Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Magazin | Prémiumbútor

Bútor Összeszerelés

2021.05.31 14:55
Bútor Összeszerelés

A lapraszerelt bútorok összeszerelése nem egy feltétlenül bonyolult feladat, ugyanakkor természetesen tud időigényes lenni és mint tudjuk, az idő pénz. Előfordulhat az is, hogy éppen nincs kedvünk, kapacitásunk foglalkozni vele, vagy nem állnak rendelkezésre a szükséges szerszámok a művelethez. 

Ha olvastad a Kisokos cikkünket, akkor tudod, hogy a bútoraink nagy részét lapra szerelve szállítjuk. Ennek az egyik legfontosabb oka a szállítás. A művelet során nem foglalnak annyi helyet, így kedvezményesebb áron tudjuk az otthonodba szállítani minőségi bútorainkat. Másrészt kevésbé sérülékenyek is, mintha egyben szállítanánk ki. Tehát összességében elmondhatjuk, hogy a  klasszikus olasz bútor kínálatunkon és néhány olasz terméken kívül, melyeket egyedi szállítási móddal küldünk, a legtöbb bútor lapraszerelt állapotban kerül kiszállításra.

Minden bútorhoz mellékelünk összeszerelési útmutatót. Az útmutatót követve, lépésről lépésre összeszerelhető a termék, de természetesen azt is megértjük, ha nem szeretnél bajlódni vele. Ezért visszahoztuk a rendkívül népszerű bútor összeszerelés szolgáltatásunkat, melynek köszönhetően neked is lehetőséged van megrendelni ezt az egyedülálló szolgáltatást.

Idő és pénz

A lapraszerelt bútorok összeszerelése nem egy feltétlenül bonyolult feladat, ugyanakkor természetesen tud időigényes lenni és mint tudjuk, az idő pénz. Előfordulhat az is, hogy éppen nincs kedvünk, kapacitásunk foglalkozni vele, vagy nem állnak rendelkezésre a szükséges szerszámok a művelethez. 

Ezzel nincs semmi probléma, hiszen mindannyian elfoglaltak vagyunk és néha egyszerűen nincs kapacitásunk az új bútor összeszerelésével foglalkozni. Ilyenkor siet segítségünkre a Prémiumbútor összeszerelés, hogy kényelmesen megvárhassuk, amíg összeszerelik az új bútorunkat. 

Profi csapat

Több mint 10 éve foglalkozunk már minőségi bútorok értékesítésével. Ebből kifolyólag van egy szakértő csapatunk, akik könnyedén és gyorsan összeszerelik neked az új bútort. Ráadásul Budapesten nem számolunk fel kiszállási díjat sem! A szolgáltatást nem minden bútorunkra kínáljuk, de az alábbi információk segítségül szolgálhatnak, ha szeretnéd megrendelni a szolgáltatást:

 1. Asztal, szék összeszerelés
 2. Lapraszerelt bútorszerelés
 3. Komód összeszerelés
 4. Előszoba bútor összeszerelés
 5. Irodabútor összeszerelés
 6. Ifjúsági, és gyermekbútor szerelés
 7. Kiegészítő bútorok szerelése
 8. Elrontott, félbehagyott bútorszerelés kijavítás
 9. Konyhabútor összeszerelést NEM vállalunk!

Díjak:

Az árak meghatározásánál a bútorokra fordított szerelési időt és a távolságot vesszük figyelembe! Az ajánlat a várható szerelési idő alapján kerül előkalkulálásra. A pontos összeg a ledolgozott idő után határozható meg, melynek díjáról a munka elvégeztével küldjük e-mailen a számlát.  

 

 • Szerelés 6.500 Ft/óra
 • Budapesten kívüli kiszállás: 200 Ft/km
 • Igény esetén csomagolási hulladék elszállítása: 2.000-8.000 -Ft

 

Fontos információk a szolgáltatással kapcsolatban

A szállítás és maga az összeszerelési szolgáltatás nem mindig történik ugyanazon a napon. Az ár nem tartalmazza a falra fúrásokat, vagy az elektromos beszereléseket. Ennek a leddel világító bútorok kapcsán van jelentősége. Kizárólag maga a bútor összeszerelés az, amit tartalmaz az ár. A legtöbb bútornál egyébként nem szükséges, hogy a falba fúrva külön rögzítést kapjon, de ez nagyban függ a környezettől is, ahová alapvetően a bútor kerülni fog. Az alap munkaidő 8:00 18:00-ig tart. Minden megkezdett félóra fog kiszámlázásra kerülni, tehát a minimum fizetendő 1 óra lesz. 

Ha kártyával szeretnél fizetni az is megoldható természetesen, de minden esetben fontos előre egyeztetni ezzel kapcsolatban. Továbbá az is fontos információ, hogy az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Miért jó még Neked a bútor összeszerelés?

A modern bútorok esetében már nagyrészt MDF-ből készülnek el a termékek. A faforgács praktikusabb, mert nem igényel olyan nagymértékű ápolást, mint a tömörfa bútorok, mindazonáltal tény, hogy szerelés közben könnyebben meg tud sérülni. 

Gondoljunk csak a túlhúzott csavarokra vagy arra, ha esetleg szerelés közben rátérdelünk a bútorlapra. Ha igénybe veszed a bútor összeszerelés szolgáltatásunkat, akkor az a veszély biztosan nem fenyeget, hogy szerelés közben megsérülni az új bútorod. Természetesen kollégáink garanciát vállalnak az összeszerelésre is.

Hozzáadott érték

Webáruházunkban igyekszünk mindig egy kicsit többet adni, hiszen célunk, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a szolgálatásunkkal. Szeretnénk, ha nem csak egy forgalmazóként, hanem olyan szolgálatóként tekintenétek ránk, akik mindent megtesznek azért, hogy boldog vásárlóik legyenek. Ezért igyekszünk folyamatosan bővíteni a termék palettánkat és olyan kényelmi szolgáltatásokat bevezetni, melyeknek köszönhetően értéket tudunk közvetíteni nektek. Ha bármi kérdésetek felmerülne a bútor összeszereléssel kapcsolatosan, forduljatok bizalommal segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésetekre.