Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

3 szuper karácsonyi ajándék, hogy idén is szép legyen az ünnep

2020.10.16 09:17
3 szuper karácsonyi ajándék, hogy idén is szép legyen az ünnep

Vészesen közeleg a karácsony, éppen ezért ilyenkor már indokolttá válik az ajándékok kérdése. Persze vannak a notórius halogatók, akik mindent az utolsó pillanatra hagynak, ám mi mégis azt mondjuk, hogy érdemes lehet előre gondolkodni és elkerülni a nagy karácsonyi hajrát. Ráadásul, ha a neten szerzed be az ajándékokat, akkor még a hosszú sorokat és az áruházakban lévő tumultust is elkerülheted. Mi most mutatunk neked néhány tippet, amikkel garantáltan leveheted a szeretteidet a lábukról.

A teázás szerelmeseinek

 

Nincs is jobb annál, mint egy hideg téli estén bekuckózni egy csésze finom, forró teával. Ilyenkor  a legtöbben szeretünk relaxálni, filmet nézni és csak úgy elnyúlni a kanapén. Mindez pedig egy finom tea társáságában még idillibb hangulatot teremt. Ha pedig már tea, akkor elmaradhatatlan a méz is, hiszen a nedű azzal a legfinomabb.

Ám a mézzel kissé nehézkes bánni, éppen ezért nem árt ha van kéznél egy szuper mézcsurgató, amivel leegyszerűsödik a képlet. Az Allesi Acacai mézcsurgató kiváló ajándék lehet bárki számára, praktikuma mellett pedig nem elhanyagolható dizájnos kinézete sem, így éke kiegészítője lehet a konyhának is. Ez az egyszerű, modern és mégis funkcionális kiegészítő kiváló ajándék azok számára, akik szívesen teáznak egy puha takaró alá bújva egy nehéz nap után.

 

A lakás díszei

 

Vannak, akik a lakberendezésben élik ki a kreativitásukat, éppen ezért számukra minden olyan ajándék, ami további díszítő eleme lehet az otthonnak nagyszerű lehet. Persze fontos, hogy megfelelően válasszunk, hiszen, ha valaki a letisztult formákat szereti, akkor nem állíthatunk oda egy flancos túlmodern, csilivili bármivel. Azonban, ha az ajándékozottról tudod, hogy az elegáns holmikat kedveli, ráadásul odavan a praktikus, ám de ragyogó díszítő elemekért, akkor szinte biztos, hogy az Eszter tükrös faliórával leveszed majd a lábáról. Ez az apróság ugyanis azonnal ragyogást varázsol bármelyik otthonba, hiszen egy csapásra a helyiség központi elemévé válik. Karácsonyi ajándéknak pedig egyenesen kiváló.

 

Kávéőrülteknek

 

Vannak, akik már csak a kávé illatától jobban érzik magukat, míg másik kizárólag az íze miatt fogyasztják. Nos, legyen bárhogy is a kávézás már-már rituális jellegű, reggelente az a néhány kávézással töltött nyugodt pillanat az egész napot meghatározhatja. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyet is fogyasztunk.

A nagyszerű kávéélmény biztosításához az Alessi Michael Graves kávéfőzőjét ajánljuk, ami egy igazán különleges darab. Használata pedig végtelenül egyszerű: a termék aljába csak elhelyezzük a filtert majd pedig az egészet felöntjük forró vízzel és voilá már kész is a reggeli, friss, finom és gőzölgő kávé. Kávéőrülteknek a lehető legjobb ajándék, imádni fogják.

 

Ha tanácsra lenne szükséged: office@goldcaffe.hu

 

Mindenben rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunk: 06(1)445-0166