Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Ezért szeretjük az ágyneműtartós ágyakat!

2022.08.12 09:00
Ezért szeretjük az ágyneműtartós ágyakat!

Az ágyneműtartós ágy az egyik legújabb trend a lakberendezésben, mert praktikus és egyben stílusos is. Mivel az otthonok 2022-ben a funkcionalitásra törekednek, így az emberek a többcélú bútorokat, például a tárolóval kialakított ágyakat részesítik előnyben. Ez a városi otthonok egyik legkedveltebb és (a nagy mérete ellenére) leghelytakarékosabb bútorja! A cikkünkben kiderül, hogy miért!

Gyorstalpaló: az ágyneműtartós ágy legfőbb mechanizmusa, hogy a felső része felemelkedik, anélkül, hogy arról az ágyneműt a matraccal együtt el kéne távolítanunk. Így férünk hozzá a tároló rekeszekhez. Minél nagyobb az ágy alapja, annál többet tudunk bele pakolni.

Az ágyneműtartós ágy maximálisan és hatékonyan használja kis a kisebb tereket

Az ágyak nehéz tárgyak, amelyeket hajlamosak vagyunk csak alváskor használni. Azonban az egyedi tárolási opciónak köszönhetően több felhasználási lehetőséget is biztosítunk nekik. A kisebb lakóterületen élő családok tekintetében, ahol a rendetlenség rendkívül gyorsan felhalmozódhat, ez különösen pozitív választás.

Ha tökéletes családi ágyneműtartós ágyat keresel, jó helyen jársz! Az egyik legelegánsabb és kényelmesebb ágyunk a Magia Velvet nevet viseli.

 

Gyönyörű szürke és aranyos bézs színű bársony kárpitozásával és hatalmas (160x200 cm) méretével minden felhasználónk kedvencévé vált. A fejtámlája egyszerre modern, ám a klasszikus 1980-as évek hangulatát is előidézi, ami a korszak legtrendibb stílusára emlékeztet!

Több helyet teremt a szekrényeikben és segít a rendetlenséget megelőzni

Az emberek a szezonális dolgaikat, mint például a melegebb takarókat, a vastag kabátokat és a hatalmas csizmákat a szekrényeikben helyezik el, ami valljuk be, hogy sok helyet foglal. Mivel ezeket csak évente egyszer pár hónap erejéig használjuk, gyorsan áttehetők a tárolóval ellátott franciaágyba. Ugyanakkor az összes fel nem használt ruhánk, régiségeink és az ágyneműink is nyugodtan mehetnek ezek mellé. A rendezett ruhásszekrény segíthet abban, hogy gyorsabban elkészülj, amiből szükségképpen következik, hogy mindig időben fogsz megérkezni! Ezek után még új ruhák és cipők vásárlását is fontolóra vehetjük!

Hosszú élettartamú minőség

Mivel ezek az ágyakat főleg a tárolásra fejlesztették (sokszor 40-80 kilóval terhelhető a belseje), köztudottan kiállják az idő próbáját. A tartósság éppúgy része a kialakításuknak, mint a páratlan funkcionalitásuk. Biztonságosan használhatja az egész család!

A minőség mellett figyelembe vettük a könnyű össze- és szétszerelhetőséget. Így a felhasználóik egyedül, minimális barkácstudással is fel tudják állítani az ágyaikat, mivel azok lapra szerelten kerülnek szállításra, és szerelési útmutatót is biztosítunk nekik!

A visszafogott elegancia kedvelőinek a Montreal Velvet ágyait ajánljuk.

A hihetetlenül kedvező áruk mellett a méretük (160x200cm vagy 140x200 cm) igény szerint választható, a bársony kárpitozásuk pedig nem csak stílust, hanem puhaságot is hoz a hétköznapjainkba!

Stílusos megjelenést biztosít az otthonunknak

Az ágyak többféle színes szövetválasztékban, textilbőr és prémium minőségű bársony kárpitozással is kaphatók! Nem számít, hogy milyen belsőépítészeti kialakítású az otthonod, nálunk garantáltan megtalálod a tökéletes ágyat, ami illik a hálószobádhoz! A kínálatunkban megtalálható franciaágyak hazahozzák az otthonodba az elegáns és luxus világ stílusát és élményét. A puha és párnás fejtámlával ellátott ágyakban csak édes álmok születhetnek.

A belső tárolóval nem rendelkező ágyak alá gyakran pakolunk dobozokat és nagyobb zacskókat, amiket nem tudunk teljesen láthatatlanná tenni. Ezek néha kilógnak, ha pedig valamire szükségünk van, mindig nehéz és fárasztó feladat kiszedni, majd visszapakolni a dolgainkat az ágy alá. Egy ágyneműtartós ágy sokkal rendezettebb hatást kelt és a tárolnivalókat is könnyebben elérjük.

Nagyszerű bónusz, hogy sosem kell az ágy alatt porszívóznod!

És persze az ágyban tárold dolgaid is védve lesznek a portól, illetve egyéb szennyeződésektől.

Amennyiben kérdésed merül fel az ágyneműtartós ágyainkkal kapcsolatosan, fordulj nyugodtan az ügyfélszolgálatunkhoz, akik minden kérdésedre készségesen és kimerítően válaszolnak! Addig is kellemes nézelődést és pihenést kívánunk!