Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

5 apró frissítés, ami feldobja a nappalit

2020.10.16 09:23
5 apró frissítés, ami feldobja a nappalit

Legtöbbünk számára eljön az idő, amikor körül nézünk otthonunkban, azonban már nincs olyan csillogása, amit szeretnénk. Amit néhány évvel ezelőtt annyira imádtunk, mára azonban elavultnak érezzük. Néha nem árt egy kis stílusfrissítés. Szerencsére nagyon sok apró változtatást elvégezhetünk, amely által nappalink megjelenése teljesen átalakul anélkül, hogy drága bútorokba kellene fektetnünk. Az alábbi egyszerű frissítések nagyon egyszerűen alkalmazhatók, ezáltal újból szeretni fogjuk a helyet. 

Nappalibútor kínálatunkat itt találhatod meg

 

1. Forgasd fel a helyiséget új párnákkal

Az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módszer, ha frissítjük a megunt párnákat. Ezek az első dolgok, amelyeket a vendégeink észrevesznek, amikor belépnek otthonunkba. Képesek arra, hogy több színnel, stílussal és személyiséggel töltsék meg a nappalit, hálószobát. Ha imádod a fekete-fehér kombinációt, érdemes bedobni néhány mintát. Különböző textúrákkal, például szövettel, szőrmével és bőrrel is játszhatunk.

 

2. Szőnyeg csere

A szőnyegek nagymértékben megkönnyítik a minták összekapcsolását. Ha egy szőnyeget helyezünk el ott, ahol még nem volt, vagy akár újra cseréljük le a régit, ez is egy szuper módszer a megjelenés új életre keltetésére.
És ennek az ötletnek a szépsége az, hogy végtelen fajták közül lehet választani. A bozontos mintás szőnyeg melegséget és nyugalmat kölcsönöz, miközben egy monokróm szőnyeg határozott megjelenést ad.

 

3. Frissítsük fel a falakat!


A falak frissítése sok energiát vesz igénybe, persze ez nem azt jelenti, hogy az egész szobát át kell festeni. Már az is nagy változást hoz, ha felpakolunk néhány új képet, tükröt, dekorációt.

4. Turbózd fel a dohányzóasztalt 


A dohányzóasztal a nappali középpontja, így megjelenésének frissítése remek lehetőség a frissítésére. A ráhelyezett dolgoknak nem kell finoman összehangoltnak. Egyszerűen rendezz el néhány tárgyat, például gyertyákat, friss virágokat egy szép tálcán.5. Halmozz fel néhány polcotA polcok a nappali fényesen ragyogó csillagjai. Nem vesznek el helyet, miközben a kedvenc tárgyaidat mutatják be. Elhelyezhetünk több lebegő polcot az egyik sarokban, ahol bemutathatjuk kedvenc dekorációink egységes gyűjteményét.


Különösen nagyszerű és pénztárca kímélő megoldás lehet, ha egyszerűen csak átrendezzük az egész szobát. Így teljesen átalakíthatjuk nappali megjelenését. Ha ezt a megoldást választjuk, ügyeljünk a vizuális egyensúlyra. Például, ha van egy nagy elem a szoba egyik oldalán, akkor kiegyensúlyozza azt egy hasonlóan nagy elemmel vagy több kisebb elem csoportjával.