Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Függőfotel Kültérre

2022.03.29 09:52
Függőfotel Kültérre

Hamarosan érkezik a várva várt kültéri szezon, ahol mind funkcióban, mind megjelenésben gazdag bútorokkal találkozhatunk a piacon. Van azonban egy igazán különleges termék, amely nem csak a kültérben, de a nappalidban is használható, így nem kell a rossz idő érkezésével megválnod tőle. Kitalálod mi az?:)

Függőfotel, mint fotel alternatíva

Érdekes koncepció, ha a függőfotelt a nappalink gazdagítására használjuk. Természetesen kültéren is remekül megállja a helyét, de miért is kellene megválnod ettől a lehetőségtől az otthonod belső terében? Tulajdonképpen nyugodt szívvel használhatod a függőfotelt bent is, hiszen kiemelkedve az enteriőr többi elemétől, igazán különleges és egyedi koncepciót valósíthatsz meg a segítségével. Gondolj csak bele milyen egyedi, milyen ízléses és formabontó küllemmel vannak ezek a kiváló minőségű termékek megáldva. Kár lenne kihagyni a lehetőséget, hogy az enteriőrt is új szintre emelhesd a segítségükkel. 

Kínálatunkban számos izgalmas, kényelmes és rendkívül mutatós függőfotel kapott helyet, örömmel be is mutatunk Neked néhány izgalmas darabot. Többféle színben és méretben találkozhatsz az otthonod számára tökéletesen megfelelő alternatívával. Lássuk milyen termékekről is van szó és mely függőfotel alternatívák számítanak a leginkább népszerűnek a termékeink sorában.

Beltérre is kültérre egyaránt alkalmazható ez a lehengerlően gyönyörű függőfotel. Fém, szövet és rattan kombinációjának köszönhetően rendkívül ellenálló a kültéri közegben is, de remekül beilleszthető beltérre, ha a szükség úgy kívánja. Többféle színben is megrendelheted, így könnyedén megtalálhatod az otthonod számára tökéletesen passzoló darabot.

Amado 2

Az amado 2 egyszerűen nagyszerű függőfotel kategóriába sorolható. Ebből adódóan az ára is rendkívül kedvező, így nagyon jó megoldás azoknak, akik szeretnének egy minőségi, ugyanakkor költséghatékony megoldást találni az otthonukba. 100% pamutból készült, így a hosszantartó minőség garantált. 120kg-ig terhelhető a fotel.

Neul

Szintén egy remek kiegészítője nem csak az otthonod belső, de a külső terének is ez a nem mindennapi függőfotel csoda. Ebben az esetben is strapabíró fém vázból készült, ehhez jön hozzá a rattan szövet, mely rendkívüli kényelmet biztosít használójának. 

PLATO

A plato függőfotel szintén azok számára készült, akik szeretnék viszonylag alacsony költségvetésből megoldani a kérdést. Speciális varrási technológiával készült és talán ez a legnagyobb különlegessége, hogy kialakításának köszönhetően hosszú éveken keresztül megőrzi tökéletes minőségét. Ebben az esetben is 120 kg-os terhelhetőséggel érdemes számolni.

KALEA

Krémszínű párnával érkezik az egyik legnépszerűbb függőfotel alternatívánk, mely a Kalea becenevet kapta. Szintén alkalmas külső és belső használatra egyaránt. Elegáns küllemének köszönhetően kiválóan alkalmas a modern enteriőr gazdagítására, de bizonyos keretek között klasszikus stílusú enteriőrbe is nagyon jól illeszkedik.

 

Fehér függő fotel virágmintás párnával

A fehér és virágminta kombinációja igazán izgalmas koncepciót alkot, mely elsősorban a klasszikus stílusú enteriőrbe kiváló választás. A minőségi párna meglepően komfortossá teszi ezt a gyönyörű függőfotelt. Az biztos, hogy ezzel a bútorral nem fogsz mellélőni, ha szeretnél egy kis újdonságot csempészni az otthonodba. 

Klorin

Soron következő fotelünk eltér a megszokott formáktól, ugyanakkor példátlan kényelmet biztosít a felhasználója számára. Ha szeretnél egy olyan bútort, amely eltér a megszokott formáktól, akkor örömmel ajánljuk Neked ezt a nem mindennapi terméket.

GABE

Különleges, gömb alakú megjelenésének köszönhetően méltán válhat a kültér, vagy éppen a beltér küzponti kifejező elemévé. A Natúr-fekete párnáknak köszönhetően kontrasztos, ugyanakkor gyönyörű küllemet kölcsönöz nem csak önmagában, de más bútorok kiegészítéseként egyaránt. 

Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk, ha függőfotel vásárláson gondolkoznál. Cikkünkből jól látható, hogy egy alapvetően talán kissé elhanyagolt népszerűségű bútordarab, nem csak szezonális, hanem teljes körű használatra is izgalmas lehetőségeket hordoz magában. Persze használhatjuk kizárólag kültéren is, de miért is akarnánk elzárkózni attól, hogy egy kis innovációt teremtsünk a lakberendezésben.

Termékeink között több különböző variációt találhatsz meg, de ha esetleg nem lelnéd meg könnyen a számodra tökéletes variánst akkor vedd fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre bármilyen kérdésről is legyen szó. Ha szeretnéd látni a teljes kollekciót, akkor ajánljuk szíves figyelmedbe függőfoteleinket itt.