Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Előszoba bútor

Előszoba bútor, mely nem fog csalódást okozni. Keresed a tökéletes fogast? Szeretnél egy teljes előszoba szettel büszkélkedni barátaid, ismerőseid előtt? Talán csak a kényelmes padra van szükséged az előszobában? Nálunk mindent megtalálsz, amely a tökéletes előszoba berendezéshez szükséges. Színek tekintetében sincs hiány, számtalan variációval találkozhatsz nálunk, így mindenki megtalálja majd a számára tökéletes darabot. Páratlan minőségű konzolasztalok, melyek méltó kiegészítői lesznek a tökéletes előszobának. Tekintsd meg kínálatunkat.

Előszoba bútor 100% garanciával!

Tedd egyszerre mutatóssá és praktikussá az előszobát az általunk kínált minőségi előszoba bútor segítségével. Bőséges termékpalettánkon biztosan megtalálod a tökéletes darabot. Minden népszerű stílusban kínálunk kiváló alternatívákat. Bútor, amely pillanatokon belül a helyiség ékkövévé válik.Páratlan bútorok, állófogasok, konzolasztalok és padok...
Termékeinket többféle méretben és stílusban megtalálod kisebb, illetve a nagyobb méretű előszobákban is remekül ki tudnak bontakozni. A nálunk vásárolt termék 100% garanciával rendelhető meg, tehát nem kell attól tartanod, hogy rajtad marad, ha mégsem nyeri el élőben a tetszésedet:)

Előszoba bútor Az első benyomás

Az előszoba a lakás azon helyisége, ahova jó eséllyel a hozzánk érkező személyek elsőként belépnek. Ez kvázi az első benyomás éppen ezért fontos, hogy a design már megadja az alaphangulatot. Persze ez néha nehézkes, pláne, ha mondjuk panelban lakunk, ahol az előszoba kicsi és keskeny, ennek ellenére egyáltalán nem lehetetlen, hogy mutatóssá tegyük ezt a teret.

 Az otthonunkban

A lakások nagy része ”“ legyen szó akár panellakásról, akár családi házról ”“ úgy van kialakítva. hogy az első helyiség ahova belépünk az az előszoba. Ugyanis szükségszerűen kell egy olyan hely, ahol a kabátokat, cipőket, táskákat, kulcsokat vagy esernyőket tárolhatjuk. Azonban fontos tudnunk, hogy ennek a térnek sem csupán tárolási funkciója van, hiszen ide lépünk be elsőként, így nagyon fontos, hogy az első benyomás itt alakul ki. Vagyis, ha valaki még sosem járt nálunk, akkor a legelső, amit látni fog az az előszoba, így nagyon fontos, hogy ne szúrjuk el ezt az első lehetőséget, ugyanis a vendégünk nagy eséllyel ebből az egyetlen pillanatból fogja levonni a következtetést, ami a lakás többi részét illeti.

Itt is ugyanúgy fontos a színválasztás. hiszen ez kapásból megadja az alaphangulatot. Ide érdemesebb lehet sötétebb például szürke padlólapot választani, ugyanis ide hordjuk be a sarat, port stb. A sötétebb színválasztás pedig már csak azért is fontos, mert azon nem fog annyira meglátszani a piszok, másfelől érdemes olyan padlóburkolatot választani, amit könnyű tisztán tartani, így a takarítás idejéből is jócskán lefaraghatsz majd.

Ha szeretnél helytakarékos lenni

Ha picike az előszobánk, akkor célszerű lehet nem túlzsúfolni, hiszen akkor raktár hatását keltheti. Mivel ebben a helyiségben a falak is könnyebben koszolódhatnak érdemes lehet valamilyen falburkolatot választani, amit könnyedén lehet tisztítani. Ez lehet akár egy komplett előszobafal vagy beépített  is, de akár kőhatású burkolatot is választhatsz. Mindenképpen olyan burkolatot válassz, ami optikailag megnagyobbítja a teret, ugyanis az előszobák rendszerint kicsik, éppen ezért nagyon fontos, hogy ha máshogy nem is, de optikailag nagyobbnak hasson.Ha szűkös a hely, akkor érdemes lehet csak a szezonális darabokat itt tárolni.

Milyen fogas a jó fogas?

A fogas tekintetében is hatalmas a választék, ám itt is érdemes lehet olyat választani, amin kényelmesen elférnek a szezonális kabátok, illetve a hozzánk érkező vendégek holmijai. Persze fontos, hogy figyelembe vegyük a lakás adottságait, így könnyebben kiválaszthatjuk a megfelelő bútorokat az előszobába. Ha nagyobb hely áll a rendelkezésünkre, akkor a komplett előszoba bútor lehet a tökéletes megoldás plusz egy két ruhafogas pedig tovább díszítheti a teret, a praktikumáról pedig már nem is beszélve. Itt érdemes lehet egy kulcstartós szekrényt is elhelyezni, ezzel ugyanis megoldhatod az örökös hol a kulcsom problémakörét is. A legtöbb fogas, amelyet megtalálhatsz nálunk tökéletes kialakítással rendelkezik, tehát nem kell attól tartanod, hogy eldől vagy nem lehet megfelelően rendszerezni rajta a ruhadarabokat. 

Mi a Prémiumbútornál minden népszerű stílusban kiváló előszoba bútor alternatívákat kínálunk a számodra, így szinte biztosak vagyunk benne, hogy itt megtalálod a tökéletes darabot. Előszoba bútor, amely pillanatok belül a helyiség ékkövévé válhat. Páratlan bútorok, állófogasok, konzolasztalok és padok széles választékával várunk, ráadásul termékeink többféle méretben és stílusban is kaphatók, így gyakorlatilag bármekkora előszoba esetén állunk a rendelkezésedre.

Bútor nálunk

A nálunk vásárolt termékekre emellett 100 százalék garanciát vállalunk, vagyis attól sem kell tartanod, hogy rajtad marad, ha még sem nyerné el véglegesen a tetszésedet. Hiszen a tökéletes termék rendkívül fontos, ugyanis akármennyire is nem szeretnénk, de ez a helyiség az, amit azonnal szemügyre vesznek a hozzánk érkező vendégek. Ennek a helyiségnek az állapotától teszik függővé tudat alatt a többi helyiség kinézetét és, ha itt mellé lövünk, akkor azt onnantól kezdve már nagyon nehéz lesz kompenzálni. Éppen ezért járjunk el körültekintően az előszoba kialakításakor még akkor is, ha első körben úgy érezzük, hogy ez felesleges. Fontos tudnod, hogy az otthonod csinosítása érdekében tett minden igyekezet megtérül majd, hiszen egyfelől olyan hangulatot teremthetsz, amiben te is jól érzed magad, másfelől pedig a vendégeid is csodálattal nézik majd, hogy milyen nagyszerű helyet teremtettél. Egy olyan zugot, ahova jó hazamenni, ahol jó vendégnek lenni. Ennek pedig egyik alappillére az előszoba.

Legyen szó bármilyen típusú előszoba bútorról, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a választásban. 

 

 

Szűrés