Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Olasz komód kiváló minőségben

2021.02.04 11:32
Olasz komód kiváló minőségben

Lehengerlően gyönyörű olasz komódok rendelhetőek nálunk. Legújabb cikkünkben bemutatjuk, hogyan emelheted új szintre a nappalid, vagy éppen a hálószobád hangulatát. 

Olasz komód kiváló minőségben

Kevesen gondolják, hogy egy komód drasztikus változást hozhat az enteriőr hangulatába. Általában főleg a tárolás szokott lenni a meghatározó szempont, de mi legújabb cikkünkben elhoztunk nektek olyan olasz, minőségi komód csodákat, amelyek garantáltan otthonod ékkövévé válnak. Önmagukban is önálló dekorációs elemként funkcionálnak és hamar a középpontba kerülnek az elhelyezést követően. Ráadásul a lapraszerelt bútorok szerelése, se bonyolult feladat ezeknél a termékeknél. Listánkban igyekeztünk olyan termékeket összeválogatni, amelyek nem csak megjelenésükben, de minőségükben is tündökölnek, így nem kell kompromisszumot kötnöd. Lássuk a csodás olasz komódjaink listáját:

EOS Fehér Komód 4 ajtós

Az Eos egy tipikusan modern és letisztult megjelenésű bútor, lakkozott MDF felülettel. Bármilyen korszerű stílusú enteriőr gazdagítására remek alternatíva lehet. Ráadásul nem csak mutatós, de rendkívül praktikus is. 4 ajtós tárolóiba könnyedén elrejtheted kincseidet. A komód tetején pedig bátran tárolhatod azokat a dekorációs tárgyakat, amelyeket a legjobban szeretsz. Összeszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel szakemberi segítséget.

MIRO 4 ajtós 241cm

A Miro szintén egy gyönyörű bútor bútor, de lényegesen más megvilágításba helyezi a modern lakberendezés művészetét. Pontosan ez a tulajdonsága teszi rendkívül izgalmassá ezt a terméket. A letisztult, sima felületek helyett egy szemet gyönyörködtető mintázattal érkezik a nappalidba, hogy új szintre emelje az otthon töltött idő élményét. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, ezért garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzi majd tökéletes minőségét az otthonodban. Ha komód vásárlás kerül szóba, akkor a Miro egy kiváló választás lehet.

Prisma

Soron következő csodálatos bútorunk sem tartozik az unalmas kategóriába. Kétségtelenül rendkívül dekoratív bútor, amely már önmagában a helyiség központi elemévé válhat, ha megrendeled. A komód ár sem kifejezetten magas, egy ilyen terméket már 129.616 Ft-ért megrendelhetsz nálunk, amely egyáltalán nem számít magasnak az olasz design termékeknél. A tárolási lehetőségeket illetően a kisebb verziós komód két ajtós, középen elhelyezkedik egy gyönyörű üvegpolc is. Természetesen a nagyobb, 4 ajtós verzió is elérhető ebből a termékből, ha további tárolási lehetőségeket keresel.

Dama Sonoma tölgy

A Dama igazán egyedi oldalról közelíti meg a modern lakberendezés művészetét. A gyönyörű és stílusos elhelyezésű 3D ajtóknak köszönhetően lehengerlő megjelenést nyújt. Az biztos, hogy szó nélkül nem lehet elmenni mellette. Különösen nagy pozitívum, hogy könnyedén és gyorsan összeszerelhető termékről van szó. Az otthonodba érkező barátok, vendégek ámulattal fogják majd kísérni ennek a lenyűgöző bútornak a vonalvezetését.

URBINO Fehér-Fehérített fenyő Komód 2 ajtós 2 fiókos 184cm

Az Urbino komód fehér és fehérített fenyő színek gyönyörű kombinációjával érkezik, hogy magasabb szintre emelje az otthonod hangulatát. 2 ajtóval, két fiókkal és egy plusz nyitott tárolóval rendelkezik, tehát pakolási lehetőséged is lesz bőven. Természetesen ez a termék is kiváló minőségű MDF-ből készült, ezért jó pár évig gyönyörködhetsz még megjelenésében.

CHARME Szürke Komód 4 ajtós

Íme egy bútor, amely egy kicsit rendhagyó megjelenéssel bír modern termékeink között. Ugyanakkor pont ez teszi igazán különlegessé. Szürke csíkos felületének köszönhetően nem csak a modern, de klasszikus stílusú környezetben is kiválóan megállja helyét. Ha szeretnél igazi úttörő lenni a lakberendezés világában, akkor ezt a komódot garantáltan neked találták ki.

GLAMOUR Fekete Komód 4 ajtós

A fekete sosem megy ki a divatból, ehhez kétség sem fér. Az igazi Glamour hangulatot garantáltan elhozza az otthonod horizontjára, hogy igazán egyedi megjelenést garantáljon. A lenyűgöző olasz formatervezésnek köszönhetően szinte biztos, hogy ez a bútor hamar otthonod ékkövévé nőheti ki magát.

Az üveg mögötti tárolókban elhelyezheted kincseidet, melyekben minden nap szeretnél gyönyörködni. Az egyéb tárgyak számára pedig további tároló polcok állnak rendelkezésre. Egy igazi modern bútorcsoda, melyet garantáltan imádni fogsz a nappalidban. Fehér verzió is elérhető a komódból, ezért biztos lehetsz benne, hogy találsz az otthonod hangulatához tökéletesen passzoló darabot nálunk.

SKY Fehér-Beton Komód

A beton szín egyre népszerűbbé válik a modern lakberendezés világában. Különösen tetszetős, ha fehér színnel kombináljuk. Ezt a vonalat követi a SKY is, amely csodálatos megjelenésével garantáltan az egyik kedvenc bútor lesz az otthonodban.

A 4 ajtós tárolási lehetőség általában bőségesen elegendő, de természetesen a tetejére is elhelyezheted azokat a dekorációs tárgyakat, amelyekben szívesen gyönyörködsz a hétköznapok során.

DAMA Oxidált

A Dama bútorunk oxidált verziója is megér egy külön fejezetet cikkünkben. Különösen azért, mert egyre népszerűbb ez a stílus a modern lakberendezés világában. Szintén bőséges tárolási lehetőséget találhatunk a 2 ajtós és két fiókos verzióban is, de ha ez nem lenne elég, akkor megrendelhetjük nagyobb kivitelben is a bútort.

PALMA Sherwood

Íme egy olyan termék, amely nem csak a modern, de a klasszikus belső terek számára is kínál izgalmas alternatívát. A tárolási lehetősekről két ajtó és 3 fiók gondoskodik, tehát biztosan nem lesz vele probléma. A Sherwood tölgy felületnek köszönhetően igazán egyedi megjelenést kapott a bútor, ezt már az első alkalommal feltűnik összeszerelést követően.

MILANO

A Milano le sem tagadhatná olasz eredetét. 2 ajtós 3 fiókos, ennek köszönhetően bőven találsz benne tárolási lehetőséget. Megjelenésében inkább a korábban bemutatott Palma Sherwood komódra hasonlít. Ezért nem csak a modern, de klasszikus és stilizált környezetben is kiválóan megállja a helyét.

Basic

A soron következő olasz bútorcsodánk nagyon hasonlít az EOS-hoz. Szintén egy magasfényű fehér, letisztult bútort csodálhatunk meg benne. Ez a termék minden modern enteriőrben kiválóan mutat. Elérhető belőle 3 ajtós verzió is. Abban biztos lehetsz, hogy egy ilyen komóddal nem kell rövidtávra tervezned. Hosszú éveken keresztül megőrzi majd tökéletes minőségét.

Chiaro

A lakberendezés világában egyre népszerűbb a modern vonalvezetés a fa felületek ízléses kombinációja. Ehhez trendhez nagyon stílusosan igazodik a Chiaro komód, amely egy igazán lenyűgöző megjelenést kapott. A modern mellett használható a klasszikus stílusú enteriőrben is. Egy kifejezetten férfias bútor a fával és a lakkozott fekete felülettel, melyek kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek. A tárolást illetően biztosan nem leszel csalódott, 4 ajtóval és két fiókkal rendelkezik. 182 centiméteres hosszúságával és 81 centiméteres magasságával tv állványnak is kiváló alternatíva lehet ez a gyönyörű bútordarab.

SKY Fehér-Virágmintás Komód

Ki mondta, hogy a modern stílus csak és kizárólag letisztult lehet? A Sky virágmintás megjelenésével egy kis izgalmat csempész a modern bútorok és az enteriőr hangulatába. Ha nem szereted a sablonos megoldásokat a lakberendezés világában, akkor ezt a komódot garantáltan imádni fogod. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, ezért hosszú évekig gyönyörködhetsz megjelenésében. Ennél a komódnál biztosan nem kell kompromisszumot kötnöd, ha szeretnél egyszerre modern, ugyanakkor ízléses termék büszke tulajdonosává válni.

Konklúzió

A komód vásárlás bizony nem mindig egyszerű feladat. A modern lakberendezés világában általában ugyanazokkal a formákkal találkozhatunk a piacon. Mi viszont elhoztuk nektek a különleges bútorok világát, ahol gyönyörű termékekkel találkozhatsz. Külön jó pont, hogy ezeknél a bútoroknál meglepően egyszerű az összeszerelés, nem igényel szakemberi segítséget. Minőségi termékek minőségi anyagokból és ezt már az első találkozás alkalmával könnyen észreveheted.