Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Karácsonyi dekoráció

2021.10.27 13:29
Karácsonyi dekoráció

Kényelmesen, sorbanállás nélkül.

A karácsonyi dekoráció beszerzése nem mindig könnyű feladat. Különösen azért, mert az ünnepek alkalmával számos teendőnk akad és nem mindig van időnk, energiánk foglalkozni vele, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes termékeket az ünnepi nagy rohanásban. Persze mélyen legbelül mind arra vágyunk, hogy ez a csodálatos ünnep bearanyozza az enteriőrt és igazi hangulatot teremtsen. De hogyan tudjuk a legegyszerűbben megoldani? Cikkünkben erre a kérdésre keressük a megfelelő választ.

Az ünnepek a szeretetről és a családról szólnak. Azok a boldog pillanatok, amikor együtt az egész család és békében, szeretetben ünnepelünk a számunkra fontos emberek társaságában. Viszont az is megcáfolhatatlan tény, hogy az előkészületek óriási idő és energiaforrást emésztenek fel. Bevásárolunk, kitaláljuk mit főzzünk, dekoráljuk a lakást és még nem is beszéltünk az ajándékok beszerzéséről.

Legújabb cikkünkben a karácsonyi dekoráció gyors és hatékony beszerzésével fogunk foglalkozni. Itt kapásból megspóroljuk a sorbanállást és a válogatást, ráadásul igyekszünk mindig a leginkább kreatív lehetőségekkel kedveskedni neked. Lássuk is a termékeket.

Florence fenyőtoboz ajtódísz levelekkel és bogyókkal 24cm

A klasszikus ajtó dísz, amely nem hiányozhat egyik háztartásból sem Karácsonykor. Van valami különleges és szívet melengető ezekben a dekorációkban. Ha az ember csak sétálgat az utcán elképzelheti az asztal körül ülő családot, ahogy boldogan, szeretben elfogyasztják a vacsorát. Az ünnepi érzés most nem hiányozhat a te ajtódról sem! 1-5 nap alatt raktárról szállítjuk a terméket, egyenesen az otthonodba.

Itt tudod a dekorációt megtalálni

Starshine asztali 15 LED dekoráció 3 csillaggal 32cm

A különböző ledes szalagok felakasztása, összekötése állandó feszültség forrás lehet a családok között. Ráadásul ilyen esetekben kifejezetten ügyelned kell rá, hogy ne csak mutatós, de biztonságos is legyen a hangulatvilágítás. Hogyan tudod a legegyszerűbben elérni? Íme egy asztali verzió a karácsonyi hangulatvilágításra. Összesen 15db leddel gyönyörűen megvilágítja a helyiséget. Persze, ha tökéletes összhatást szeretnél elérni a nagyobb helyiségekben is, akkor érdemes többet is elhelyezni belőle. Külön plusz pont, amely a Starshine mellett szól, hogy LED technológiájának köszönhetően nem csak a pénztárcádat kíméli, de biztonságos is.

Sniffy plüss skandináv manó

A Karácsony nem lehet Karácsony manó nélkül, igaz? Mi is pontosan így gondoljuk a Prémiumbútornál. Sniffy plüss manó, mely remekül illeszkedik a skandináv enteriőrbe, de gyarkolatilag bármelyik belső térben elhelyezhető, irányzattól függetlenül. Bátor és kedves manók őrzik a gyermekek álmát, nem mellékesen pedig figyelnek rá, hogy ne rosszalkodjanak:) Tipikus must-have dekoráció az ünnepek alkalmával. Ha esetleg a szín, vagy a stílus nem lenne megfelelő, akkor még mindig van lehetőséged a Loompa verzió kiválasztására.

Itt tudod megrendelni.

 

Rednose karácsonyi sütis tányér 17cm

Néha olyan apróságokkal, mint egy egyszerű tányér feldobhatjuk az ünnepi terítéket. Cuki kis szarvas párral ez a gyerek tányér garantáltan nagy sikernek örvend majd. Ráadásul szinte fillérekért meg tudod rendelni, így nem lesz probléma a gyerekek karácsonyi dekorációjával sem.

Frosy Forest karácsonyi illatosító 100ml

A hangulathoz kétségtelenül hozzájárul az illat is. Ehhez siet segítségünkre a forest illatosító, amely elhozza az igazi karácsonyi érzésvilágot és a karácsonyfa semmivel sem összetéveszthető illatát. Legyen neked is olyan otthonod, ahol az ünnepek varázsa már a levegőben is érezhető, ha valaki átlépi a hát, vagy a lakás küszöbét.

Boróka mécsestartó több színben 8cm

Íme egy igazi különlegesség a tavalyi kollekcióból. Ez a Boróka mécsestartó, mely különleges megjelenésével könnyen az otthon dekoráció legbecsesebb darabjává válhat. Persze önmagában a gyertya még nem teszi teljessé az enteriőrt, de igazán hangulatos közeget teremt és más dekorációk kiegészítésével tökéletessé válhat.

Skate függő karácsonyfa dekoráció

Pasztell és csillámos színek találkozása egy igazán hangulatos és egyedi karácsonyfa dísz képében. Az biztos, hogy ezzel a dísszel igazán nagyszerűvé varázsolhatod a fát. Kétféle színben is elérhető egyébként, mindkét verziót raktárról szállítjuk egyenesen az otthonodba.
Itt tudod megrendelni
Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk legújabb cikkünkkel és adtuk pár izgalmas ötletet, hogy az otthonodat ünnepi díszbe öltöztesd Karácsonykor. Persze számos termékkel találkozhatsz a kínálatunkban, nem tudtunk mindent egy cikkbe sűríteni.
Ha kíváncsi vagy rá, tekintsd meg az összes termékünket az alábbi linken:
Természetesen, ha bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, ahol készséggel állnak rendelkezésedre.