Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Hogyan válaszd ki a tökéletes üveg étkezőasztalt

2020.10.16 14:40
Hogyan válaszd ki a tökéletes üveg étkezőasztalt

Az üveg étkezőasztal számos előnnyel rendelkezik. Elsősorban a könnyű tisztíthatóság és az elegáns megjelenés szól mellette. Azonban nem minden háztartásba ez a tökéletes választás. Mivel alapvetően a modern és klasszikus környezetben mutat jól, érdemes az ilyen stílusú enteriőrbe kiválasztanunk.

A skandináv stílus esetében inkább a fa étkezőasztalokat érdemes preferálni, azonban néha itt is megjelennek hasonló asztalok. De hogyan válaszd ki a tökéletes üveg étkezőasztalt? 

Milyet és hova


Összességében elmondhatjuk, hogy az üveg étkezőasztal nem feltétlen ajánlott kisgyermekes családok részére. Bár könnyen tudjuk tisztítani és nem igényel folyamatos ápolást, mint például a fa étkezőasztal esetében, kétségtelen tény, hogy könnyen maszatolódik. Ebből az okból kifolyólag a gyerekek könnyedén be tudják piszkolni az asztalt. Ráadásul már csak az anyag törhetőségéből adódóan is okosan meg kell fontoljuk, hova helyezzük el.

Modern stílus

Számos modern stílusú üveg étkezőasztal lelhető fel a kínálatunkban. Biztos lehetsz benne, hogy fogsz megfelelő darabot találni. Ahogy a stílusra jellemző, lekerekített vonalak és az üvegen kívül a meleg színhasználat is megtalálható ezekben az asztalokban. De lássuk, hogy milyen termékekkel találkozhatsz a kínálatunkban.

Aston étkezőasztal

Kezdjük is a sort az egyik legnépszerűbb étkezőasztalunkkal, az Aston-al. Nem véletlenül szerepel a logónkban is ez az asztal:) Nem csak a modern stílusú belső terek számára kiváló megoldás, de remekül mutat az iparos, loftos környezetben is.Szánkótalpas székekkel kiegészítve pedig szinte tökéletes az összhatás. Különlegessége, hogy nem csak lakossági felhasználásra remek választás. Kiválóan mutat az üzleti környezetben is, tárgyalások és megbeszélések alkalmával is tökéletesen megállja a helyét.

Claudio Kerámia étkezőasztal


A claudio étkezőasztal szintén remekül mutat a modern enteriőr világában is. Nagy előnye, hogy bővíthető kiadásban kínáljuk, ezáltal egyszerre válik helytakarékossá és praktikussá a termék. Az üveg váz mellett, eredeti olasz kerámiából készült, ezért garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzi tökéletes minőségét. 

Westin

A westin üveg étkezőasztal remekül mutat a modern környezetben. Ugyanakkor ezt az asztalt használhatjuk a loft stílusú enteriőrben is. Tehát rendkívül sokoldalú termékről beszélünk. 


Nino


Bár alapvetően a skandináv stílus a természetesség nagykövete és természetes anyagokkal operál, ez az üveg étkezőasztal remekül mutat a stílus horizontján is. Használd bátran skandináv stílusú otthonodban is és az eredmény nem marad el.Martinez

Ha unod már a sablonos megoldásokat a lakberendezés világában, akkor garantáltan imádni fogod a martinez üveg étkezőasztalt. Egyedi megjelenésével garantáltan az étkező ékköve lesz. Modern stílusát garantáltan imádni fogod, ráadásul az asztal lábainak egyedi megjelenése és lehengerlő élményt kölcsönöz Neked és mindenkinek, aki az otthonodba kerül.

Grazia

A grazia üveg étkezőasztal segítségével már el is navigálunk az igazán prémium kivitelű bútordarabokhoz.  Art Deco stílusának köszönhetően garantáltan levesz a lábadról. Rendkívül tartós és igazán kecses formatervezést kaptak az asztal lábai, melyek minőségi rozsdamentes acélból készültek. A grazia tipikusan az az étkezőasztal, amely teljesen felforgatja az étkeződ megjelenését és igazi reneszánsz hangulatot teremt néhány elegáns étkezőszékkel kombinálva.

Aston II


A közkedvelt Aston új verziója, amely ebben az esetben hófehér lábakkal érkezik otthonodba, hogy felforgassa a modern enteriőr világát. A különleges vonalvezetés itt is lenyűgöző étkezőasztalt varázsol az étkezőbe. 

Összegzés

Összességében elmondhatjuk, hogy az üveg étkezőasztal, elsősorban a modern, loft és art deco stílusok előkelő képviselője. Mindemellett megjelenhet elszórtan a klasszikus és skandináv stílusú enteriőrben is. Mindenképpen érdemes elgondolkozni a vásárláson, ha szeretnénk egy könnyen tisztítható, de elegáns asztalt birtokunkban tudni.

A könnyű tisztíthatóság mellett pedig igazán gyönyörű megjelenést nyújt az otthonunkban.Ha érdekelnek az üveg étkezőasztalok, mindenképpen javasoljuk, hogy keresd fel kínálatunkat vagy keresd fel ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.