Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Modern Lakberendezés - A letisztult formák világa | Prémiumbútor

2020.10.19 08:50
Modern Lakberendezés - A letisztult formák világa | Prémiumbútor

A modern stílus a 19. századra vezethető vissza a bútorok és lakberendezés kultúrájában. Alapvetően nagyon hasonló irányzat a minimálhoz, azonban annyi különbséget felfedezhetünk, hogy a modern sokkal barátságosabb és melegebb hangulatot sugall.Talán ezért is az egyik legnépszerűbb és leginkább közkedvelt irányzat. 

Színek tekintetében nagyon jellemző a barna, a fehér valamint a szürke megannyi árnyalata, a foltokban megjelenő élénkebb tónusok. Anyagok tekintetében is rendkívül sokszínű a stílus. Találkozhatunk fém, üveg és fa bútorokkal stíluson belül.A világításhoz általában meleg fényű halogént alkalmaznak, de többször fellelhető a hideg szín használata is bizonyos bútor összeállításokban. A szögletes formák, az íves, kerek vonalak egyaránt jellemzőek a lakberendezés területén belül, ha a modern stílusról beszélünk.

Megjelenés

Bútorokban, a minimálhoz hasonlóan, itt is a letisztult stílusú darabok dominálnak. A modern stílus keretein belül viszont kiegészülnek íves formákkal. Mindezek mellett az otthonosság, a kényelem és meleg hangulat a jellemző. Sok esetben hozzátartozik a modern stílus világához a szándékos tökéletlenség is, amely némi játékosságot csempész az egyébként lehengerlően letisztult összképbe. Például gondoljunk csak azokra az esetekre, amikor egy modern étkezőben a négy szék közül kettő teljesen eltér a többitől vagy szándékosan más huzattal van áthúzva.

A konyhában a fa, a magasfényű és a matt bútorfajták a leginkább jellemző darabok. Azért vált a stílus rendkívül közkedveltté, mert kisebb lakásokban is könnyedén alkalmazható. A modern stílusú otthonra bizonyos szinten mindenképpen jellemző a ridegség, amely elkerülhetetlen a rendetlenség száműzése miatt. Ezek a lakásbelsők általában rendet és precizitást sugároznak.

A berendezésből teljes mértékben eltűnik az öncélúság, mindennek megvan a maga szerepe. Azonban nem kell aggódnunk az egyhangúság miatt sem, nyugodtan tegyük különböző textilekkel lágyabbá a felületeket.A tágasság látszatát keltő, letisztult modern stílus tehát, minden lakás vagy ház felújítására tökéletes választás lehet. Ha szeretjük a praktikumot és a jól szervezett életteret, akkor mindenképpen érdemes elgondolkoznunk a stílus használatán. Ideális azoknak, akik a tágas, egybenyitott tereket, a zsúfoltság mentességet, és a rendet szeretik. Mindenképpen érdemes áldoznunk a világításra és a függönyre is, mivel alappillérei a modern stílusirányzatnak.

Lássunk néhány példát a modern stílusú bútor csodákra a webáruházunkban:

Alaras Fehér/Sonoma Tölgy Étkezőasztal Bővíthető: 160-220cm

Íme egy ízig-vérig modern stílusú étkezőasztal, amely nem csak a modern otthon egyik alappillére, de ráadásul még bővíthető is. Praktikus, és szemet gyönyörködtető látványt kölcsönöz a helyiség hangulatának. Kiváló minőségű MDF-ből készült asztallapja hosszú éveken keresztül megőrzi minőségét. A sonoma tölgy árnyalatú váz tökéletes összhangban van a magasfényű asztallappal, így igazán egyedi látványt nyújt.

Trista Dohányzóasztal

A modern megjelenésű Trista remek választás azoknak, akik nem csak a letisztult és igényes megjelenést, de a praktikus tárolási szempontokat is szem előtt szeretnék tartani. Forgatható asztallapjainak köszönhetően kedvünk szerint alakíthatunk a megjelenésén.

Felix Fotel

A modern megjelenésű, élénk színekkel és szövet üléssel rendelkező Felix fotel kiváló alternatíva a modern otthonok számára. Irodába és otthonra egyaránt kiváló választás. Egyedi hangulatot csempész a helyiségbe, ahol elhelyezzük ezt a nem mindennapi megjelenésű fotel csodát.

H-666 Fémvázas Étkezőszék

A h-666-os étkezőszék biztosan a kedvenced lesz, ha kedveled a modern stílust. Letisztult megjelenésével nem csak Téged, de az otthonodba látogató vendégeket is lenyűgözi. Strapabíró és hosszú élettartamú darab, amely garantáltan az étkező ékköve lesz, ha hazaviszed. :)

Tokyo 02 Franciaágy

Ha már a modern stílusnál tartunk, nem szabad kihagynunk a Tokyo ágyat, amely nem csak kiváló minőséget képvisel, de megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Tökéletes alternatíva, ha szeretnénk a hálószobát modernné varázsolni.

Mito Éjjeliszekrény

Íme egy tökéletes kiegészítő a már korábban említett Tokyo ágy mellé. Mito a letisztult eleganciájával igazán modern életérzést kölcsönöz a hálószobánk hangulatának. Mindamellett, hogy lenyűgöző megjelenéssel bír, számos tárolási lehetőséget is biztosít nekünk.

Zen Állófogas

Ha modern bútorról van szó, természetesen elmaradhatatlan egy kiváló fogas a válogatásból.  Zen állófogas, mely nem csak rendet teremt a nappaliban, de lenyűgöző megjelenésével pallérozza a lelkünket is! Kiváló minőségű termék, mely hosszú éveken keresztül bőségesen és hűen szolgálja gazdáját.

Raul Bővíthető Étkezőasztal

A Raul étkezőasztal már önmagában elég ahhoz, hogy a helyiség hangulatát modern köntösbe bújtasd.  Kiváló minőségű, erős, stabil INOX talppal rendelkezik, ezáltal biztosított, hogy hosszú éveken át gyönyörködhetsz pazar küllemében. Asztallapja gyönyörű, magasfényű fehér MDF-ből készült, ami nemcsak remekül mutat, hanem nagyon könnyen tisztítható is.

Köszönjük, hogy elolvastad!

Ha bármi kérdés felmerülne, vagy nem találnád meg a tökéletes bútort, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.