Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Hogyan tedd hangulatosabbá az otthon töltött időt?

2020.10.16 14:26
Hogyan tedd hangulatosabbá az otthon töltött időt?

A koronavírus következtében szinte mindenki, aki megteheti otthonról dolgozik. Életvitelünk 180 fokos fordulatot vett. Hogyan teheted hangulatosabbá és kellemesebbé az otthon töltött időt? Melyek azok a dekor tárgyak vagy bútorok, amelyek nagy segítségedre lehetnek ebben a helyzetben?

Cikkünkben igyekszünk inspirálni titeket és hasznos tanácsokat adni, hogy tehetitek az otthonotok hangulatát ellenállhatatlanná. Legyen egy apró kis otthonos zug, amelyben vidáman át lehet vészelni ezeket a gondterhes időszakokat.

 

A forgószék kérdés

Az otthoni munkavégzés egyik legfontosabb eleme a forgószék. Nem is csoda, hiszen fokozottan fontos, hogy nem csak kényelmes, de egészséges is legyen a munkavégzés. Ehhez mindenképpen megfelelő minőségű széket érdemes beszereznünk. Például a Cobra forgószék egy remek alternatíva, ha szeretnél egy igazán minőségi és kényelmes darabot beszerezni otthonra. 

Erős háttámlájának köszönhetően tökéletes tartást biztosít a használója számára. Mindemellett pedig állítható mind a háttámla a beépített tilt mechanizmusnak köszönhetően. Továbbá a könyöklő is állítható, hogy tökéletes kényelmet garantáljon.

Praktikus íróasztal

Teljesen természetes dolog, hogy nem vagyunk felkészülve a több hétig vagy akár hónapokig tartó otthoni munkára az asztal tekintetében sem. Szerencsére ebben a termékcsaládban is találkozhatunk rendkívül mutatós és praktikus darabokkal, melyek nagyban megkönnyítik számunkra az otthoni munkavégzést.

A Matt íróasztal különleges, variálható kivitelben készült, mozgatható asztallal, ezáltal egyedülállóan praktikus használatot biztosít. Kiváló minőségű, rendkívül tartós MDF-ből készült, így amellett, hogy lenyűgöző látványt nyújt, garantálja, hogy sok éven át lesz a munka vagy a tanulás tökéletes partnere. Lakkozott fehér színének köszönhetően bátran kombinálható más árnyalatokkal.

Szívet melengető otthon dekoráció

Ha már sikerült kiválasztanunk magunknak a megfelelően ergonómikus forgószéket és a hozzá tartozó íróasztalt, akkor itt az ideje, hogy a hangulatra tereljük a hangsúlyt. Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy a munka körülményei nagyban befolyásolják a munka hatékonyságát is egyben.

Abban az esetben, ha inspiráló, kreatív környezetet teremtünk magunknak, egyértelműen a munkavégzés is kellemesebb ezáltal hatékonyabb lesz. Számos lehetőséged lesz nálunk a tökéletes hangulat megteremtéséhez. Gyönyörű dekor tükrök segítségével tágasabbá varázsolhatod a kisebb dolgozószobát is. 

 

Kisebb dekor tárgyak segítségével a helyiséget is rendkívül hangulatossá tehetjük, hogy egy pillanatra se érezzük magunkat rosszul a munkavégzés közben. Az Angel toll dekoráció például remek megoldás erre a célra. Bármilyen egyhangú belső teret izgalmassá varázsol a megjelenésével.  

Összegzés

Mivel sajnos nem láthatjuk előre, hogy milyen hosszú időintervallumban kell otthon maradnunk, mindenkinek azt javasoljuk, hogy a lehetőségeihez mérten tegye izgalmasabbá a dolgozószobáját. Igyekezzen apróságokkal feldíszíteni. Első hallásra ez egy teljesen felesleges “többlet” munkának tűnik, de higgyétek el, hogy drasztikusan megváltoztatja mind a munkához való hozzáállásotokat, mint pedig a közérzeteteket. Ez garantáltan el fogja hozni a megfelelő hangulatot a munkavégzéshez. 

 

Meglepő, hogy mennyire sokat számít egy kreatív és inspiratív közegben elvégezni a munkát. Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra. Ha lehet, maradjatok otthon:)