Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Forgószékek

Iroda forgószéket keresel? Nálunk a legjobb helyen jársz. Ha eleged van a nem elegendő kényelmet ígérő székek sokaságából, akkor is érdemes körbenézned a kínálatunkban. Kényelmes, ergonomikus és kiváló minőségű irodai forgószékek, melyek hosszú éveken keresztül hűségesen kiszolgálják az igényeidet, ahelyett, hogy garanciális ügyekkel kellene foglalkoznod.


41termék 136
41termék 136

Alacsony támlás dolgozói forgószéket, operátori forgószéket vagy gurulós karosszéket keresel? Van néhány ötletünk:

Alacsony támlás dolgozói, operátori görgős székek, karosszékek.  Perforált légáteresztős, hálós, szövet, műbőr, vagy  textilbőr kárpitozással ellátott, liftes hintamechanikás kivitel.

Részletekért keresd kollégáinkat, telefon: +361 258 5157 email: caffegold1@gmail.com

A megfelelő forgószék kiválasztásának szempontjai: így lesz öröm a munkavégzés

Amikor az iroda berendezése szóba kerül ”“ legyen akár klasszikus irodai környezet vagy home office ”“ szinte azonnal felmerül a szék kérdése is. A megfelelő íróasztal mellett ugyanis kardinális kérdés, hogy milyen irodai szék az, ami mellett végül letesszük a voksunkat. Sokan elbagatellizálható kérdésnek tartják, pedig egy jó termék gyakorlatilag hosszú évekre jó szolgálatot tehet, arról pedig már nem is beszélve, hogy az egészségünk szempontjából sem elhanyagolható a dolog.

A döntés előtt

Mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő széket, fontos, hogy feltegyél magadnak néhány nagyon lényeges kérdést: úgy, mint hány órát is dolgozol a számítógép előtt ülve egy héten? Napi szinten akár 4-5-6-7-8 órát is? Akkor egészen biztosan szükséged lesz egy jó irodai székre.

Valami olyanra, ami kényelmes és egészen biztosan nem fájdul meg tőle a derekad. Persze ilyenkor joggal merül fel a kérdés, hogy mik is a jó irodai szék jellemzői és lehet-e egyáltalán olyat választani, ami tényleg hosszú éveken át szolgál majd minket. Nos, szerintünk igen, éppen ezért összeszedtünk neked néhány gyakorlati tanácsot, melyek a segítségedre lehetnek a megfelelő forgószék kiválasztása során.

Minél drágább a forgószék annál jobb?

Nos, még mielőtt felsorakoztatnánk a jó irodai szék ismérveit fontosnak tartjuk elmondani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az a szék lesz a számodra megfelelő, amelyik drága is.

Az ár nem feltétlenül jelent minőséget is, ugyanis rengeteg rossz minőségű áru kerülhet be az áruházakba, amiket ugyan magasabb áron kínálnak, de korántsem biztos, hogy azok valóban megfelelő minőségűek is. Éppen ezért a szék kiválasztása során mindig a „puding próbája az evés” elv alapján gondolkodunk, vagyis már ott a helyszínen érdemes lehet kipróbálni. Persze ez még nem garancia semmire, az viszont már annál inkább, hogy a nálunk található termékekre száz százalék garanciát vállalunk, így ha nem válna be számodra az adott szék akkor sem kell attól tartanod, hogy a nyakadon marad. Most pedig lássuk a kiválasztás fő szempontjait!

Jelentőségteljes-e a szék súlya?

Egy irodai szék kapcsán nem titkolt elvárás, hogy akár napi 8-10 órában is kényelmesen és minden egészségügyi szempontot figyelembe véve megfelelően tartsa a testet, mindezt pedig úgy, hogy akár 10-12 éven át is képes legyen biztosítani a vásárláskor elvárt és kapott minőséget. Ez pedig rengeteg munkaóra akárhogyan is nézzük, vagyis a szék rengeteg terhelésnek lesz kitéve vagyis értelemszerűen fontos, hogy a szerkezete ezzel egyenesen arányosan stabil is legyen. Persze ilyenkor jogosan merül fel a kérdés.

Egy 5-10 kiló súlyú szék kellően erős-e ahhoz, hogy megbirkózzon ezzel a fajta terheléssel. Mi egyértelműen azt mondjuk, hogy a megfelelő csillagtalp, a mechanika alkatrészei, illetve egy rendes ülőlap esetében egyszerűen nincs értelme spórolni. Ha ugyanis nem megfelelő anyagot alkalmaznak az előállítás során, akkor nagyon hamar kijönnek majd a rejtett hibák, a hátfájásról pedig már nem is beszélve. Ez pedig nyilvánvalóan azt eredményezi, hogy új székre kell beruházni, éppen ezért mi azt mondjuk, hogy jobb egyszer egy minőségi szék mellett voksolni, mint többször minőségtelenre beruházni. Éppen ezért, ha komolyabb székben gondolkodunk, akkor egyáltalán nem ritka, hogy azok súlya akár eléri a 20 kilogrammot is.

Attól, hogy kényelmes még nem biztos, hogy egészséges is

A  kiválasztás során egyszerűen nem hanyagolhatjuk el az egészség kérdését, ugyanis számos problémától kímélhetjük meg magunkat, amennyiben egy jó szék mellett döntünk. Persze a kényelem nem feltétlenül egyenesen arányos az egészséggel is. Nyilván a kényelem is egy nagyon fontos szempont, de emellett nem hanyagolhatjuk el azt sem, hogy az irodai szék egészségre gyakorolt hatása is jelentős.

Különösen fontos kérdés ez az ülőlapok és a hátlapok esetén, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagokat alkalmaznak ezek elkészítése során. A legegyszerűbb megoldásoknál szivacstömbökből metszik ki ezeket, jobb esetben pedig több réteget ragasztanak egymáshoz: ezek ugyan elsőkörben kényelmesnek tűnhetnek, de abszolút nem tartják jól a gerincet, így hosszútávon akár súlyos egészségkárosító hatással is bírhatnak. Ha igazán jó széket keresel, akkor olyan mellett döntesz, ahol nem metszik, hanem kiöntik a szivacsbetétet: ennek tartóssága és kényelme is messze meghaladja az előbbit. A feszes ülőlapról pedig már nem is beszélve, ami alatt jó eséllyel valamilyen gerinckímélő mechanika is található, így pedig nem csak kényelmes, de egészséges is.

Ha túl drágának találod

Sokakat megrémít, hogy egy jobb minőségű irodai szék akár 70-80 ezer forintba is kerülhet, ám mi mindig azt mondjuk, hogy erre tekints befektetésként, ugyanis egy ilyen széket jó eséllyel csak egyszer kell megvenned, már amennyiben jól választasz. Gondolj csak bele: ha minden évben kiadsz 15-20 ezer forintot egy rosszabb minőségű székre, akkor gyakorlatilag három-négy év alatt behozod azt az árat, amit elsőnek soknak gondoltál.

Ez egyfelől felesleges pénzkidobás, másfelől ezzel évről évre kárt teszel a saját egészségedben is, hiszen nyilván okkal landol a kuka mellett az előző szék. Éppen ezért mi azt tanácsoljuk neked, hogy a vásárlást jól vedd fontolóra és semmiképpen se olyan irodai szék mellett dönts, ami hamar feladja. Inkább befektés szintjén igyekezz a dolgot nézni és olyan szék mellett dönts, ami hosszútávon is a te érdekeidet, kényelmedet és egészségedet szolgálja.  

Szűrés
Ár
 (Ft)
52 810 Ft - 163 025 Ft
Forgószék szín
Forgószék Plusz Paraméter