Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

A megfelelő forgószék kiválasztása | Prémiumbútor.hu

2020.10.16 09:49
A megfelelő forgószék kiválasztása | Prémiumbútor.hu

Megtalálni a tökéletes forgószék alternatívát már otthonra sem a legkönnyebb feladat. Amennyiben pedig a munkahelyünkre szeretnénk koncentrálni, még inkább nehezebbé válik. Gondolj csak bele mennyi szempontot kell figyelembe venned a kiválasztás során. 

Ott van például, hogy legyen a forgószék kényelmes és tartós, hiszen alap esetben minimum 8 órán keresztül használjuk. Mekkora legyen a háttámla, milyen beállítási lehetőségekkel rendelkezzen?

Forgószék kínálatunkat itt találod

Kényelem vagy tartósság

Amennyiben irodába vesszük meg, nyilván nagyobb mennyiségről beszélünk, tehát fokozottan fontos, hogy költséghatékony legyen a választás. Tehát elmondhatjuk, hogy bőven vannak nézőpontok pro és kontra ebben a kérdésben. Lássuk, hogyan tudod bölcsen kiválasztani a tökéletes forgószék terméket magadnak

Sokan úgy vélekednek az irodai székekről, hogy inkább legyen tartós, mint kényelmes. Ha pedig mindkettőt szeretnénk megkapni, már kiesünk a rendelkezésre álló költségvetésből. Ne felejtsük el azonban, hogy nem feltétlen kell egy olyan használati cikként tekintetünk a  forgószékre, amelyet majd “úgyis lecserélünk jövőre”.

Sokan elfelejtik azt a tényt, hogy ha minőséget vásárolunk, akkor évekig nem kell forgószékre költeni. Tehát még akkor sem, ha folyamatos használatnak van kitéve. Pontosan ezért nem szabad az olcsóbb verziót választanunk. Különösen, ha irodabútor kerül kiegészítésre néhány forgószék által.

Miért fontos mind a két szempont? A tartósság természetesen fokozottan fontos ha egy nagyobb irodáról beszélünk. Egyértelműen komoly erőforrásokat igényel az összes szék állandó cserélgetése a nem megfelelő minőség miatt. A kényelem pedig nagyban befolyásolja a dinamikus munkavégzést, ezért szintén elsődleges prioritás kell, hogy legyen. Gondoljunk csak arra, hogy, ha kényelmetlenül, fájós háttal dolgoznak a kollégák az akarva, akaratlanul kihat a munka teljesítményére is.

Állíthatóság. Mire érdemes odafigyelni?

A jó forgószék kétségtelenül rendelkezik állíthatósági lehetőségekkel. De mi az, ami igazán fontos és mi az, amely felesleges plusz funkciónak minősül ezek közül? Az állítható magasság, természetesen elengedhetetlen, de az iroda székek nagy része ezt tartalmazza. Amire még érdemes odafigyelnünk, hogy lehetőség szerint tudjuk állítani a háttámlát is, mivel elsősorban ennek a funkciónak köszönhetően tudunk elkényelmesedni az irodaszékünkben.

Természetesen ezeken a funkciókon túl még számos kiegészítés is van a piacon, azonban ezek a legfontosabb kényelmi funkciók. Amit még érdemes megjegyezni a funkcionalitás terén, hogy a nagy népszerűségnek örvendő hintamechanikás forgószéktől óvakodjunk az irodai felhasználás terén. Mivel nem biztosít megfelelő tartást, sőt kifejezetten arra inspirál ez a funkció, hogy ne a megfelelő pozícióban üljünk rajta. Ezáltal pedig sajnos könnyen hátfájáshoz vezethet a konstans használata.

Lássuk, hogy milyen forgószék kínálatban tudsz válogatni

Q-083 Irodai Forgószék

A q083 egy igazán racionális választás lehet irodába és otthonra egyaránt. Görgők és csillaglábak biztosítják a stabilitást és könnyű mozgathatóságot. Membrán szövetből készült háttámlája pedig rendkívüli kényelem érzetet biztosít. Kiváló választás, ha szeretnénk olcsón, mégis minőségi széket beszerezni. Q-128 Irodai Forgószék

Abban az esetben, ha nem szereted a már megszokott formákat a forgószékek terén, ezt az irodai szék darabot egyértelműen neked találták ki. Egyedi megjelenésével már csak rendkívül kényelmes kialakítása tud felérni.Q-051

Modern design és kiváló minőség jellemzi leginkább a soron következő székünket. Állítható magasság és minőségi eco bőr ülés háttámla biztosítják, hogy egy igazi élmény legyen a használata. Q-248

Ha rajongsz a modern bútordarabokért, akkor egyértelműen megtaláltad, amit keresel. Dönthető szerkezete és membrán szövet ülése biztosítja a garantált komfortérzetet számodra. 

 

Q-319

Nem csak irodába, de otthonra is kiváló választás a soron következő forgószék alternatívánk. Különleges vonalvezetésének köszönhetően kiválóan megállja a helyét a modern enteriőrben. Ráadásul nem csak kényelmesnek tűnik, de az is:) Megkönnyíti a hétköznapi munkavégzést ergonómikus kialakításának köszönhetően.

 Q154

A soron következő forgószékünk már inkább a prémium kategóriába sorolható, ezért némileg drágább is listánk többi szereplőjétől. Kiváló minőségű PU bőrből készült ülőfelülete olyan kényelmet biztosít, mintha csak felhőn ülnénk és nem is egy forgószéken. Ezt a lehengerlő komfortérzetet a TILT mechanika és a MULTIBLOCK rendszer már csak fokozni tudja. 

CH2191T 

Listánk végére egy kifejezetten prémium forgószék került. Stílus és elegancia ötvözete jellemzi a megjelenését, garantáltan az iroda vagy az otthonod kifejező elemévé válhat. Kifejezetten ajánljuk lakossági használatra, de irodába is az egyik legkiválóbb választás lehet. Mivel rendkívül ergonómikus a kialakítása, ezért garantáltan nem kell tartanod hátfájástól, még folyamatos használat mellett sem.

 

Konklúzió

Tehát a végére megint csak beigazolódik, hogy nem a legolcsóbb szék lesz a legjobb választás a számunkra. Azonban nem is feltétlen a legdrágább darab. Minden annak a kérdése, hogy hova szeretnénk és milyen gyakori használatnak van kitéve a szék. Ezeket az információkat kell figyelembe vennünk a kiválasztás alkalmával. Ha érdekelnek a forgószékeink, itt tudod megnézni.