Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Fogas

Fogas a tökéletes otthonhoz. Strapabíró és minőségi fogasok a klasszikus, a modern, sőt a skandináv stílusú enteriőr számára is. Igényes állófogas és mutatós fali fogas, mely garantáltan az otthonod ékköve lesz. A tárolás nem csak egyszerű lesz, de igényes is, ha a lenti fogasok közül választasz. Rendeld meg most az új fogast 100% garanciával és legyen neked is tökéletes előszobád.

A lakás legfontosabb tere: így rendezd be az előszobát!

Az előszoba gyakorlatilag az első helyiség, ahova belépsz, amikor hazaérsz és ez az helyiség, amit a vendégeid is először pillantanak meg, vagyis ez alapján keletkezik a kvázi az első benyomás. Ennek ellenére méltatlanul kevés jelentőséget szentelünk neki. Pedig egy kis odafigyeléssel a lakás ugyanolyan kellemes és harmonikus helyisége lehet, mint akármelyik másik. Persze ehhez fontos, hogy megfelelő berendezési tárgyakkal ruházzuk fel, úgy mint egy fogas vagy éppen állófogas. Hogy miként teheted ezt meg, azt most néhány pontban megmutatjuk neked.

Tedd otthonossá!

Az előszobában elsődleges szempont a praktikum, de fontos tudnod, hogy nem kell kizárólag erre fókuszálni. A legújabb trendeket követve az előszoba igenis lehet trendi és otthonos amellett, hogy a nyilvánvaló berendezési tárgyak helyet kapnak benne. Emellett ide akár elhelyezhetsz néhány párnát vagy egyéb textíliát ezzel is azonnal szoba szerű hangulatot teremtesz. Persze fontos, hogy ide mosható huzatú darabokat válassz vagy olyat, ami könnyedén tisztítható itt ugyanis benne van a pakliban, hogy könnyebben koszolódik majd.

Rendszerezz!

Az előszoba tekintetében nagyon fontos a rendezettség, hiszen sok esetben picike térről beszélünk, így ha még túl is zsúfolod oda az egész varázsa. Itt érdemes lehet beépített szekrényben gondolkodni, ahova könnyedén elpakolhatod a cipőket, táskákat és a keveset hordott kabátokat. Emellett persze szóba jöhet állófogas is, hiszen ezen tudod tárolni a szezonális darabokat. A ruhafogas akkor is jó szolgálatot tesz, ha vendégeket vársz, hiszen addig is a saját kabátjaidat be tudod tenni a szekrénybe, míg a vendégeid rendelkezésére áll.

Az ülőke vagy pad kérdése

Az előszobában, ha tárolásról van szó egy jól elkészített beépített szekrény bajnok lehet, ám emellett érdemes lehet gondolkodnod egy tároló funkcióval ellátott padban vagy ülőkében is, hiszen a sokat hordott vagy éppen szezonális cipők itt jobban kéznél vannak. Egy ilyen trükkel extra értékes tárolófelületet nyersz, a készülődés is garantáltan kényelmesebb lesz, arról pedig már nem is beszélve, hogy egy ilyen pad mennyire fel tudja dobni az előszoba hangulatát.

Légy merész!

Amikor lakberendezésről van szó sokan még mindig a hagyományos formákra esküsznek, pedig ma már így 21. századbab bátran elszakadhatunk a megszokottól. Ha lakberendezésről van szó, akkor álmainknak gyakorlatilag csak a képzeletünk és persze pénztárcánk szabhat határokat, de a helyzet az, hogy ma akár már fillérekből is lehet nagyon alkotni.

Ha például mindenképpen szeretnéd, hogy helyet kapjon az előszobádban egy fogas, akkor sem kell feltétlenül valamilyen ódivatú darabban gondolkodnod, hiszen például a nálunk található széles termékkínálatból is könnyen kiválaszthatsz egy kicsit merészebb darabot.

Ezenkívül egyéb más praktikákkal is új életet lehelhetsz az előszobába: ha fali fogas található nálad, akkor a mögé bátran feltehetsz egy színes tapétát, amitől máris új életre kell az addig unalmas hitt falfelület. Ha valaki belép hozzád ezt látja majd meg először és hidd el egy-egy merészebb megoldás szemet gyönyörködtető végeredményt produkálhat. Ne gondold azt, hogy ez a tér nem érdemli meg az odafigyelést. Játssz bátran a színekkel, töltsd meg élettel az előszobád is!

Mini galéria

Ha kicsit nagyobb hely áll a rendelkezésedre és szereted a szokatlantól eltérő megoldásokat, akkor bátran élhetsz ezzel az alternatívával is. Csinálsz az előszobádból egy mini galériát! Ha szereted a festményeket, akkor válogasd össze a kedvenceidet és helyezd el őket az egyik szabad falfelületen. De, ha mondjuk fotózni szeretsz, akkor hívass elő néhány képet és azokkal dobd fel ezt a teret.  Ám ezek mellett miért ne lehetne élettel teli is a lakás első és egyben talán legfontosabb helyisége?

"Fogas" kérdés

Az előszobában szinte törvényszerűen helyett kell kapjon egy tükör. Ez lehetőség szerint álló tükör legyen, így ugyanis mielőtt kilépsz az ajtón még teljes egészében nézheted meg az aznapi szetted a tükörben. Vethetsz egy utolsó pillantást a hajadra, hogy jól áll-e az a bizonyos szoknya vagy nem-e maradt fogkrémes a szád.

Egy nagy tükör az előszobában pedig nem csak a praktikum szempontjából nagyon lényeges, de térnövelő hatással is bír, így mindenképpen azt javasoljuk, hogy szerezz be egyet. Ha pedig ebben a tekintetben is szeretnél eltérni a szokásostól, akkor nem kell feltétlenül a falra tenned, elhelyezheted akár egy keskeny asztalkán is, így pedig pikk-pakk vintage hangulatot teremthetsz.  

Ha pedig te sem szereted, ha a ruháid össze-vissza hevernek a lakás különböző pontjaink akkor feltétlenül szerezz be egy fogast: az állófogas amellett, hogy nagyon praktikus rendkívül designos is, így remek választás lehet a számodra is. Legyen akár színes műanyag vagy klasszikus fa vagy akár modern fémvázas, nálunk az állófogas széles kínálatából válogathatsz, melyek közül szinte biztos, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

Persze mi tudjuk, hogy az előszoba kérdést sokan elhanyagolhatónak találjátok, de higgyétek el, ha azt mondjuk, hogy ez a lakást egyik legfontosabb pontja, hiszen te magad is ide lépsz először, amikor hazaérsz és a vendégeid elé is először az előszoba látványa tárul majd, éppen ezért arra bíztatunk, hogy ne hanyagold el, hiszen az első benyomás nagyon fontos, miért akarnád elrontani?

Szűrés