ok, amiért biztosan megéri a Prémiumbútornál beszerezni az étkeződ legújabb darabját: mivel nálunk a legolcsóbb az egész piacon! Bizony! És persze a bár- és az étkezőszékek, illetve az étkezőasztal raktárkészletről azonnal megkaphatók! Csapj le rájuk még ma!

Hagyjuk, hogy egy kis puha bársonyfelhő átformálja az otthonunkat, és eleganciát, de mindenekelőtt kényelmet varázsoljon a tereinkbe!