Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Forgószék Az Irodába. Melyiket érdemes kiválasztani?

2022.03.17 13:16
Forgószék Az Irodába. Melyiket érdemes kiválasztani?

Forgószék, mely nem csak kényelmes, de megjelenésében is hozzátesz az irodai hangulathoz? Itt az ideje, hogy segítsünk kiválasztani Neked a tökéletes bútort, mely nem csak a hátfájástól, de a garanciális ügyintézéstől is megkímél.

A tökéletes forgószék nyomában

Ha szeretnénk megtalálni a legmegfelelőbb forgószék alternatívát, bizony hosszú utat kell bejárnunk a lakberendezés világában. Milyen a tökéletes irodai szék? Mindenképpen kompromisszumot kell kötnünk ár és minőség között, vagy akadnak kivételesen jó ajánlatok? Legújabb cikkünkben összegyűjtjük azokat a forgószékeket, amelyek a legjobb választásként szolgálnak, ha szeretnéd az irodád hangulatát gazdagítani. 

Mikor jó egy irodai szék?

Nos, biztosan téged is foglalkoztatott már a kérdés, hogy mire érdemes a legjobban figyelni egy irodai szék kiválasztása folyamán. Elsősorban a kényelem és a minőség, de az időtállóság is a lényegi szempontok sorát gazdagítja. Gondolj csak bele milyen bosszantó jelenség az, amikor egy komplett iroda szék állományának lecserélésére van szükség.

Még abban az esetben is, ha garanciában ingyenesen megoldható a folyamat, lássuk be, a szék nem az a kategória, amelynek örömmel várunk a javítására/cseréjére. Marad tehát a tudatos választás, hogy megpróbáljuk a legjobb ár-érték arányt megtalálni a a piacon. 

Funkcióit tekintve elsősorban a Tilt mechanizmust érdemes kiemelnünk, hiszen a háttámla dönthetősége, ha szabad élni a szóismétléssel döntő fontossággal bír minden forgószék használó számára.:) Gondoljunk csak bele, hogy mindenkinek másképp kényelmes a háttámla szöge és semmiképp sem szeretnénk kényelmetlenül ülni abban a székben, amelyben alapvetően a munkavégzés folyik. Hosszú órákat töltünk rajta és folyamatos használatban van, tehát határozottan kijelenthetjük, hogy elsődleges prioritást élveznek a megfelelő beállítási lehetőségek. 

Az ülésmagasság állítás már gyakorlatilag alapvető az összes ismert forgószék márka sorában, tehát az biztos, hogy ha a kiszemelt székből hiányzik, akkor érdemes a vételt megfontolni. Különösen azért fontos ez a kérdés, mert minden iroda más és más, ebből következően pedig teljesen különböző asztalmagasságokat tapasztalhatunk meg. Nincs olyan szék, amely minden asztalhoz jó választás, de az ülésmagasság állítás segítségével garantáltan nem lőhetünk mellé.

Milyen legyen az anyaga

Általános igazság az irodai székek világában, hogy mind a bőr, mind a műbör és minden a szövet anyagú székeknél a minőség az elsődleges szempont. Pusztán az anyag alapján nem lehet objektíven megítélni, hogy melyik szék lesz időtálló és melyik nem. Nem kell aggódnod, mert az itt felsorolt forgószékkínálatban kizárólag olyan termékekkel fogsz találkozni, amelyek hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket, anyagtól függetlenül.

De lássuk is, mely forgószékeket ajánljuk elsősorban:

Első ecobőrből készült forgószékünk igazi ékkő, az irodai székek népes táborában. Az biztos, hogy szó nélkül nem lehet elmenni mellette. Dekoratív, ugyanakkor rendkívül elegáns megjelenése remek választás ügyvédi vagy könyvelő irodába, de egyéb modern helyiségekben is kiválóan helytáll, ahol a sötétebb színek dominálnak. Ülésmagassága egyszerűen és gyorsan állítható, mindemellett tökéletes komfortot biztosít a használója részére, melyet a beépített hintamechanika csak fokozni tud. 
A Q-087 egy szintén kiváló minőségű forgószék alternatíva, bár megjelenésében természetesen elmarad a Maryland típusú székek eleganciájától. Viszont ezt a széket bátran használhatjuk a modern stílusú irodában is, kiválóan illeszkedni fog a környezetbe. Bézs árnyalatú textilbőrből készült, mely könnyedén és gyorsan tisztíthatóvá teszi a terméket. A magasság és a hintamechanika szintén jelen van, hogy tökéletesen személyre tudjuk szabni a használatot. Többféle színben is megrendelhető webáruházunkból, így minden iroda könnyedén megtalálhatja a számára tökéletes alternatívát.

Q-154

A fekete bőr forgószék szintén elmaradhatatlan kelléke az irodának. Ráadásul ennél a darabnál nem csak a tilt mechanizmus, de a multiblokk rendszer is segít új szintre emelni a tökéletes komfortérzetet. Tartós kényelmén túl  strapabíró kialakítása is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hossszú éveken keresztül boldogan használjuk ezt a remek megjelenéssel megáldott forgószéket. 

Arizona Velvet

Soron következő forgószék alternatívánk szintén az egyedi megjelenésű bútorok között az egyik legjobb választásnak minősül. Ülésmagassága és hintamechanikája nagyban hozzájárul a tökéletes kényelemérzethez mindezek mellett pedig biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz egy olyan irodai szék, amelyet nem fog mindenki jól megnézni magának. Egyedi és különleges formatervezés, mely remekül passzol a különleges megjelenésű irodahelyiségbe.

DX Racer D73

Ki mondta, hogy nem lehet gamer széket használni az irodában? A DX Racer szolid eleganciájának köszönhetően tökéletes alkalmas a feladatra. Fekete műbőr kárpitozása tökéletes és hosszantartó minőséget garantál a használója számára.  A billenő funkció nagyban hozzájárul a komfortossághoz. 

Oregon forgószék

Az Oregon ugyanattól a gyártótól érkezett, hogy fenekestül felforgassa az irodád hangulatát, mint a korábban bemutatott Maryland. Viszont egy teljesen újszerű, formabontó megjelenést kínál. Beépített hintamechanikájának köszönhetően egyedülálló élmény minden egyes használat. 

 

Reméljük, hogy sikerült segítenünk benne, hogy megtaláld a számodra tökéletes forgószék alternatívát. Ha pedig bármi kérdésed felmerülne, fordulj bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésedre.