Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Új Olasz Komód Csodák

2021.04.12 12:24
Új Olasz Komód Csodák

A korábban nagy sikerű komód cikkünk folytatása következik. Ismét gyönyörű olasz termékek érkeztek hozzánk, ráadásul annyira bőséges termékpalettán, hogy úgy döntöttünk, érdemes egy külön cikket szentelni nekik.

Az egyenesen Olaszországból érkező komód kínálatunk rendkívül népszerűvé vált vásárlóink körében. Nem is csoda, hiszen nem csak minőségi, de pazar megjelenésű bútorokról beszélünk. A lapraszerelt bútorok szerelése pedig, meglepően egyszerű feladat még akkor is, ha épp az asztalos ismerősünk nem érne rá. Pillanatok alatt könnyen és gyorsan összeszerelhetőek ezek a gyönyörű bútorok.

De lássuk, hogy milyen újdonságokkal tudunk kedveskedni nektek.

Asmara kollekció

Ha szereted a fa hatású bútordarabokat, ugyanakkor nagy kedvelője vagy a modern stílusnak, akkor ezt a kollekciót neked találták ki. A tökéletes nappali bútor, ha szeretnél egy igazán egyedi és különleges megjelenést kölcsönözni az enteriőr hangulatának. Gyakorlatilag mindent megtalálhatsz, amire csak egy modern nappalinak szüksége lehet. Van itt komód, tv-állvány, polcos szekrény, bortartós szekrény és egy nagyobb fiókos komód is, ha további tárolási lehetőségekre van szükséged.

Persze, a modern stílus mellett bátran beillesztheted a loft nappaliba is, viszont ebben az esetben figyelj arra, hogy a lámpák és az enteriőr többi eleme kifejezetten ezt az irányzatot kövesse megjelenésében.Carrara

A Carrara teljesen új koncepcióba helyezi azt a megjelenést, amelyet a modern és letisztult bútorokról gondolunk. Hasonló a korábbi design komódjainkhoz, amelyekkel már találkozhattatok a webáruházunkban. Azonban egy jelentős különbség már az első pillanattól kezdve megfigyelhető. 

A Carrara modern bútor felülete márványos hatással érkezik az otthonodba. Ezzel az alapvetően letisztult és modern megjelenés nem válik unalmassá, egyhangúvá. Az biztos, hogy azonnal magára fogja vonzani a vendégeid, barátaid tekintetét és kiemelkedik a többi bútorod közül. 

Természetesen ebben a kollekcióban is megtalálható minden, amire csak szükséged lehet. Találkozhatsz komód, 4 ajtós hosszú komód és tv állvány is, hogy teljes legyen a szett. 

Mindenképpen a modern enteriőrben érdemes elhelyezni ezeket a termékeket. Azon belül pedig nagyon fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy a nappali többi eleme legyen a modern stílushoz hűen letisztult, mert ezek a komódok könnyen kiemelkednek az enteriőrből és központi elemmé válnak.

A Carrara szett elérhető antracit szürke - márvány és fehér - márvány kivitelben egyaránt. 

Ice

Az Ice kollekció kétségtelenül a modern letisztultság előkelő képviselője. Rejtett, fogantyú nélküli ajtók, igényes és modern megjelenés. Mindent magában foglal, amely egy igazán igényes és stílusos modern otthonhoz szükséges. Természetesen a modern megjelenéshez elengedhetetlen magasfényű fehér felület is hozzátartozik a bútorhoz, mely lakkozott MDF-ből készül. 

A kollekción belül találkozhatsz 4 ajtós hosszú komóddal, 3 ajtós kisebb komóddal.

Az Ice kizárólag a modern enteriőrben mutat jól, ezért használatát kifejezetten ebben az irányzatban berendezett nappaliba ajánljuk.

Round

Íme egy igazi fiatalos lendületet sugárzó kollekció, a Round. Szintén alapvetően a modern etneriőrbe készült, de szokásos letisztult megjelenésen túl egy kis izgalmat csempészhet a nappalidba. Az biztos, hogy szó nélkül nem fog senki elmenni mellette. Ha szeretnél kiemelni néhány bútort, az alapvetően letisztult megjelenésű modern nappalidban, akkor jó szívvel ajánljuk neked a Round kollekciót. 

A kollekció tartalmaz egy 4 részes hosszú polcos komódot, egy hagyományos 4 ajtós verziót , két részes tv állványt, egy magas komódot továbbá 3 részes polcos és hagyományos 3 ajtós variánst is. Az biztos, hogy könnyedén be tudod rendezni vele a modern nappalit, hiszen számos variáció elérhető ebből a nem mindennapi bútor kollekcióból.

Stílusát tekintve ez a komód család szintén a modern környezetbe illik igazán, nem érdemes más stílusokkal keverni.

Netanja az ezerarcú komód

A Netanja kollekció egy igazi kis gyöngyszem a modern komódok kínálatában. Ezért is hagytuk a cikkünk végére, mert egy igazán különleges termékről beszélhetünk. Miben rejlik a különlegessége? Nos, a komód minden ajtaja két irányban nyitható ki. Az ajtó egyik oldala fehér, a másik pedig trendi szürke színű, ezeket tudjuk kedvünkre variálni a bútornál.

A fenti tényből következően nyugodtan kijelenthetjük, hogy hosszú évek után sem fog egyhangúvá vagy unalmassá válni a komód, hiszen bármikor variálhatjuk az ajtókat.

A kollekcióhoz tartozik egy 93cm magas komód, egy háromrészes hosszabb komód, továbbá egy hosszú, 180 centiméteres, 4 részes nagy komód.

Stílusát tekintve remek alternatíva a modern és a skandináv stílusú enteriőr gazdagítására egyaránt. 

Reméljük, hogy izgalmasnak találtad az új cikkünket és sikerült inspirálnunk, ha szeretnéd felújítani a nappalidat. Ha további újdonságokra vagy éppen a régi komódjainkra lennél kíváncsi, akkor az alábbi elérhetőségen találod termékeinket.

Modern komódok