Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Tökéletes Hálószoba bútor. Így rendezd be a hálószobád!

2020.10.19 12:38
Tökéletes Hálószoba bútor. Így rendezd be a hálószobád!

Hálószoba bútor neked. A hálószoba alapvetően a feltöltődés és az aktív pihenés helyszíne, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy miként is rendezzük azt be.  Hiszen, ha nyugodtan alszol, akkor a teljesítő képességed is nagyban javul, a kreativitásról és a pozitív hozzáállásról pedig már nem is beszélve.

Ahhoz azonban, hogy megfelelő környezet teremts fontos, hogy figyelembe vegyél néhány alapvető szempontot, mind a bútorok, mind pedig a színek szempontjából, hiszen ezzel teremtheted meg a harmóniát a hálószobád falai között. Mai írásunkban hoztunk neked néhány tippet, melyek segítségével a te hálód is a béke szigete lehet.

A hálószoba bútor színeinek ereje


Akár hiszed akár nem, de a színek igenis befolyásolják a hangulatodat. Az erősebb ,meleg színek, mint például a sárga vagy a piros cselekvésre késztetnek, erősebb érzelmeket generálnak, éppen ezért a hálószobába egyik sem szerencsés választás. Ellenben a hűvösebb, természetes, natúr színek, úgy, mint a kék vagy éppen a zöld nyugtató energiákat kölcsönöknek a szobának, ezektől pedig sokkal pihentetőbbé válik a hálószoba.

 

Csak semmi technika

Persze tudjuk, hogy esténként jó lehet egy-egy filmet megnézni az ágyban fekve, ám a helyzet az, hogy a technikai kütyüknek semmi keresnivalójuk a hálóban. Ne tartsd itt a laptopot, sem a tv-t, így ugyanis nem fogsz tudni teljesen kikapcsolni, ez pedig egyértelműen megzavarhatja az alvási ciklusodat. A hálószoba bútor berendezésénél tehát legyen elsődleges szempont, hogy végleg száműzöd a technikát, az elektromos hullámok ugyanis megzavarhatják a pihenést.

Hol legyen az ágy?

Az ágy elhelyezése kardinális kérdés, példának okán a feng shui szempontjából sem elhanyagolható tényező. Lehetőség szerint ne tedd az ágyat a szoba közepére, inkább az egyik sarokba helyezd el, így ugyanis több helyről védve leszel és kvázi ösztönösen nagyobb biztonságban fogod majd magad érezni. Célszerű az ajtótól távolabbi sarkot választani, úgy, hogy ha kinyitod a szemed, akkor ráláthass az ajtóra, ugyanis ez egy evolúciós tanulság, hogy így van a legnagyobb esélyünk a túlélésre. Ha pedig valamilyen időálló bútordarabra vágysz  a hálószobádban, ami a kényelmed és a pihentető alvásod szolgálja, akkor a Premiumbútor hálószoba bútor kínálatában szereplő Siena ágykeret egészen biztosan levesz majd a lábadról, hiszen kiváló minőségű alapanyagainak hála meglehetősen tartós darab, segítségével pedig szinte biztos, hogy az alvásod is kiemelkedő élmény lesz majd.

Ágykeretek >>

A fények

A hálószobában nagyon fontos, hogy megfelelőek legyenek a fények, így a központi fényforrás mellett célszerű lehet több kisebb lámpát is elhelyezned itt. Az éjjeliszekrényen lehet egy kisebb olvasólámpa, de akár gyertyákkal is meghitt hangulatot teremthetsz a szobában, sőt akár néhány hangulatlámpát is beszerezhetsz, amik még az éjszaka folyamán is biztosítanak számodra némi fényt.

Ha tanácsra lenne szükséged: office@goldcaffe.hu

Mindenben rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunk: 06(1)445-0166