Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Adni öröm: így emelheted új szintre a karácsonyt!

2020.10.16 11:59
Adni öröm: így emelheted új szintre a karácsonyt!

Egyre vészesebben közeleg a karácsony és neked még semmi ötleted nincs, hogy mit is vehetnél szeretteidnek? Akkor lepd meg őket egy-egy ajándékutalvánnyal, amit bármelyik termékünkre felhasználhatnak a webáruházban. Így több ezer termék közül tudja majd kiválasztani, a számára leginkább tetsző darabot. De, hogy miért is jó ez igazán és miért csak legenda, hogy az ajándékutalvány elcsépelt? Máris mutatjuk!

 

Sokan vérlázítónak tartják, hogy ajándékutalvány kerüljön a fa alá, pedig, ha jobban belegondolunk, talán ez az egyik legkreatívabb és személyre szólóbb dolog, amit csak adni lehetséges. Hiszen az ajándékutalvány kiválasztásánál jó eséllyel figyelembe veszed, hogy mi az a márka, amit szeretted kedvel vagy legalábbis kipuhatolod valahogyan. Vagyis biztosan nem veszel neki éppen abba a boltba valamit, amiről tudva tudod, hogy ki nem állhatja. Az utalvánnyal ráadásul már azért sem lőhetsz mellé, mert így például, nem ronthatod el a méretet, ha ruháról van szó, vagy nem puskázhatod el a színt, ha valamilyen dekorációs elemet néztél volna ki neki.

De hogyan válassz?

Persze az ajándékkártya kiválasztása sem egyszerű, hiszen ilyenkor azonnal felmerül a kérdés: milyen üzletet válasszak? Fehérneműboltot, édességüzletet vagy valamilyen dekorelemeket forgalmazó webáruházat? A kiválasztásnál fontos, hogy figyelembe vegyük, hogy vajon szerettünk minek örülne. Ilyenkor érdemes lehet egy kicsit puhatolózni is, hiszen amennyiben világossá válik számunkra, hogy mire is vágyik idén, úgy már jóval könnyebb lesz számára kiválasztani a megfelelő utalványt is.

Mekkora legyen az összeg?

Ez már keményebb dió, de az ajándékozásnál biztosan köztetek is van egy ki nem mondott egyezség arról, hogy mekkora mértékben is lepitek meg egymást. Szerencséren nálunk háromféle opció közül választhatsz, így szinte biztos, hogy megtalálod az a kártyát, amit keresel. Ha pedig tudod, hogy a meglepni kívánt személy él-hal a dekorációs elemekért vagy tudod biztosan, hogy az év elején új étkezőasztalt szeretne venni, akkor a nálunk vásárol kártyával egyszerűen nem nyúlhatsz mellé. Ha idén igazán széppé szeretnéd tenni valaki számára a karácsonyt, akkor voksolj ajándékutalványaink mellett, hiszen tudod: adni öröm!

Ha tanácsra lenne szükséged: office@goldcaffe.hu

Mindenben rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunk: 06(1)445-0166