Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

A tökéletes étkezőasztal felfedezése

2020.10.16 10:46
A tökéletes étkezőasztal felfedezése

Megtalálni a tökéletes étkezőasztal alternatívát, amely megfelelően passzol is az otthonunk hangulatához, bizony nem mindig egyszerű feladat. Nagyon sokféle típussal találkozhatunk a piacon. 

Persze a jó hír mindenképpen az, hogy akkora termékpaletta áll rendelkezésünkre, hogy szinte biztosan találni fogunk az otthonunk stílusához tökéletes igazodó darabot. Azonban még mindig ott a nagy kérdés, hogy milyen étkezőasztal kerüljön kiválasztásra? Milyen szempontokkal érdemes szem előtt tartanunk? Cikkünkben hasznos információkat osztunk meg veletek, hogy ezzel is inspiráljunk és segítsünk a választásban. 

Favázas étkezőasztalok

A fából vagy MDF-ből készült étkezőasztalok nagy előnye, hogy természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetően rendkívül időtállónak számítanak a piacon. Alapvetően két anyagtípust különböztetünk meg ezeknél a bútoroknál. Az egyik az MDF-ből, a másik pedig a tömörfából készült verzió. Mindkét anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai egyaránt. 

A fából készült asztal esetében egy némileg tömörebb anyagról beszélhetünk. Ugyanakkor lényegesen több gondoskodást igényel, mint egy MDF-ből készült étkezőasztal. Sokszor találkozhatunk azzal a kijelentéssel a piacon, hogy az MDF lényegesen rövidebb élettartamú a fa étkezőasztalnál. Mennyire igaz ez a kijelentés? Erre a kérdésre nincs konkrét válasz, mert nagyban függ attól, hogy mennyire minőségi MDF-ről beszélünk. 

Abban az esetben, ha minőségi fából készült MDF étkezőasztal kerül kiválasztásra, szintén egy hosszú élettartamú és tartós bútor boldog tulajdonosai lehetünk. Ráadásul lényegesen kevesebb odafigyelést igényel anyag szinten, mint egy tömörfa étkezőasztal. 

Kínálatunkban kizárólag minőségi MDF-ből készült étkezőasztalokkal találkozhatsz. Tehát nem kell attól tartanod, hogy néhány éven belül már cserélheted is le a bútort. Ráadásul lényegesen kedvezőbb áron juthatsz hozzá,mintha tömörfa asztalt szeretnél vásárolni.

Lássuk, hogy milyen fa étkezőasztal kínálattal találkozhatsz nálunk

Fiord Asztal 110 cm Fehér

A Fiord asztal elsősorban a klasszikus stílusú életterek számára nyújt megfizethető és hosszan tartó megoldást. Köszönhetően a letisztult vonalvezetésének remekül illik nem csak a klasszikus, de a modern belső terek világába is. Tehát bátran használhatjuk ebben a két lakberendezési stílusban.

Windsor  100cm Fehér

Soron következő étkezőasztalunk egyértelműen a klasszikus belső terek tökéletes kiegészítője lehet. Gyönyörű megjelenésével könnyen az étkeződ ékkövévé válhat. Ha szereted az igazi és összetéveszthetetlen klasszikus stílusú bútorokat, akkor a Windsor-t egyértelműen imádni fogod.

Puro Tölgyfa 60cm


Könnyen előfordulhat, hogy nincs elegendő hely az étkezőben vagy a konyhában történik az étkezés. Ezekben az esetekben siet segítségünkre a Puro asztal, mely egyszerre stílusos és helytakarékos megoldást kínál. 


A tölgy és fém kombinációnak köszönhetően hosszú éveken keresztül bőségesen kiszolgálja majd az igényeidet. Amennyiben nincs sok rendelkezésre álló hely a lakásban, kiváló választás ez az étkezőasztal.Montana Étkezőasztal 160cm Fehér Tölgy


Íme egy igazi skandináv stílusú étkezőasztal, mely garantáltan a legigényesebbeket is leveszi a lábáról. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, ennek köszönhetően garantált a problémamentes használat. A skandináv stílusú belső tereken túl, remekül mutat a modern enteriőr világában is.

Milan

Ismét egy csodálatos skandináv stílusú asztal, ráadásul minőségi MDF-ből készült. Az asztalban egy külön fém keret van elhelyezve, amely biztosítja a tökéletes stabilitást. Szintén a modern belső terek egyik legelőkelőbb szereplője ez az asztal.

Valentino 

Nem csak a modern és a skandináv, de a férfias megjelenésű loft sem maradhat ki a sorból. Ebbe a lakberendezési stílusba tökéletesen beleillik a Valentino étkezőasztal, amely masszív megjelenésével és minőségi anyaghasználatával garantáltan hosszú élettartamú bútordarab lesz. 

Üveg étkezőasztalok

Az üveg asztal egyik legnagyobb előnye a könnyű tisztíthatóság és egyértelműen a hosszú élettartam. Ugyanakkor nem feltétlen ajánljuk gyerekek mellé, már az anyagából kifolyólag sem. Azonban kétségtelenül rendkívül kényelmes az üveg ápolása, hiszen pillanatok alatt le tudjuk tisztítani és nem igényel további ápolást.

 Fontos mérlegelnünk, hogy milyen helyiségbe szeretnénk elhelyezni. A gyerekek játék közben könnyen összekoszolhatják ezeket az asztalokat és nem feltétlen nyújtják a legbiztonságosabb megoldást már csak anyagukból adódóan sem. Tehát az ilyen helyzetekbe inkább ajánlanánk egy MDF-ből készült asztalt. Lássuk milyen üveg étkezőasztal kínálattal találkozhatsz nálunk.

GD-020 02

Fantasztikus megjelenésének köszönhetően könnyen az otthonod ékköve lehet ez a nem mindennapi étkezőasztal. Remekül illik a modern enteriőr világába. Nagyon látványos kombináció, ha egy tőlünk rendelhető szánkótalpas székkel helyezed el az asztalt otthonodban. 

Ilario

Amennyiben nem kedveled a sablonos megoldásokat a lakberendezés világában, Íme egy igazán reprezentatív megjelenésű üveg étkezőasztal. Különleges, beton hatású kialakításának köszönhetően igazán különleges megjelenést nyújt. Elsősorban a modern és a minimalista otthonokban mutat rendkívül jól. Plusz előnye, hogy könnyen és gyorsan átalakítható 140cm-ről 180cm-es verzióra.

Aston Asztal

8 személyes modern stílusvilágú bútor, amely biztosan nem fog sablonosként mutatni az otthonodban. Igazán lehengerlő és egyedi megjelenést kapott. Modern eleganciájával igazi élménnyé varázsolja az otthoni étkezéseket. Ismerőseid, barátaid tekintetét pedig garantáltan magára vonzza majd ez a gyönyörű étkezőasztal.

Westin 


Egy új generációs modern étkezőasztal, melynek segítségével szintén teljesen egyedivé tudod varázsolni az otthonod hangulatát. Bővíthetőségének köszönhetően könnyen megoldható, hogy egy nagyobb család is kényelmesen elférjen az asztalnál. 
Claudio II

Tipikusan egy olyan étkezőasztal, mellyel teljesen új megvilágításba helyezheted a helyiség hangulatát. Kitűnő kiegészítője lehet a nagy családi vagy baráti étkezéseknek egyaránt. Szintén egy olyan bútordarab, amely jól kombinálható nem csak a modern, de a skandináv stílusú otthonokban is.


A skandináv stílus


A skandináv stílus legfontosabb jellemzői a letisztultság, a természetes anyagok használata és az egyszerűség. Olyan egyszerűség, amely nem egyenlő a minimalizmussal, inkább a modern stílussal jól kombinálható. 

Színek tekintetében mindenképpen a világos árnyalatok dominálnak. Továbbá a nagy ablakok is jellemzőek erre az irányzatra, hiszen sokszor hónapokig alig vagy egyáltalán nem süt a nap a skandináv országokban. Ezzel függ össze az otthonos letisztultság élményvilága is  Röviden szólva az egyszerű,de modern módon berendezett belső terek jellemzőek erre az irányzatra.

Douglas 

A Douglas étkezőasztal remekül illeszkedik a skandináv stílusú belső terek világához. Tökéletes megoldás egy 4 tagú család részére. Ráadásul az ára is rendkívül kedvező, már 66.400Ft-tól hozzájuthatunk egy minőségi és hosszú élettartamú étkezőasztalhoz.

Egon

A soron következő étkezőasztalunk már nem csak a skandináv letisztult világához kiváló választás. Remekül passzol a modern otthonokhoz is, köszönhetően a magasfényű MDF + Bükk kombinációjának. Garantáltan egy hosszú élettartamú asztal tulajdonosa leszel, ha megrendeled.

Navrik bővíthető étkezőasztal

A bővíthetőség egy rendkívül fontos szempont, ha asztalról beszélünk. Különösen azért, mert segítségével a nagyobb létszámú vacsorák, ebédek is igazi élményt nyújtanak. Ugyanakkor, ha csak egy négy tagú család gyűlik össze az asztal körül, egyszerűen összecsukható és máris helyet spóroltunk vele. 

A Navrik étkezőasztalra egyértelműen jellemzőek a letisztult vonások és a békés természetesség, melyet a minőségi alapanyagok garantálnak. 

Soho 1-A 

Ha a skandináv stílust leginkább megtestesítő bútordarabról esne szó, egyértekműen a Soho 1-a-ra esne a választás. Kétségtelenül ellenállhatatlan hangulatot varázsol minden helyiségbe. Kiváló minőségének köszönhetően garantáltan sokáig gyönyörködhetsz benne.:)Milan étkezőasztal


Ezt a gyönyörű skandináv bútordarabot a matt, festett MDF asztallap és a lakkozott tömör tölgy színű lábak tökéletes kombinációja teszi ellenállhatatlanná. Fém keret biztosítja benne  a tökéletes stabilitást. 

Összegzés

Megtalálni tehát a tökéletes étkezőasztalt egyáltalán nem könnyű feladat. Azonban kellő utánajárással nem tudunk hibázni. Azokat a szempontokat érdemes figyelembe venni, hogy milyen anyaghasználat lenne számunkra a legfontosabb? 

Szeretnénk-e, hogy adott esetben bővíthető legyen vagy annyira kicsi a valószínűsége, hogy szükség lesz erre a funkcióra, hogy nem érdemes felárat fizetni érte. Az üveg, ahogy korábban leírtuk, bár időtálló, de kényes anyagnak számít, ha gyerekek is vannak otthon. Ilyen esetekben inkább az MDF-ből készült asztalt ajánlanánk. 

Köszönjük, hogy elolvastad! Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, vagy segítségre lenne szükséged a választáshoz, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.