Kérdése van? Hívjon minket! +36706716606

Konzolasztalok

A konzolasztal tökéletes kiegészítője az előszobának vagy éppen a közelekedőnek. Nem csak praktikus tárolóként funkcionál, hiszen maga az asztali egyedi megjelenése igazán különleges dekorációként is megjelenhet az enteriőrben. Kétségtelenül egy olyan tárgy, mellyel új szintre tudjuk emelni az enteriőr hangulatát. Kínálatunkban találkozhatsz barokk stílusú konzolasztallal, mely remekül passzol a szállodai környezetbe. Fából készült gyönyörű kontolasztallal is, továbbá fémből készült modern verzióval. Nézz körbe kínálatunkban.


33termék 133
33termék 133

Virágoztasd fel otthonod bámulatos konzolasztalainkkal!


A konzolasztal az a bútor, amely tökéletesen illik nappaliba, előszobába és hálóba egyaránt. Kiválóan alkalmas apró dolgok tárolására, akár közvetlenül a bútorra helyezve, akár egy dekoratív tárolóban vagy tálcán.
Rendezettséget sugall és plusz pakolási felületet nyújt még a legszűkebb helyiségekben is. 
Bútorainkat számos anyagból és stílusban megtalálod a barokktól kezdve a minimálig, ezáltal egészen biztosan megtalálod a számodra megfelelőt!

Konzolasztalok

Otthonunk trendi kiegészítői

A lakberendezés kérdésköre mára már hatalmas szerepet tölt be az emberek életében. Míg korábban a funkcionális szerepeket részesítették előnyben, addig ma már ezen túlmenően a design kérdése is fontossá vált. Persze a praktikum nagyon fontos az otthonunk kialakítása során, ám ahhoz, hogy, hogy a kényelmünket szolgálja az otthon fontos, hogy olyan legyen a terek belső szerkezete is, amilyet megálmodtuk.

Persze a lakberendezés során árak tekintetében a határ a csillagos ég, mégis mi azt mondjuk, hogy léteznek olyan trükkök és praktikák, melyek segítségével kisebb keretből is kihozhatjuk a szépet. Ha igazán egyedivé szeretnéd varázsolni az otthonod, akkor virágoztasd azt fel egy bámulatos konzolasztal segítségével. A konzolasztal gyakorlatilag az a bútor, ami remekül illik mind a nappaliba, mint az előszobába, mind pedig a hálószobába egyaránt. Kiválóan alkalmas az apró dolgok tárolására, ezenkívül rendezettséget sugall, illetve plusz tárolási felületet nyújt a még szűkebb helyiségekben is.

Honnan ered?

A konzolasztal a konzol szóból ered, jelentése gyakorlatilag tartószerkezet. Egész pontosan olyan tartószerkezet, aminek az egyik vége szabadon áll, a másik pedig fixen van rögzítve a falhoz vagy a falba. Eredetileg két lábúak voltak és a falnak támaszkodtak, ugyanis önmagukban nem tudtak megállni. A másik két lespórolásával ugyanis kisebb mélységet lehetett elérni, így akár egy keskenyebb előszobában is elférnek.

Milyen enteriőrbe illeszkedik?

A konzolasztal tulajdonképpen bárhova beilleszthető, hiszen ezek a tárolási funkció mellett általában dekorációs célt is szolgálnak. Eredetileg a klasszikus építészeti stílusokban volt jelen, hiszen ott nagy szerepe volt a fal melletti kvázi installációknak. A grandiózus, nagy tereket ugyanis igyekeztek valamilyen eleganciát sugalló bútordarabbal feldobni, hogy az oda belépők azonnal azt vegyék szemügyre. Ez klasszikus első benyomás.

A konzolasztal azonban rendkívül változatos bútordarab tud lenni, hiszen léteznek nagyon egyszerűen, de vannak máig olyanok, amik barokk vagy éppen rokokó ihletésűek. Anyagát tekintve készülhet bármiből, a műanyagtól kezdve az üvegen át egészen akár a kovácsoltvasig. A legelterjedtebb mégiscsak a fa, ami végülis bármelyik enteriőrbe kiválóan illeszkedik.

Funkcióját tekintve

A konzolasztal az esetek többségében dekorációs elemként szolgált, de például az előszobában az előszoba bútor mellett lehet tárolási szerepe is. A konzolasztalon elhelyezhetünk akár családi fotókat, vázákat vagy asztali lámpákat, melyek elragadó részét képezhetik az otthonunknak. Ezek a kis dekorációs elemek, ugyanis impozáns megjelenést biztosítanak, emelik otthonunk varázsát, szépségét. A konzolasztalt azonban nem ritka, hogy tükör alá helyezik ”“ ilyenkor főként a hálószobában kap helyet ”“ így ugyanis smink asztalként is funkcionálhat. Ma már konzolasztal néven nem csak két-három lábú változatot lehet érteni, hiszen már szabadon álló konzolasztalok is szerepelnek a kínálatban.

Bárhol használhatjuk

A konzolasztal hatalmas előnye, hogy igazából bárhol használhatjuk. Legyen szó akár kulcsok vagy levelek tárolásáról, smink asztalról vagy éppen dolgozó asztalról, a konzolasztal így is úgy is számításba jöhet. A mai modern tervezésű termékek ugyanis több funkciósak, gyakran még fiókjuk is van. Anyagtól és stílustól függően igazából bármilyen enteriőrben el lehet őket képzelni, annyi biztos, hogy bármelyik helyiségnek egészen új hangulatot képes kölcsönözni.

Ezért jó az előszobába

Az előszoba kialakítása során fontos, hogy a praktikum is kiemelt szerepet kapjon, így itt elképesztő hangulatot teremthet egy konzolasztal arról nem is beszélve, hogy tárolási szempontból sem utolsó.

Persze az előszoba kérdését hajlamosak lehetünk egy cipős szekrénnyel és egy fogassal lerendezni, ám ez a helyiség sokallta nagyobb lehetőségeket rejt magában. Példának okán nyugodtan lehet stílusos is, ezt pedig egy konzolasztal segítségével könnyen abszolválhatjuk is. Hiszen keskenyek, így nem fogják akadályozni a közlekedést sem, ráadásul bármilyen apróság elfér a rajtuk. így akár a helyiség fókuszpontja is lehet.

Persze a kiválasztásnál nagyon fontos, hogy mekkora méretű is az előszoba, de, annyi bizonyos, hogy egy ilyen darabbal garantáltan nem lehet mellélőni. Lehet akár olyan is választani, aminek a fallal megegyező a színe, így szinte észrevétlenné válik, mégis tárolási szempontból kiváló, de akár lehet olyat is választani, ami eltér a fal színétől, így pedig a praktikum mellett dekorációs elemként is jó szolgálatot tesz.

Ha a konzolasztalon nincs semmi, akkor is tökéletes design elem, hiszen a kialakításában általában van valamilyen csavar, aminek hála önállóan is megállja a helyét, mindenféle egyéb sallang nélkül.

Csak a fantáziánk szabhat határokat

A tekintetben, hogy milyen konzolasztal mellett tesszük le a voksukat és az a lakás mely pontján kap majd helyet, nos annak csak a képzeletünk és persze a pénztárcánk szabhat némi határt. Persze a lakberendezés nem olcsó mulatság, de biztosak vagyunk benne, hogy széles termék palettánknak hála te is megtalálod majd azt, amit keresel, hiszen nekünk az a célunk, hogy a te otthonodban is béke és harmónia honoljon. Bútorainkat számos anyagból és stílusban megtalálod, a barokktól kezdve, egészen a minimál stílusig.

Éppen ezért tudjuk, hogy nálunk megtalálod azt, amit keresel, azt a darabot, ami a te otthonodat is feldobhat. A konzolasztal egyértelműen egy olyan kiegészítő, ami nem hiányozhat tőled sem, hiszen amellett, hogy remek tárolási funkcióval bír, kiváló design elemként is szolgál bármelyik otthonban. Legyen szó kisebb panellakásról vagy éppen egy családi házról, a konzolasztal egyszerűen nem hiányozhat sehonnan.

Szűrés
Ár
 (Ft)
18 500 Ft - 358 330 Ft
konzolasztal asztallap
konzolasztal váz
Konzolasztal szín