Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Komódok 150.000 Forint alatt | Mutatjuk legújabb termékeinket.

2022.03.18 16:24
Komódok 150.000 Forint alatt | Mutatjuk legújabb termékeinket.

Mesés komódok 150.000 Forint alatt.

Legújabb cikkünkben bemutatjuk legújabb komód alternatíváinkat, melyeknél elsősorban a kedvező ár és a hosszantartó minőség ötvözete az, ami leginkább csalogató lehet számodra. Gyere és fedezd fel azokat a bútorokat, melyek a legigényesebbeket is leveszik a lábukról.

 

Bemutatjuk újdonságainkat komód témakörben, melyek igen remek áron elérhetőek bárki számára. Az volt a célunk a beszerzésnél, hogy olyan termékeket válasszunk ki Nektek, amelyek hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket, ugyanakkor nem kell súlyos százezreket elkölteni rájuk. 

Komód, mely megreformálja a nappali hangulatát

Sokan elhanyagolják a nappaliban elhelyezett komód jelentőségét, noha fenekestül képes ez az egyszerű bútordarab felforgatni és egyúttal új szintre emelni az enteriőr hangulatát. Ez különösen igaz abban az esetben, ha megfelelően impozáns megjelenésű komód kerül kiválasztásra és gondoskodunk annak tökéletes elhelyezéséről. A praktikusság sem egy elhanyagolható húzóerő, hiszen egy jól kialakított komód sokat segíthet abban, hogy rendszerzzük a helyiségben tartott tárgyakat.

Ennél a bútornál mindig legyünk stílus specifikusak, amikor szeretnénk egy új darabbal gazdagítani a helyiséget. Persze vannak olyan bútorok, ahol megpróbálhatunk eltérő stílust alkalmazni azért, hogy egy kicsit kiemelkedjen a többi tárgy közül, de a komódnál mindig olyat válasszunk, amely igazodik a nappalinkhoz legyen szó loft, klasszikus, skandináv, vagy éppen modern enteriőrről. 

De nem is szeretnénk tovább húzni az időt, hiszen azért érkeztél ide, hogy lásd legújabb komódjainkat, melyek garantáltan elnyerik majd a tetszésed nem csak minőség, hanem praktikusság és ár szempontjából is. 

1. Tokio komód arany tölgy, fehér 160cm

Divatos távol-keleti design és lehengerlően természetes, letisztult vonalvezetés. Leginkább így tudnánk a funkciókban gazdag Tokió komódot bemutatni, mely a maga 101.300Ft-os árával igazán jó választás lehet bármely háztartásba, amely a modern stílust követi. Bizonyos esetekben akár a skandináv enteriőrbe is könnyedén beilleszthető. 

2. Oslo komód 119 cm matt fehér

Oslo kómodunk szintén nagyon reprezentatív megjelenéssel bír és nyugodt szívvel használható a letisztult modern és skandináv stílusú enteriőrben egyaránt. A lakkozott bükkfa lábak csak tovább emelik az egyébként is színvonalas megjelenést. Ehhez képest az ára csupán 87.200Ft.

3. Tue 3D komód matt fehér 140cm

Egyszerre elegáns és praktikus kialakítású komód, amely szintén a letisztult formavilágot erősíti. A maga 107.400Ft-os árával remek megoldás, ha szeretnél valami újat csempészni a nappali vagy a hálószoba belső terébe. A természetes fa anyaghasználat igazán komfortos hangulatot teremt, bárhová is helyezzük a bútort.

4. Sweden fiókos komód fehér 125cm

A Sweden komód gyönyörű kombinációja magasfényű modern és a természetes északi stílusoknak. Ennek köszönhetően igazán impozáns megjelenésével csupán alacsony ára vetekedhet, mindössze 108.300 Forintos áron juthatunk hozzá. 

5. Sofia komód magasfényű fehér

A Sofia magasfényű komód kiváló választás a modern enteriőr szerelmesei számára. Magasfényű, letisztult felülete tökéletes hangulatot teremt. Tágas méreteinek és számos tárolási opciójának köszönhetően több, mint alkalmas arra, hogy tárold benne kincseidet.

6. Kiel fiókos komód fekete 150cm

A Kiel szintén a modern irányt képviseli a lakberendezés világában, de elsősorban a töretlen elegancia igazi büszke képviselője. Azoknak, akiket lenyűgöz a magasfényű fekete szín, kötelező választás, legyen szó nappaliról vagy hálószobáról. 

7. BERGEN kombinált komód BK154

A Bergen komód legnagyobb előnye talán az egyszerűségében rejlik. Úgy tud a helyiség központi elemévé válni, hogy nem lesz túlzóan impozáns, így remek kiegészítőjévé válik más bútoroknak is. A három ajtós, dupla fiókos szekrény bőven biztosít számunkra pakolási alternatívákat, a push mechanizmusnak köszönhetően pedig fogantyúk nélkül használható. 

8. Ice 3 ajtós komód fehér 138cm

Modern és letisztult a már jól megszokott lakkozott MDF felülettel. Egy igazán minőségi bútor, mely hosszú éveken keresztül megőrzi tökéletes állapotát. Ráadásul mindezt most 111.544 Ft - ért megkaphatod. 

9. PROVANCE K3SP komód erdei fenyő Andersen/lefkas tölgyfa

A Provance stílus körül általában a megosztó stílusok sorát gazdagítja. Általában vagy nagyon szimpatikus, vagy nagyon ellenszenves irányzatok közé sorolható. Egy dolog azonban biztos vele kapcsolatban. Nem kikerülhető a lakberendezés világában. Azoknak, akik a stílus szerelmesei pedig, remek megoldás mind a nappali, mind pedig a hálószoba megjelenésének gazdagítására. 
Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk, ha szeretnél jó áron minőségi komódot vásárolni. Természetesen, minden itt felsorolt bútor csak egy szelet a nagy komód tortából, mely csak rád vár, hogy kiválaszd a számodra leginkább szimpatikus szeletet:)
Ha kíváncsi vagy további komódjainkra akkor itt tudod elérni a teljes kollekciót. Ha pedig bármi kérdésed felmerülne, vagy szükséged lenne további útmutatásra, segítségre, akkor vedd fel bátran a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik készséggel állnak rendelkezésre.